Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 04:08 Dla tych wszystkich co nie moga spać !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasio Re: bezsenność IP: *.sympatico.ca 25.07.01, 04:09 Czwarta nad ranem to akurat dobra pora na otwarcie drugiej butelki wina. Polecam Tokai Aszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 04:49 Dobre wino! Ja polecam bulgarski dlug wobec Polski, czyli Sophie. Nieco tanszy, ale niezly, zwlaszcza CHARDONNAY, MISKET, BLANC DES BLANCS. Pozdrawiam milosnikow wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 02:30 Dołączam się do pozdrowień, ale pozwolicie, że zostanę przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: bezsenność IP: *.cps.pl 01.08.01, 05:48 A ja sobie surfowałem całą noc. Zaraz idę spać........ dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: bezsenność IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 18:33 A ja jestem wielkim śpiochem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsel Re: bezsenność IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 18:51 Ostatnio nie mam kłopotów ze spaniem. Szczególnie dzięki polskiej telewizji. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:05 A to ciekawe. We Wroclawiu ten watek bije rekordy popuralnosci, a u nas slabiutko... moze w Bydg wszyscy maja dobry sen(chyba tak, wnioskujac z ilosci ludzi na forum..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: bezsenność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:06 myślę ,że dobra jest ,ale we dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:11 Fajnie posiedzieć na forum, ale nie wtedy kiedy trzeba jechać rano do pracy. Ja raczej zaraz pójdę spać. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:14 Dobranoc:)(chociaz ja spac sie jeszcze nie wybieram) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:17 Dziękuję Ci bardzo. Ale i tak życzę miły snów - troszkę później. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: bezsenność 10.08.01, 00:22 Napiszcie pare slöw co myslicie w nowym wätku o Toruniu i Bydgoszczy-czyli NETBiCie ? Ja juz sie zrzeklem rzecznikowania. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:22 a mi kurcze chce sie cholernie spac,ale sie boje...ktos ma podobny problem..? boje sie isc do lozka i boje sie tego stanu..takiego pol snu,a jeszcze bardzoej faktu,ze nie bede mogla zasnac....teraz staram sie jak w filmie o freedim krugerze;-)))robic wszystko,zeby nie isc spac;-))jestem tak zdesperowana,ze ogladam archiwumx;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: bezsenność IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:27 Gość portalu: <<. napisał(a): > a mi kurcze chce sie cholernie spac,ale sie boje...ktos ma podobny problem..? > boje sie isc do lozka i boje sie tego stanu..takiego pol snu,a jeszcze bardzoej > > faktu,ze nie bede mogla zasnac....teraz staram sie jak w filmie o freedim > krugerze;-)))robic wszystko,zeby nie isc spac;-))jestem tak zdesperowana,ze > ogladam archiwumx;-))) Jak nie moze ktoś z Was spać, a chce jeszcze trochę pobyć na forum, a gdy u Was już nikogo nie ma, to zapraszamy na forum wrocławskie (np do tego samego atku, co tu)... Pozdro z Wrocka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:32 Na mnie dzila liczenie malych bialych owieczek ze srebrnymi dzwoneczkami, dawno temu polecil mi to Chewie (Chewie, pamietasz?). Ale to tez nie zawsze. Ostatnio np. doskonale usypiam przy ksiazce Olgi Tokarzcuk "Dom dzienny, dom nocny", ktora z reszta bardzo mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak Re: bezsenność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:27 Gość portalu: <<. napisał(a): > a mi kurcze chce sie cholernie spac,ale sie boje...ktos ma podobny problem..? > boje sie isc do lozka i boje sie tego stanu..takiego pol snu,a jeszcze bardzoej > > faktu,ze nie bede mogla zasnac....teraz staram sie jak w filmie o freedim > krugerze;-)))robic wszystko,zeby nie isc spac;-))jestem tak zdesperowana,ze > ogladam archiwumx;-))) czym jesteś zdesperowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:33 oj oj,jest kilka sprawl;-))np klopoty z chlopakiem,ze znajomymi,faktem,ze nic nie ma ciekawszego w tv,a koniecznie chce cos obejrzec..;- byle tylko nie bylo ciszy..a na muzyke nie mam o dziwo ochoty....oo,na wroclaw moze zajze..pozdrawiam torun,piekne miasto,eeeh..nawet tam bede w poniedizalek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: bezsenność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:29 Ten miły gość z Wrocka chce abysmy Wrockowi nabijali posty.Chyba jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:36 hm...mze i tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:37 Ja juz odwiedzilam forum lodzkie(jako sojusznicze), ale tam tez cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Weroniki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:39 Weronika przeczytałem na Waszym forum ,że jesteś facetem.Jesteś kobietą prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: bezsenność IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:42 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Ten miły gość z Wrocka chce abysmy Wrockowi nabijali posty.Chyba jednak nie. Nie Krzyżak... To było zaproszenie na nasze forum... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: bezsenność << IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:37 Pozdrawiam << i Ino.Jestem lepszy ,dzisiaj przejeżdzałem przez Inowrocław jadąc z Niemiec. Pozdrawiam i życzę fajnych snów.Ja idejuż spać.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność << IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:42 dobranoc,rowniez pozdrawiam i zycze dobrych snow..oby same mile rzeczy Wam sie snily..ja jeszcze troszke tu zostane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: bezsenność << IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:31 znalazły sie jednak osoby w Bydgoszczy które spac nie mogą pozdrowienia z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 00:36 To jak z tą bezsennością? Ktoś nie śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: bezsenność 11.08.01, 00:41 Ja nie spie.Tylko maly ruch w Bydgoszczy. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 00:43 Bardzo mały. Ale dzisiaj piątek, początek swobody po tygodniu pracy, więc może wszyscy się bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: bezsenność 11.08.01, 00:43 ja nie spie!!! pozdrawiam wszystkich nocnych markow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 00:51 no no!!ja nie spie tez i zamiast na jakiejs imprezie to siedze przed kompem i przy okazji ogladam znowu jakis beznadziejny horror..." horror".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 01:53 a propo s imprez,to chyba tlyko ja w dzisiejsza noc siedze przed kompem;-)))) pozdrawiam mimo wszystko i tym co spia,zycze milych senkow Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: bezsenność 11.08.01, 01:58 ja tez nie imprezuje, tylko nabijam rachunki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 02:42 no,ale chyba jest milo...?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś