annya11 13.07.09, 17:56 Chciałabym prosić o opinię rodziców, których dzieci uczęszczją do tego przedszkola (ul. Przy Zamczysku). Niestety przedszkole nie dysponuje stroną internetową. Szkoda... Z góry bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina_111 Re: Przedszkole niepubliczne ALF 10.08.09, 23:18 Mój syn chodzi tam od 1.08. i od pierwszego dnia przedszkole przypadło mu do gustu - a to jest najważniejsze, bo jesteśmy po zmianie.... Wg mnie przydałby się remont, plac zabaw i szafki na rzeczy lub szatnia. Panie są dystyngowane, jak z przedwojennego albumu, bardzo stanowcze, ale miłe i nie tracą cierpliwości, jak to ma miejsce w wielu innych przedszkolach. Widać, że dyrektorki trzymają krótko cały presonel, bo dryl jest niesamowity. Syn chodzi kilka dni, a juz widzę pozytywne efekty: sam je i nie prosi mnie: "mamusiu dawaj mi", no i sam wyciera sobie pupę. Po powrocie jest wesoły i żywotny, no i wszystko tam mu smakuje:)) Więc raczej jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś