Dodaj do ulubionych

maciek1012 only

15.12.03, 22:30
sluchaj no! Zanim napisze fuck you i palec srodkowy wystawie, poprosze
grzecznie, bys sie ode mnie odczepil. Dopisujesz sie ni przypial ni
przylatal do moich postów, no i ten Teheran powracajacy w nich nieustannie
spedza Ci sen z powiek chyba. Jesli to zazdrosc, bo bylam tam, gdzie ty
najprawdopodobniej byc nie bedziesz, to wybaczam. Taka karma widac twoja,
ale jesli nie, to zmien lekarza lub tabletki, ktore ci przepisal. Te, które
bierzesz sa juz przeterminowane. Bez odbioru.
Obserwuj wątek
    • niech Re: maciek1012 only 15.12.03, 22:42
      A ja uwazam ze zbierasz owoce wymieniania postow z byle gnojami. Zamiast
      wciskac "wyslij" trzeba bylo nacisnac dolnopluk.
      • buggi Re: maciek1012 only 15.12.03, 22:50
        dziekuje Niechu :/ ale rzecz w tym, ze z 1012 nie wymieniam postow. Mysle, ze
        za bardzo mu sie z Twoim nickiem kojarze.

PSten 1012 to zalogowany macius?
        • niech Re: maciek1012 only 15.12.03, 23:05
          Otoz 1012 to jest twoj maciek. I wymienialas z nim posty. Ja mojego maciusia
          na kilometr zwesze. Nie tylko ja - od razu pusto sie robi.
          • buggi Re: maciek1012 only 15.12.03, 23:14
            bym sie poklócila z Toba o rzekome wymienianie postów z "moim maciusiem",ale
            sil mi brak, pózno juz na scysje i Swieta ida;) Byly kiedys jakies przy okazji
            tematu o zimnych ziemniakach,czyli w sluszenj sprawie. Na wycieczke sie z nim
            nie umawialam.

PS ja mam katar i nic zweszyc nie moge. Jak pachnie macius?
            • Gość: maciuś Re: maciek1012 only IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 00:04
              No niestety nie moge milczec w takich sprawach .Po pierwsze -zawsze pisze pod
              swoim nikiem (mimoo iz nie zalogowany.po drugie - a nikim nie wymieniam postów
              tylko reaguje na przejawy glupoty i chamstwa z waszej strony (przepraszam -
              dwoch osobnikow z waszej "paczki").po trzecie - nie podszywam sie i nie
              zmieniam nikow jak to robi jeden z waszych kolezkow - slawetny zreszta na tym
              forum.po czwarte- nie zauwazylem zeby ktokolwiek ode mnie uciekal-
              przeciwnie ,coraz wiecej mam zwolennikow w walce z przyglupami na tym
              forum :):).po czwarte niech (niestety?) bedzie zawsze przeze mnie napietnowany
              bo wiekszego buca nie widzialem-szkoda tylko ze jest tchorzem prawilnym.
              pozdr
              czuwaj
              • niech Re: maciek1012 only 16.12.03, 08:52
                No i widzisz buggolu - masz odpowiedz. Macki1011 i 12 to klony twoich milych
                kolezkow - jakis tam rolocostam i excostam czy innych. Oni juz wczesniej
                opisywali swoje wspomnienia z wycieczki do Teheranu. Obiezyswiaty jedne.
                PS. Natomiast macius wyczerpal limit mojego wspolczucia i fakt ze skonczyly mu
                sie leki przestal mnie wzruszac. Niechaj sie na nie staf jego speluny zrzuci.
                Albo odda mu swoje. Ale w jednym sie z nim zgadzam - ja tez nie zauwazylem
                zeby ktokolwiek od niego uciekal.
                PS2. Co to jest tchorz prawilny?
                PS3. Powyzszy post (czy tez jego fragmenty) to prezent swiateczny dla maciusia
                (ja tez Buggi milosciwy jestem). Bedzie mial okazje mi podziekowac w wieczor
                wigilijny.
                • j_karolak Re: maciek1012 only 16.12.03, 09:08
                  Ja doceniam za jedno Maciusia. Ma niepowtarzalny styl. :)
                • buggi Re: Niechu 16.12.03, 10:07
                  i do mnie po kawie lyku oswiecenie przyszlo i asocjacje podobne do Twoich tez
                  miec zaczelam, wiec zycze sobie i obiecuje solennie ( do Kanossy za dluga
                  droga) ignora dla tych, ktorzy wiedza, ze zyja, bynajmniej nie poprzez
                  odliczanie dni kalendarzowych, lecz pustych fiolek po proszkach. Tobie Niechu
                  natomiast wytrwania w milosierdziu dla maciusia. Amen.
                  W swiatecznym na(stroju) Buggi.
                  • niech Re: Niechu 16.12.03, 10:11
                    Jakzebym mogl nie byc milosierny dla maciusia? Nikt tak jak on nie ma talentu
                    do kreowania forumowej rzeczywistosci. I pewnie tej otaczajacej go takze.
                    PS. Pisze ten post w zupelna e-pustke, jako ze inteligencja i erudycja
                    maciusia odebrala mi ostatnich interlokutorow. Teraz pozostaje mi tylko
                    czytanie konwersacji jego i setek jego wirtualnych przyjaciol.
                    • niech PS 16.12.03, 10:12
                      A propos wycieczek macka0000. Byl tez w Toruniu. A przeciez ja jestem z
                      Inowroclawia.
                      • buggi Re: PS 16.12.03, 10:26
                        gUpie przechwalki maciusia. Ja bylam w Budach Zosinych - przejazdem. Ino
                        Wroclaw, ino ino
                  • j_karolak Re: Niechu 16.12.03, 10:29
                    buggi napisała:

> i do mnie po kawie lyku oswiecenie przyszlo i asocjacje podobne do Twoich tez
                    > miec zaczelam, wiec zycze sobie i obiecuje solennie ( do Kanossy za dluga
                    > droga) ignora dla tych, ktorzy wiedza, ze zyja, bynajmniej nie poprzez
                    > odliczanie dni kalendarzowych, lecz pustych fiolek po proszkach.

Już mnie nie lubisz?
                    • buggi Re: Karolku 16.12.03, 10:42
                      jestes wyjatkiem. Lubie Cie bardzo, tak bardzo, ze chetnie polozylabym Ci po
                      choinke slicznie zapakowana fiolke pelna tabletek.
                • Gość: maciuś Re: maciek1012 only IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 11:47
                  :):) tak tak jasne jak zawsze odpowiedz intelektualisty-tylko ciekawe jakich
                  ty tabletek uzywasz ,bo moze przez przypadek lekarz ci przepisal te hormonalne?
                  cos ci sie ostatnio skonczyly twoje rasistowsko - nacjonalistyczne wywody-a
                  szkoda bo zaczelo sie robic ciekawie.wspolczuc nalezy tylko twoim biesiadnikom
                  swiatecznym ze musza sie uzerac z takim przyglupem
                  pozdr
                  czuwaj
                  • niech Re: maciek1012 only 16.12.03, 12:41
                    No coz, przy tobie nie trzeba sie specjalnie wysilac by wygladac na
                    intelektualiste. Wystarczy sie w ogole nie wysilac.
                    PS. Ty masz lepiej - tylko scierki musza znosic twoja obecnosc - a wiec
                    wszystko zostanie w rodzinie.
                    • cza_ha Re: maciek1012 only 16.12.03, 17:17
                      Kto mnie wolał, Czego chciał ?

---
                      Kto nie zMieciem tego zmieciem
    • maciek1012 Re: maciek1012 only,zaszczyt:)) 20.12.03, 20:16
      to dla mnie,że z za zasłony raczyłas zauważyc
      • Gość: Lech Kaczyński jestem...em z Pomorza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.04, 15:54
        du-pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka