Dodaj do ulubionych

APATOR MISTRZEM!!!!!!!!

IP: *.awacom.pl 07.10.01, 17:35
HURRRRRRAAAAAA!! Wygralismy!! Dzieki Bydziu- bez ciebie to by sie nie udalo!
Pozdrowienia dla calej Bydgoszczy!!!!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: On Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 07.10.01, 17:51
      Gość portalu: Quesso napisał(a):

> HURRRRRRAAAAAA!! Wygralismy!! Dzieki Bydziu- bez ciebie to by sie nie udalo!
      > Pozdrowienia dla calej Bydgoszczy!!!!:)

Quesso a gdzie pozdrowienia DLA NASZYCH CHŁOPAKÓW za piękną jazdę, a szczególnie
      15 bieg..?

• radca Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! 07.10.01, 17:52
        Pozdrawiam zawodnikow.

radca
        • .weronika. Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! 07.10.01, 18:39
          BRAWO:))
          • Gość: Coolek Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:51
            Mecz byl genialny. Wiem bo widzialem na zywo. Gratulacje. Ciszcie sie bo za rok
            znowu Polonia bedzie mistrzem:)))
            • Gość: Krzyżak Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:11
              dzieki Wam Poloniści.Gdyby nie WY nie moglibyśmy dzisiaj świetować zdobycia
              Mistrza Polski.

Jeszcze raz dzieki.Pozdrowienia .
    • Gość: SDB Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:35
      Podziekujmy tez ANIOLOM!!! DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!
      Dobrze bylo jak bylo, zal Mirka Kowalika, ale taki lajf. Emocje opadly, nawet
      nie opijam bo nie mam za co. Ale okazja bedzie za jakies niecale 3 tygodnie.

Pozdrawiam wszystkich kibicow SDB

PS. Rickardssonowi wszystkie wpadki darowane!!!
      • Gość: KroTosS Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 20:44
        no i z Rickim sie co niektorzy przeprosili :-))) gratulacje i moja radosc jest
        podwujna bo mam swiadomosc ze nie skonczy sie to tylko na forum bo Krzyzak...
        ale wiadomo ;-))) choc to nie za tytul ale ewidetna pomoc w jego zdobyciu :-)

KroTosS
        • Gość: lewek Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 00:45
          Teraz trzeba tylko przypilnować,żeby działacze za dużo nie przepili na Hawajach
          i założyli oświetlenie na stadionie Mistrza Polski.
          Bo chyba już pora ?
          • Gość: SDB Re: APATOR MISTRZEM!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 18:46
            Tak jest, oswietlenie i z 2,5 albo 3 metrowa krata oddzielajaca kibicow od pasa
            bezpieczenstwa, tak jak u was. Jak trzeba to telebim mamy, jeszcze moze brak
            krzeselek, ale jakies 2 miechy temu slyszalem ze do konca roku maja byc. I
            mozemy robic Grand Prix!!!
            • Gość: artih Re: APATORek MISTRZEM na maly roczek!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 11:16
              Masz racje Coolek, niech sie ciesza bo to tylko roczek.
              W przyszlym sezonie wszystko wroci do normy! Polonia-Mistrz, Apator-czwarty!

P.S. A o Grand Prix mozecie pomarzyc torunczyki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka