Dodaj do ulubionych

bezsenność

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 04:08
Dla tych wszystkich co nie moga spać !!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: bezsenność IP: *.sympatico.ca 25.07.01, 04:09
      Czwarta nad ranem to akurat dobra pora na otwarcie drugiej butelki wina.
      Polecam Tokai Aszu.
      • Gość: bury Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 04:49
        Dobre wino! Ja polecam bulgarski dlug wobec Polski, czyli Sophie. Nieco tanszy,
        ale niezly, zwlaszcza CHARDONNAY, MISKET, BLANC DES BLANCS. Pozdrawiam
        milosnikow wina.
    • Gość: sonia Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 02:30
      Dołączam się do pozdrowień, ale pozwolicie, że zostanę przy piwie.
    • Gość: Thomek Re: bezsenność IP: *.cps.pl 01.08.01, 05:48
      A ja sobie surfowałem całą noc.
      Zaraz idę spać........ dobranoc.
      • Gość: Coolek Re: bezsenność IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 18:33
        A ja jestem wielkim śpiochem.

pzdr
    • Gość: samsel Re: bezsenność IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 18:51
      Ostatnio nie mam kłopotów ze spaniem. Szczególnie dzięki polskiej telewizji. ;))
      • .weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:05
        A to ciekawe. We Wroclawiu ten watek bije rekordy popuralnosci, a u nas
        slabiutko... moze w Bydg wszyscy maja dobry sen(chyba tak, wnioskujac z ilosci
        ludzi na forum..)
    • Gość: Krzyżak Re: bezsenność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:06
      myślę ,że dobra jest ,ale we dwoje.
      • Gość: Tomcio Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:11
        Fajnie posiedzieć na forum, ale nie wtedy kiedy trzeba jechać rano do pracy. Ja
        raczej zaraz pójdę spać. Dobranoc.
        • .weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:14
          Dobranoc:)(chociaz ja spac sie jeszcze nie wybieram)
          • Gość: Tomcio Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:17
            Dziękuję Ci bardzo. Ale i tak życzę miły snów - troszkę później.
            • .weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:19
              Dzieki:)
              • radca Re: bezsenność 10.08.01, 00:22
                Napiszcie pare slöw co myslicie w nowym wätku o Toruniu i Bydgoszczy-czyli
                NETBiCie ?

Ja juz sie zrzeklem rzecznikowania.

radca

• Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:22
              a mi kurcze chce sie cholernie spac,ale sie boje...ktos ma podobny problem..?
              boje sie isc do lozka i boje sie tego stanu..takiego pol snu,a jeszcze bardzoej
              faktu,ze nie bede mogla zasnac....teraz staram sie jak w filmie o freedim
              krugerze;-)))robic wszystko,zeby nie isc spac;-))jestem tak zdesperowana,ze
              ogladam archiwumx;-)))
              • Gość: Roberto Re: bezsenność IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:27
                Gość portalu: <<. napisał(a):

> a mi kurcze chce sie cholernie spac,ale sie boje...ktos ma podobny problem..?
                > boje sie isc do lozka i boje sie tego stanu..takiego pol snu,a jeszcze bardzoej
                >
                > faktu,ze nie bede mogla zasnac....teraz staram sie jak w filmie o freedim
                > krugerze;-)))robic wszystko,zeby nie isc spac;-))jestem tak zdesperowana,ze
                > ogladam archiwumx;-)))

Jak nie moze ktoś z Was spać, a chce jeszcze trochę pobyć na forum, a gdy u Was
                już nikogo nie ma, to zapraszamy na forum wrocławskie (np do tego samego atku, co
                tu)...

Pozdro z Wrocka !!!

• .weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:32
                  Na mnie dzila liczenie malych bialych owieczek ze srebrnymi dzwoneczkami, dawno
                  temu polecil mi to Chewie (Chewie, pamietasz?). Ale to tez nie zawsze. Ostatnio
                  np. doskonale usypiam przy ksiazce Olgi Tokarzcuk "Dom dzienny, dom nocny",
                  ktora z reszta bardzo mi sie podoba:)
              • Gość: krzyżak Re: bezsenność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:27
                Gość portalu: <<. napisał(a):

> a mi kurcze chce sie cholernie spac,ale sie boje...ktos ma podobny problem..?
                > boje sie isc do lozka i boje sie tego stanu..takiego pol snu,a jeszcze bardzoej
                >
                > faktu,ze nie bede mogla zasnac....teraz staram sie jak w filmie o freedim
                > krugerze;-)))robic wszystko,zeby nie isc spac;-))jestem tak zdesperowana,ze
                > ogladam archiwumx;-)))
                czym jesteś zdesperowana ?

• Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:33
                  oj oj,jest kilka sprawl;-))np klopoty z chlopakiem,ze znajomymi,faktem,ze nic
                  nie ma ciekawszego w tv,a koniecznie chce cos obejrzec..;- byle tylko nie bylo
                  ciszy..a na muzyke nie mam o dziwo ochoty....oo,na wroclaw moze
                  zajze..pozdrawiam torun,piekne miasto,eeeh..nawet tam bede w poniedizalek:))
    • Gość: Krzyżak Re: bezsenność IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:29
      Ten miły gość z Wrocka chce abysmy Wrockowi nabijali posty.Chyba jednak nie.
      • Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:36
        hm...mze i tak..
      • .weronika. Re: bezsenność 10.08.01, 00:37
        Ja juz odwiedzilam forum lodzkie(jako sojusznicze), ale tam tez cichutko...
        • Gość: Krzyżak Re: Do Weroniki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:39
          Weronika przeczytałem na Waszym forum ,że jesteś facetem.Jesteś kobietą prawda?
          • .weronika. Re: Do Weroniki 10.08.01, 03:18
            Gdzie Ty to wyczytales??!!??
      • Gość: Roberto Re: bezsenność IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:42
        Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Ten miły gość z Wrocka chce abysmy Wrockowi nabijali posty.Chyba jednak nie.

Nie Krzyżak...
        To było zaproszenie na nasze forum...
        Pozdro !

• Gość: Krzyżak Re: bezsenność << IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:37
      Pozdrawiam << i Ino.Jestem lepszy ,dzisiaj przejeżdzałem przez Inowrocław jadąc
      z Niemiec.
      Pozdrawiam i życzę fajnych snów.Ja idejuż spać.Dobranoc.
      • Gość: <<. Re: bezsenność << IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 00:42
        dobranoc,rowniez pozdrawiam i zycze dobrych snow..oby same mile rzeczy Wam sie
        snily..ja jeszcze troszke tu zostane...
        • Gość: max Re: bezsenność << IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:31
          znalazły sie jednak osoby w Bydgoszczy które spac nie mogą
          pozdrowienia z Wawy
    • Gość: sonia Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 00:36
      To jak z tą bezsennością? Ktoś nie śpi?
      • radca Re: bezsenność 11.08.01, 00:41
        Ja nie spie.Tylko maly ruch w Bydgoszczy.

radca
        • Gość: sonia Re: bezsenność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 00:43
          Bardzo mały. Ale dzisiaj piątek, początek swobody po tygodniu pracy, więc może
          wszyscy się bawią.
      • chewie Re: bezsenność 11.08.01, 00:43
        ja nie spie!!! pozdrawiam wszystkich nocnych markow!!!
        • Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 00:51
          no no!!ja nie spie tez i zamiast na jakiejs imprezie to siedze przed kompem i
          przy okazji ogladam znowu jakis beznadziejny horror..."
          horror"..
          • Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 01:53
            a propo s imprez,to chyba tlyko ja w dzisiejsza noc siedze przed kompem;-))))
            pozdrawiam mimo wszystko i tym co spia,zycze milych senkow
            • chewie Re: bezsenność 11.08.01, 01:58
              ja tez nie imprezuje, tylko nabijam rachunki....
              • Gość: <<. Re: bezsenność IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 02:42
                no,ale chyba jest milo...?;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka