Gość: Quesso IP: *.awacom.pl 07.10.01, 17:35 HURRRRRRAAAAAA!! Wygralismy!! Dzieki Bydziu- bez ciebie to by sie nie udalo! Pozdrowienia dla calej Bydgoszczy!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: On Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 07.10.01, 17:51 Gość portalu: Quesso napisał(a): > HURRRRRRAAAAAA!! Wygralismy!! Dzieki Bydziu- bez ciebie to by sie nie udalo! > Pozdrowienia dla calej Bydgoszczy!!!!:) Quesso a gdzie pozdrowienia DLA NASZYCH CHŁOPAKÓW za piękną jazdę, a szczególnie 15 bieg..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:51 Mecz byl genialny. Wiem bo widzialem na zywo. Gratulacje. Ciszcie sie bo za rok znowu Polonia bedzie mistrzem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:11 dzieki Wam Poloniści.Gdyby nie WY nie moglibyśmy dzisiaj świetować zdobycia Mistrza Polski. Jeszcze raz dzieki.Pozdrowienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:35 Podziekujmy tez ANIOLOM!!! DZIEKUJEMY!!!!!!!!!! Dobrze bylo jak bylo, zal Mirka Kowalika, ale taki lajf. Emocje opadly, nawet nie opijam bo nie mam za co. Ale okazja bedzie za jakies niecale 3 tygodnie. Pozdrawiam wszystkich kibicow SDB PS. Rickardssonowi wszystkie wpadki darowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KroTosS Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 20:44 no i z Rickim sie co niektorzy przeprosili :-))) gratulacje i moja radosc jest podwujna bo mam swiadomosc ze nie skonczy sie to tylko na forum bo Krzyzak... ale wiadomo ;-))) choc to nie za tytul ale ewidetna pomoc w jego zdobyciu :-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewek Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 00:45 Teraz trzeba tylko przypilnować,żeby działacze za dużo nie przepili na Hawajach i założyli oświetlenie na stadionie Mistrza Polski. Bo chyba już pora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 18:46 Tak jest, oswietlenie i z 2,5 albo 3 metrowa krata oddzielajaca kibicow od pasa bezpieczenstwa, tak jak u was. Jak trzeba to telebim mamy, jeszcze moze brak krzeselek, ale jakies 2 miechy temu slyszalem ze do konca roku maja byc. I mozemy robic Grand Prix!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artih Re: APATORek MISTRZEM na maly roczek!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 11:16 Masz racje Coolek, niech sie ciesza bo to tylko roczek. W przyszlym sezonie wszystko wroci do normy! Polonia-Mistrz, Apator-czwarty! P.S. A o Grand Prix mozecie pomarzyc torunczyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś