Gość: Fore IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:17 że nawet ja już straciłam ochotę na NetBitowanie?:( A taki piękny pomysł:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Czy to możliwe? IP: 217.97.134.* 08.08.02, 10:34 ajdija słuszna i ja też sie niedawno zainteresowałem szczerze, tyle, że ciężkie jakeiś tutaj wątki i koncepcje, ciężkie. I rozdmuchiwane. A może by tak zrobić podforooma, w którym obowiazywałby zakaz wjazdu z tematami, jakie tu ostatnio dominują - taki zakaz merytoczny, a nie personalny? Atmosfera byłaby czystsza i przyjaźniejsza zapewne, bez grubokreskowania, wypominania, rejestrów, wspominków, jadów kapiacych, prawd słusznych i takich tam róznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Czy to możliwe? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:43 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ajdija słuszna i ja też sie niedawno zainteresowałem szczerze, tyle, że ciężkie > > jakeiś tutaj wątki i koncepcje, ciężkie. I rozdmuchiwane. I szczerze mówiąc, gubię się w tym wszystkim:( > > A może by tak zrobić podforooma, w którym obowiazywałby zakaz wjazdu z > tematami, jakie tu ostatnio dominują - taki zakaz merytoczny, a nie personalny? > > Atmosfera byłaby czystsza i przyjaźniejsza zapewne, bez grubokreskowania, > wypominania, rejestrów, wspominków, jadów kapiacych, prawd słusznych i takich > tam róznych...- zloszczę się , że to czytam - a czytam , boboję się jeszcze bardziej zamotać. Bo potem okazuje się , że jedni chcą "głowy Krzyżaka" (cokolwiek to znaczy)_, a drudzy nie, i sa jakies rejestrowan stowarzyszenia i bandy a inne nie i obawiam się że odpiszę na jakiegoś posta, co należy autor do jakiejś bandy i nic o tym nie będę wiedziała. Meczy mnie to i strasznie żal czasu, bo jak sam piszesz, ajdija słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Czy to możliwe? IP: 217.97.134.* 08.08.02, 10:59 Ja starałem się to wszystko śledzić, ale już mi przeszło... Nawet nie czytam postów w niektórych watkach. i to chyba jedyna racjonalna metoda - przetrzymać i nie angażować się, bo szkoda zdrowia, czasu i energii. W końcu to nie moja wojna i nie zamierzam się w nią angażować, ani babrać w historii, która mnie nie dotyczy. Pozdrawiam Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
jasio4 Re: Czy to możliwe? 08.08.02, 15:26 > Ja starałem się to wszystko śledzić, ale już mi przeszło... > Nawet nie czytam postów w niektórych watkach. Szkoda. Ale chyba masz racje. To wszystko nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Czy to możliwe? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 11:20 Gość portalu: Fore napisał(a): > że nawet ja już straciłam ochotę na NetBitowanie?:( > A taki piękny pomysł:( to niemozliwe, najwazniejsza jest idea, reszta to tylko popluczyny (spusc na to zaslone milczenia) instrukcja: co do band moja banda to: basia (podobno, ale skladek nie placi) kasia atomski (dostal nagane za pyszczenie wiec czlonkowstwo niepewne) druga banda to: krzyzak, krotos, radca .... ? a skad sie wzial podzial? w skrocie i w uproszczeniu moja banda uwaza, ze w towarzystwie przyjazni BiT nie powinien byc osobnik ktory nienawidzi wszystkiego co bydgoskie a im to nie przeszkadza (wazne ze placi skladki) przy tak powaznej roznicy programowej musialo dojsc do animozji personalnych i stad ta cala cuchnaca otoczka nie mamy statutu, procz wspolnej netbitowej idei nie mamy innych dogmatow programowych, atomski np. chcialby glowy krzyzaka (cokolwiek to znaczy), mnie jego glowa, jakby to ujac parlamentarnie, jest obojetna atomski chcialby tym niezrzeszonym i sympatykom drugiej bandy otworzyc oczy i uswiadomic co ich czeka; a ja twierdze 'nic na sile' przeciw stowarzyszeniu rowniez nie jestem, jesli sie zarejestruje i zrobi cos pozytecznego- tylko przyklasnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Czy to możliwe? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:01 Gość portalu: Ted® napisał(a): > przeciw stowarzyszeniu rowniez nie jestem, jesli sie zarejestruje i zrobi cos > pozytecznego- tylko przyklasnac dzieki ted,to pierwszy pozytywny sygnał z Bydgoszczy. na temat band nie bede sie wypowiadal bo to chore. Z nadzieją patrze w przyszłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Czy to możliwe? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:40 Gość portalu: krzyzak napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > przeciw stowarzyszeniu rowniez nie jestem, jesli sie zarejestruje i zrobi > cos > > pozytecznego- tylko przyklasnac > > dzieki ted,to pierwszy pozytywny sygnał z Bydgoszczy. tzn ze kro i radca cie opuscili? czy tylko nie mogles sobie darowac wymienienia tej pieknej nazwy BYDGOSZCZ (uuuuu, ;) > na temat band nie bede sie wypowiadal bo to chore. bandy wymyslil twoj wspolnik > Z nadzieją patrze w przyszłośc. jak zwykle, i tego ci skurczybyku zazdroszcze, a jak tam pracownicy;)? tez optymistyczni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® instrukcja obslugi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 12:50 Gość portalu: Ted® napisał(a): > > dzieki ted,to pierwszy pozytywny sygnał z Bydgoszczy. > > tzn ze kro i radca cie opuscili? czy tylko nie mogles sobie darowac wymienienia > > tej pieknej nazwy BYDGOSZCZ (uuuuu, ;)<<---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Czy to możliwe? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:35 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak zwykle, i tego ci skurczybyku zazdroszcze, a jak tam pracownicy;)? tez > optymistyczni? jak zwykle! Wprost nie moga sie doczekac ,żeby Cie na ognisku poznac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Czy to możliwe? 08.08.02, 12:29 Ted napisal minnymi: "nie mamy statutu, procz wspolnej netbitowej idei nie mamy innych dogmatow programowych, atomski np. chcialby glowy krzyzaka (cokolwiek to znaczy), mnie jego glowa, jakby to ujac parlamentarnie, jest obojetna atomski chcialby tym niezrzeszonym i sympatykom drugiej bandy otworzyc oczy i uswiadomic co ich czeka; a ja twierdze 'nic na sile' przeciw stowarzyszeniu rowniez nie jestem, jesli sie zarejestruje i zrobi cos pozytecznego- tylko przyklasnac " moja odpowiedz: dobrze to wszystko ujales Ted. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Pana TEDA 08.08.02, 14:58 szanowny panie tedzie prosze mi nie wmawiac,,ze to ja okreslilem pana " hersztem " oraz,ze to ja okreslilem ,ze " banda teda". Ja kiedys napisalem tylko,ze cyt: SILNA GRUPA POD WEZWANIEM TEDA. jesli pan znajdzie gdziekolwiek moje okreslenie "banda" lub " herszt" - to bede sie tlumaczyl.Ja doskonale pamietam co pisze, ta " bande i tego herszta" wymyslil ktos inny- prosze sie zapoznac z wypowiedziami. dalsza dyskusje z panem,panie tedzie uwazam za zbyteczna,poniewaz pan i pana grupa wstawia ciagle nowe slowa- wmawiajac,ze to ja je wypowiadalem.Zachowujecie sie jak dzieciaki,ktore pozniej mowia innym - " nie to nie ja - to on" na wiecej postow skierowanych do mnie przez pana nie bede odpowiadal,poniewaz nie przejawia pan woli zgody i wspolpracy,malo tego skutecznie stara sie pan zabijac wszelkie inicjatywy- jak te korniki wymioniene w ktoryms poscie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Pana TEDA 08.08.02, 14:59 szanowny panie tedzie prosze mi nie wmawiac,,ze to ja okreslilem pana " hersztem " oraz,ze to ja okreslilem ,ze " banda teda". Ja kiedys napisalem tylko,ze cyt: SILNA GRUPA POD WEZWANIEM TEDA. jesli pan znajdzie gdziekolwiek moje okreslenie "banda" lub " herszt" - to bede sie tlumaczyl.Ja doskonale pamietam co pisze, ta " bande i tego herszta" wymyslil ktos inny- prosze sie zapoznac z wypowiedziami. dalsza dyskusje z panem,panie tedzie uwazam za zbyteczna,poniewaz pan i pana grupa wstawia ciagle nowe slowa- wmawiajac,ze to ja je wypowiadalem.Zachowujecie sie jak dzieciaki,ktore pozniej mowia innym - " nie to nie ja - to on" na wiecej postow skierowanych do mnie przez pana nie bede odpowiadal,poniewaz nie przejawia pan woli zgody i wspolpracy,malo tego skutecznie stara sie pan zabijac wszelkie inicjatywy- jak te korniki wymioniene w ktoryms poscie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Pana TEDA 08.08.02, 15:04 wiem,kto tak okreslil pana i ta silna grupe pod wezwaniem,lecz nie chce wymieniac personalnie- nie chce wywolywac rozdraznien, prosze,aby pan sie dokladnie zapoznal z tresciami,lub pamietal zanim pan sie powoluje na dane osoby. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: do Pana TEDA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 17:57 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=341&w=2615230&a=2625193 Odpowiedz Link Zgłoś