Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 16:02 warszawa wchlonela wlasnie gmine wesola ciekawe kiedy do nas dojda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus Re: wesoła warszawa IP: 198.138.227.* 30.08.02, 18:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > warszawa wchlonela wlasnie gmine wesola > ciekawe kiedy do nas dojda? 127 lat po tym jak Torun w 2146 wchlonie Bydgoszcz :) ciekawe czy tym stwierdzeniem uda mi sie uratowac ten watek od oblivion ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wesoła warszawa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 21:05 Gość portalu: polonus napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > warszawa wchlonela wlasnie gmine wesola > > ciekawe kiedy do nas dojda? > > 127 lat po tym jak Torun w 2146 wchlonie Bydgoszcz :) > ciekawe czy tym stwierdzeniem uda mi sie uratowac ten watek od oblivion ???? na wszelki wypadek odswiez go w 2146 jesli sie okaze ze miales racje to dalej juz ja bede odswiezal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: wesoła warszawa IP: 198.138.227.* 30.08.02, 21:20 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: polonus napisał(a): > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > warszawa wchlonela wlasnie gmine wesola > > > ciekawe kiedy do nas dojda? > > > > 127 lat po tym jak Torun w 2146 wchlonie Bydgoszcz :) > > ciekawe czy tym stwierdzeniem uda mi sie uratowac ten watek od oblivion ?? > ?? > > na wszelki wypadek odswiez go w 2146 > jesli sie okaze ze miales racje to dalej juz ja bede odswiezal deal, przekaze wnukom jak je juz bede mial :) Odpowiedz Link Zgłoś