Gość: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 00:55 Nie namawiam, ale mi sie udaje pisanie pogodzic (z trudem) z praca, z zyciem rodzinnym i balangowaniem. A wszystko wyrabiam na 200%. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 01:21 Ja mam problem z netem zamiec sniezna byla ....nie ma kto na dach wyjsc:( Musze korzystac z innego komputera a tu mi jakos niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 01:23 Daj spokoj. Inni olewaja twoje wysilki. A ja doceniam - i nie musisz niczego udowadniac... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 11:00 Słówko wyjaśnienia. Biorę antybiotyk,nie wiem,czy on mnie tak wali czy choroba,ale pół dnia przesypiam,a wieczorem byłem półprzytomny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Piszecie czy nie? IP: *.ipt.aol.com 09.03.03, 10:30 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie namawiam, ale mi sie udaje pisanie pogodzic (z trudem) z praca, z zyciem > rodzinnym i balangowaniem. A wszystko wyrabiam na 200%. A wy? 200%? to tak jak w powojennym sosjalizmie: caly naród buduje stolice, 200% normy itd... PS Male wyjasnienie, zanim zechcesz sie obrazic: to nie jest przytyk to twojego.... ( no, wiesz do czego):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 11:49 Do wzrostu? Masz racje, tego nie wyrobilem w 200%. Wzrost mam sredni - 178 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 11:51 Buggi Niech kłamie!!!!! Nawet nie wiem po co. Niech ma 5 stóp i 6 cali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:04 Nieprawda. Mam dwie stopy i dwie dlonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 12:15 Po co Ci te kłamstwa? Buggi nie wierz mu. Ja widziałem ,to i wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:31 I mam jeszcze kilka innych elementow zdublowanych. Buggi, zgadnij jakie! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 12:34 Mogę podpowiedzieć? Nic nie słyszę ,czyli mogę. Buggi,tym sie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:40 Nie, nie, TO sie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:46 Nie, nie, TO sie szczypie! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 12:51 Masz dwie kobiety w domu. Ja też. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Piszecie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:59 Nie, nie, TO sie je! PS. Co prawda zapomnialem juz o co mi chodzi ale latwo sie nie poddam. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 13:07 Ty to masz. To się gryzie. To szczypie. Nie są to psy(chociaz uwielbiaja sie gryźć) Nie są to kobiety(szczypią-podobno) Sam nie wiesz co to jest. ===================== Zrób to tematem dnia,ja sie poddaje. Ciężko jest zebrac myśli między jednym a drugim kaszlnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Piszecie czy nie? 09.03.03, 16:33 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie namawiam, ale mi sie udaje pisanie pogodzic (z trudem) z praca, z zyciem > rodzinnym i balangowaniem. A wszystko wyrabiam na 200%. A wy? a mi sie miesza.. jaka jest recepta na sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Co Niech ma podwójnego? IP: *.access.de.clara.net 09.03.03, 21:49 oczy? uszy?, konczyny?, .........? dziurki w nosie? dziurki w uszach? zgryz? kobiety? blizniaki? nie. Niech ma podwójne widzenie. czy zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Co Niech ma podwójnego? 09.03.03, 21:54 Gość portalu: Buggi napisał(a): > nie. Niech ma podwójne widzenie. > > > czy zgadlam? po tej dzisiejszej wodce to pewnie nawet potrojne:) Niech idzie na calosc...100% mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co Niech ma podwójnego? 09.03.03, 22:07 daise_dee napisała: > Gość portalu: Buggi napisał(a): > > > po tej dzisiejszej wodce to pewnie nawet potrojne:) > Niech idzie na calosc...100% mezczyzna. ja tam nie wiem, czy on 100% mezczyzna, ja wiem, ze on w 100% pije Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Co Niech ma podwójnego? 09.03.03, 22:14 buggi napisała: > > ja tam nie wiem, czy on 100% mezczyzna, ja wiem, ze on w 100% pije 100% czyscioche... ps. Co tam slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co Niech ma podwójnego? 09.03.03, 22:43 u mnie po staremu. Szykuje sie do wyjazdu i musze pare spraw pozalatwiac. Martwie sie, ze nie uda mi sie dostac do jakiegos kompa w tym Iranie. Internet jest tam, owszem, i to bardzo popularny. Duzym powodzeniem ciesza sie kafejki internetowe, w których tlok jest nie z tej ziemi ( Teheran to 14 milionowa stolYca). Najgorsze jest jednak to, ze kilka z nich zostalo zamkniete :(:( Nie licze wiec na to, ze zdolam sie u was zameldowac. Póki co ciesze sie, ze jeszcze tu jestem, ze jeszcze moge pisac. A Niecha nie ma . Mial byc po 21 i co? i gucio. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Co Niech ma podwójnego? 09.03.03, 23:18 buggi napisała: Rozumiem Cie doskonale z tym netem, ciezko wytrzymac, zeby chociaz nie zerknac:) A co dopiero nie moc tego zrobic... ps. dobranoc wszystkim ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech przodownik 09.03.03, 22:49 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie namawiam, ale mi sie udaje pisanie pogodzic (z trudem) z praca, z zyciem > rodzinnym i balangowaniem. A wszystko wyrabiam na 200%. A wy? nie mysl sobie. przodownik sie znalazl;) ja tez musze pogodzic bycie buggi z bycie nie-buggi tj. z zyciem prywatnym: z praca, z obowiazkami, z przyjemnosciami... a i tak wiele rzeczy w kat dla was rzucilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech przodownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:58 Jestem, jestem, ale teraz bede zagladal co kwadrans bo musze rzucac okiem na Pulp fiction. UUUUUUUwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niech przodownik 09.03.03, 23:11 www.geocities.com/Hollywood/Location/5911/pulp.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Niech przodownik IP: *.access.de.clara.net 10.03.03, 00:05 niestety nie moglam odpowiedziec na pytania , bo nie lubie PF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Niech przodownik IP: *.access.de.clara.net 10.03.03, 00:21 ja tez go nie lubie. nie lubie tez tych doleczków w brodzie. brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Piszecie czy nie? 10.03.03, 00:29 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie namawiam, ale mi sie udaje pisanie pogodzic (z trudem) z praca, z zyciem > rodzinnym i balangowaniem. A wszystko wyrabiam na 200%. A wy? No proszę, jakiego stachanowca tu mamy. Mnie jak się uda wyrobic 50% dziennej normy, to uważam za sukces. Odpowiedz Link Zgłoś