Dodaj do ulubionych

Fan Club OBSERWATORA

21.10.04, 00:58
Żeby takiemu kirke z kotem nie przyszło łączyć tych dwóch longinów - wszem i
wobec ogłaszam, że zakładam Fan Club OBSERWATORA Ponieważ OBSERWATOR
zdał/ła ??? się na mój wybór i oświadczył/ła, że nie będzie marudzić, wobec
tego ja wybrałem, żeby nie było kultu jednostki puszczenie OBSERWATORA na
szerokie i głębokie wody Wesołej. W końcu to "stolyca", a "Kaczor" nasz pan!!!
Tylko OBSERWATORZE uważaj i nie przesiaduj za długo w "Sali Myśliwskiej"
w "Kościuszkowcu", bo grozi to wilkiem...
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 21.10.04, 01:11
      Spoko Plebs...nie taki Wilk straszny jak go malują. dam sobie radę. Chyba, że
      dołączy Baba Jaga na miotle. Ale to towarzycho, to dla mnie najsmacznieszy
      kąsek. ZERO ZAGROŻENIA...
      • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 21.10.04, 01:17
        obserwator.2236 napisała:

> Spoko Plebs...nie taki Wilk straszny jak go malują. dam sobie radę. Chyba, że
        > dołączy Baba Jaga na miotle. Ale to towarzycho, to dla mnie najsmacznieszy
        > kąsek. ZERO ZAGROŻENIA...
        Baba Jaga do Wesołej nie zagląda! U nas takie chudziny nie występują w
        przyrodzie... Trzymaj się OBSERWATORZE, muszę wziąć się wreszcie za pracę, bo
        nie darmo nazywają mnie co poniektórzy "nocnym pisarzem". Mam nadzieję, że duch
        boryska czy innej cholery nie nadleci, bo by mi się piwo wylało... na sam widok
        takiego indywiduum! Pozdrawiam.
        • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 01:42
          OBSERWATORZE, a raczej diablico, co Ty wyczyniasz na tym forum? Zamurowało ich
          wszystkich, czy zeszli do podziemi, jak śp. Borysek 10?
          • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 01:47
            Oj Plebs, znowu się przypieprzasz! Też zastanawiam się dlaczego nie ujadają?
            • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 02:15

> Oj Plebs, znowu się przypieprzasz! Też zastanawiam się dlaczego nie ujadają?
              Jeżeli przeszkadza Ci to, mogę zboczyć z toru
              • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 02:24

> obserwator.2236 napisała:
                >
                > > Oj Plebs, znowu się przypieprzasz! Też zastanawiam się dlaczego nie ujada
                > ją?
                > Jeżeli przeszkadza Ci to, mogę zboczyć z toru
                Nie zbaczaj, bo ja zboczeńców w rodzaju naszego wesołowskiego "ślimmaka" nie
                znoszę! "óne" chyba szykują się na nas, ale im zabrakło do flaszki "dykty", a
                sponsorzy olali piesków...Chyba im podrzucę nie tyle coctajlik Mołotowa, co
                kolejną beczuszkę tego, co "óne" lubią najbardziej! Będzie smród jak z tych
                kości Wilczka w Stanisławowie!
                • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 02:27
                  • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 02:43
                    Wypikali Cię OBSERWATORZE, a to świntuchy!
                • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 02:29
                  Też tak myśle, że się szykują, więc rób sobie z nimi to, na co masz ochotę.
                  Dzisiaj wyjątkowo było cicho
                  • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 22.10.04, 02:44

> Też tak myśle, że się szykują, więc rób sobie z nimi to, na co masz ochotę.
                    > Dzisiaj wyjątkowo było cicho
                    Ochoty to ja z nimi nie mam żadnej. Przyjemności tudzież.Dobry karpik, martwy
                    karpik! Niech spada w ślady boryska...
      • eraser19 Re: Fan Club OBSERWATORA 25.10.04, 21:12

> Spoko Plebs...nie taki Wilk straszny jak go malują. dam sobie radę. Chyba, że
        > dołączy Baba Jaga na miotle. Ale to towarzycho, to dla mnie najsmacznieszy
        > kąsek. ZERO ZAGROŻENIA...
        Służę pomocą. Dla mnie to tez żadnezagrożenie Obserwatorze! Znam to towarzystwo
        pewnie lepiej niz Ty!
    • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 24.10.04, 01:46
      NIKITA wpadnij do tego Fan Clubu...
      • nikita121 Re: Fan Club OBSERWATORA 24.10.04, 02:00
        CAŁY CZAS CZUWAM PLEBS! WPADAM GDZIE TYLKO MOGĘ. MASZ MI COŚ DO POWIEDZENIA?
        • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 24.10.04, 02:11
          nikita121 napisała:

> CAŁY CZAS CZUWAM PLEBS! WPADAM GDZIE TYLKO MOGĘ. MASZ MI COŚ DO POWIEDZENIA?
          Bardzo dużo, ale nie tu i nie teraz. Wróg nie śpi, z samego Bagna Jacka
          wychodzą upiory, a lasów ci u nas pod dostatkiem!
    • eraser19 Re: Fan Club OBSERWATORA 25.10.04, 21:10
      krzysztofplebs napisał:

> Żeby takiemu kirke z kotem nie przyszło łączyć tych dwóch longinów - wszem i
      > wobec ogłaszam, że zakładam Fan Club OBSERWATORA Ponieważ OBSERWATOR
      > zdał/ła ??? się na mój wybór i oświadczył/ła, że nie będzie marudzić, wobec
      > tego ja wybrałem, żeby nie było kultu jednostki puszczenie OBSERWATORA na
      > szerokie i głębokie wody Wesołej. W końcu to "stolyca", a "Kaczor" nasz pan!!!
      > Tylko OBSERWATORZE uważaj i nie przesiaduj za długo w "Sali Myśliwskiej"
      > w "Kościuszkowcu", bo grozi to wilkiem...
      No to może Pan powitac w klubie Obserwatora, następnego fana Panie Krzysztofie!
      • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 29.10.04, 01:09
        Witam bardzo serdecznie!
        • eraser19 Re: Fan Club OBSERWATORA 31.10.04, 01:19
          OBSERWATORZE, nie po to Plebs stworzył Twój Fan Club żebyś tylko brał na kieł
          Cruela. Uwierz mi, naprawdę są przeciwnicy wymagający szybszego i bardziej
          skutecznego szczyszczenia...
          • szepiet.07 Re: Fan Club OBSERWATORA 31.10.04, 01:24
            Też tak uważam!!!
            • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 31.10.04, 01:42
              TY LEPIEJ UWAĄJ NA SIEBIE SZEPIET I NA PLEBSA. KONIEC MOJEJ BRONI MOŻE SZYBKO
              ODWRÓCIĆ SIE PRZECIWKO WAM!
              • nikita121 Re: Fan Club OBSERWATORA 06.11.04, 00:33
                Obserwatorze gdzie się podziewasz, bo zaczął skamleć jeszcze jeden kundelek...
          • obserwator.2236 Re: Fan Club OBSERWATORA 31.10.04, 01:40
            eraser19 napisał:

> OBSERWATORZE, nie po to Plebs stworzył Twój Fan Club żebyś tylko brał na kieł
            > Cruela. Uwierz mi, naprawdę są przeciwnicy wymagający szybszego i bardziej
            > skutecznego szczyszczenia...
            SKUTECZNEGO CZYSZCZENIA WYMAGAJĄ WSZYSCY OBECNI NA TYM FORUM. BEZ WYJĄTKU
            ERASER!
            • szepiet.07 Re: Fan Club OBSERWATORA 31.10.04, 01:42
              Czy Plebsa też chcesz szczyścić?!
              • nikita121 Re: Fan Club OBSERWATORA 01.11.04, 20:24
                Nie zdawajcie głupich pytań. Nie znacie OBSERWATORA czy co? Jeżeli PLEBS mu się
                narazi, to normalne, że go wyczyści. No może niedosłownie, lepiej
                zabrzmi "wyprostuje"
                • obserwator.2236 Re: MÓJ PROBLEM 01.11.04, 21:29
                  NIE ODPOWIADAJ ZA MNIE NIKITA. DLACZEGO MIAŁBYM CZYŚCIĆ PLEBSA CZY JAK TO PO
                  CHULIGAŃSKU OKREŚLASZ "PROSTOWAĆ"? PRAKTYCZNIE JESTEM TU Z NIM DŁUŻEJ OD WAS I
                  WALCZĘ Z JEGO PRZECIWNIKAMI. DOŁĄCZYŁAS NIECO PÓŹNIEJ ZA CO JESTEŚMY CI
                  WDZIĘCZNI, ALE JA SAM DOSKONALE WIEM KIEDY I KOGO "PROSTOWAĆ". POZDRAWIAM
                  • krzysztofplebs Re: MÓJ PROBLEM 02.11.04, 01:59
                    Też Was pozdrawiam, razem jest fajnie!
                    • szepiet.07 Re: MÓJ PROBLEM 02.11.04, 23:22
                      krzysztofplebs napisał:

> Też Was pozdrawiam, razem jest fajnie!
                      A te kanalie chciały nas skłócić!!! Niedoczekanie bydła!
                      • obserwator.2236 Re: MÓJ PROBLEM 02.11.04, 23:38
                        szepiet.07 napisał:

> krzysztofplebs napisał:
                        >
                        > > Też Was pozdrawiam, razem jest fajnie!
                        > A te kanalie chciały nas skłócić!!! Niedoczekanie bydła!
                        Próbowały, ale nie wiedziały, że moje odpowiedzi i pytania do Plebsa są celowe.
                        Wiesz o co chodziło?
                • krzysztofplebs Re: Fan Club OBSERWATORA 02.11.04, 01:59
                  nikita121 napisała:

> Nie zdawajcie głupich pytań. Nie znacie OBSERWATORA czy co? Jeżeli PLEBS mu
                  się
                  >
                  > narazi, to normalne, że go wyczyści. No może niedosłownie, lepiej
                  > zabrzmi "wyprostuje"
                  "Wyprostowanie" lepiej mi pasuje, a co się z Tobą działo NIKITA?! Wpadłaś pod
                  jakies koła jak ten Siwek, czy raczej pod stół w "Kościuszkowcu"
                  • szepiet.07 Re: Fan Club OBSERWATORA 02.11.04, 02:48
                    krzysztofplebs napisał:
                    Wyprostowanie" lepiej mi pasuje, a co się z Tobą działo NIKITA?! Wpadłaś pod
                    jakieś koła jak ten Siwek, czy raczej pod stół w "Kościuszkowcu"
                    Widziałem, że grasowałaś trochę w Sulejówku, ale ty się kobito lenisz!
                    • nikita121 Re: Fan Club OBSERWATORA 05.11.04, 01:53
                      szepiet.07 napisał:

> krzysztofplebs napisał:
                      > Wyprostowanie" lepiej mi pasuje, a co się z Tobą działo NIKITA?! Wpadłaś pod
                      > jakieś koła jak ten Siwek, czy raczej pod stół w "Kościuszkowcu"
                      > Widziałem, że grasowałaś trochę w Sulejówku, ale ty się kobito lenisz!
                      Ja jestem, a gdzie się teraz podziewa OBSERWATOR?
                      • szepiet.07 Re: A Ty śpisz... 08.11.04, 00:51
                        Fan Club czeka na Twoje skuteczne ataki OBSERWATORZE, a Ty śpisz...
                        • krzysztofplebs Re: A Ty śpisz... 08.11.04, 01:01
                          Czyżby już wszystkie mięczaki wydeptane? Wpadne tu za jakiś czas, bo mam
                          jeszcze trochę roboty z sulejówecką "utrzymanką", w końcu muszę ja
                          odpowiednio "przyjąć" w sądzie 9 listopada...
                          • obserwator.2236 Re: Nie przesadzaj 08.11.04, 22:52
                            Nie przegap okazji PLEBS,też chciałbym mieć taką utrzymankę.Nie
                            przesadzaj,wszystko ma na miejscu...jest co utrzymywać, tylko nie wiem czy dasz
                            radę...
                            • eraser19 Re: Nie przesadzaj 08.11.04, 23:02
                              Może ja Plebsa wyręczę, lubię takie czajniki, jak lalusia...
                              • obserwator.2236 Re: Puknij się 08.11.04, 23:21
                                Chcesz odebrać PLEBSOWI przyjemność? On może też lubi takie czajniki
                                • nikita121 Re: Puknij się 08.11.04, 23:46

> Chcesz odebrać PLEBSOWI przyjemność? On może też lubi takie czajniki
                                  Ja też mam czajniki, a Plebs ich nie lubi
                                  • obserwator.2236 Re: Puknij się 08.11.04, 23:48
                                    Widocznie nie widział ich, albo po prostu masz kiepskie smarkulo!
                                    • nikita121 Re: Puknij się 09.11.04, 23:53
                                      Dla Ciebie OBSERWATORZE nie jestem smarkulą! Mam wszystko co trzeba na swoim
                                      miejscu!
                                      • eraser19 Re: Puknij się 11.11.04, 00:25
                                        Nie bądź NKITA taka pewna! "Madame" też była pewna i jej tyłeczek skroili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka