sekwencja 23.11.06, 18:45 Każde miasto ma takiego prezydenta na jakiego zasługuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aras34 Nudna końcówka kampanii prezydenckiej 23.11.06, 18:49 Moim zdaniem Jasiakiewicz był zdecydowanie bardziej merytorycznym kandydatem. Koniec kampanii wydaje się ostry, a nawet brudny. Dombrowicz zaczął atkować kiedy okazało się że może przegrać. Dziennikarze i wyborcy nawet nie spróbowali oceniać obecnej, słabej kadncji Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
vectra500 Nudów już nie ma - oczernianie Jasiakiewicza 24.11.06, 08:20 widać na całym mieście, są tam też wycinki z GW. Nie wierzyłem że można sięgnąć w Bydgoszczy do takich metod. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Nuda końcówka kampanii prezydenckiej 23.11.06, 21:10 Zgadzam się i dlatego postkomunista Zaleski jest preziem Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
bjarne25 Re: Nuda końcówka kampanii prezydenckiej 24.11.06, 01:10 Za to Bydgoszczą przez ostatnie 8 lat rządził najpierw oszust i postkomunista w jednym,a poźniej nieudacznik.Jakie miasto tacy prezydenci! Odpowiedz Link Zgłoś
bydziai Zalewski 24.11.06, 08:11 Ja bym chciał tego postkomunistę w Bydgoszczy. Wiem że specyfika miast jest inna. Zalewski wie co chce robić i robi to. Dombrowicz nie wie co chce robić i sadzi "zagajnik" na Starym Rynku, kwiatki na rondach. Zamiast remontować "powiesił firany i pomalował" i uważa że jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś