mateusz572 14.09.09, 12:28 Wiadomo, plastyk wszystko potrafi.Tak nawiasem mówiąc tylko przyklasnąc temu rządowi aby jak najszybciej sprywatyzował firmy państwowe.To źródło wszelkiego zła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluto37 Re: Plastyk wszystko potrafi. 14.09.09, 21:03 mateusz572 napisał: Wiadomo, plastyk > wszystko potrafi.Tak nawiasem mówiąc tylko przyklasnąc temu rządowi aby jak najszybciej sprywatyzował firmy państwowe.To źródło > wszelkiego zła.[/url] Mateuszu! Nie mow tego glosno, bo nam angrusz jeszcze zawalu dostanie. Teraz pewnie grzebie w szafie w poszukiwaniu dyplomy plastycznej:))) Z jednej strony on tez chcialby miec takich kuzynow, a z drugiej to musi byc szok dla niego, ze jego partyjne idole zachowuja sie jak "zlodziejskie lyberaly". Ale z drugiej strony zwroc uwage na to, ze to jest TYPOWA sytuacja w PiSie. I z dluuugimi tradycjami. Ta sitwa partyjna od lat [od PC] bije piane ideolonacjonalistyczna, a po cichutku i prawie niezauwazalnie kreci waly i lize konfitury. A tak po prawdzie, to w przypadku plastyka od KACZYNSKICH powinna powstac ..komisja sledcza, zadzialac prokuratura i ZUS... I przy okazji nasuwa sie pitanko, czy przypadkiem ten aktualny nalot na Niesiolowskiego [zbrodnia wojenna/ludobojstwo] to nie przykrywka dla dosc duzej porcji plastycznej lajna jakie zaczelo smierdziec wokol KACZYNSKICH z powodu kuzyna:))) Inna sprawa, ze kaczyzm i milleryzm ma to samo imie, tylko w innych ramkach:)))) Patrz TVP:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha kręcona Oni są wszyscy siebie warci IP: *.apus-net.pl 14.09.09, 21:28 Oni są wszyscy "dobrzy" i siebie warci. www.rp.pl/artykul/2,293551.html mojsiewicz.salon24.pl/88996,donald-tusk-przyzwala-waldemarowi-pawlakowi-na-nepotyzm news.money.pl/artykul/tusk;nie;zerwe;koalicji;ze;wzgledu;na;nepotyzm,110,0,359534.html www.dziennik.pl/polityka/article346129/W_KRUS_po_staremu_Kroluje_nepotyzm.html www.wprost.pl/ar/156452/Eurodeputowana-zatrudnia-rodzine/pl/?O=156452&K=1&KI=99931 www.dziennik.pl/polityka/article342131/Protegowana_Rydzyka_zatrudnia_rodzine.html Wybielanie tego rządu nic tu nie da. niewiele robi. zawiódł mnie i chyba nie tylko mnie. a Tusk niech się na to stanowsiko prezydenta tak nie "napala", bo nie będzie ani prezydentem ani premierem. jak ktoś za dużo chce, to nic nie dostaje. sam się o tym przekonałem na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Oni są wszyscy siebie warci 14.09.09, 23:19 Kicho krecona! Byc moze jest jakas racja w tym co piszesz, bo swieci sa podobo pare pieter powyzej naszych poziomow:))) A i to w/g pism nie kazdy byl taki swiety za wlasnego zywota, jak sie rydzykowi wydaje:))) Z tym, ze nie mam powodu, zeby kogokolwiek wybielac. A Tusk niech sobie radzi wraz z PO z wyborami jak potrafi. Mnie chodzi jedynie o to, ze w opisanym przypadku PiS powstawal jako partia ODNOWY moralnej i glosil, ze bedzie PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC. I ..JEST w/g wzoru MiLLERA i s-ki. Inaczej mowiac. Ja WIEM gdzie i kiedy stalo zomo i gdzie stal Kaczynski. Ja pamietam jakie numery klepal Glapinski i za co siedzial ich kumpel Maciej ZALEWSKI. O rasowych komunistach jak Jasinski czy takich typach jak KRYZE, Wasserman, czy Kurski z Gosiewskim nie wspominajac. Nie da sie tez zapomniec roli Kaczynskich w podpuszczaniu Walesy na wszystkich dookola. I Bolek ty ch.u oddaj moje 100 milionow przy paleniu kukly Walsy kiedy ich powyrzucal na zbity pysk z Belwederu. I ich udzialu w rozwalaniu wszystkiego co mogli az doprowadzili do tego, ze Miller objal wladze. A z reszta porownanie dziesiatki czolowych politykow PiSu z z PO tez nie swiadczy na ich korzysc.Wiec nie bardzo "wszyscy sa siebie warci". Polityk moze zrobic tyle [patrz KRUS] na ile pozwola mu ci, ktorzy wspoltworza koalicje[PSL, a wczesniej Samoobrona] i partyjny prezydent, ktory swoim vetem moze zablokowac kazda ustawe... Nawet najbardziej rozsadna i potrzebna. Tak jak w przypadku medialnej, ktora Kaczynski zablokowal nie z powodow merytorycznych, a DLATEGO, ze jest to KORYTO dla starych PC-owskich KUMPLI Kaczynskich takich jak SIWEK. A kolejne KORYCIARZE z polki komuchow go zupelnie nie brzydzily. I to takie co to niby zbrzydzily ich "wartosci chrzescijanskie":))))) Tak, ze nie wszyscy sa po rowno "dobrzy" i siebie warci. Co nie znaczy, ze nie trzeba ich oceniac. Tylko moim zdaniem KAZDEGO w/g ..ZASLUG:)))) A nie po rowno, bo to ani zgodne z PRAWDA, ani SPRAWIEDLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Plastyk wszystko potrafi. 14.09.09, 21:27 Wysmiewacie sie z artystow;) Projekcja reklam na chmurach, ktora proponowal Pan Plastyk, jednak istnieje: www.flickr.com/photos/29358059@N00/ Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Plastyk wszystko potrafi. 14.09.09, 23:25 100rima napisał: > Wysmiewacie sie z artystow;) > Storimo! Nie z plastykow jeno z jednego, ktory artyzm wykazuje w innej dziedzinie niz plastyka. Kaczynskich pociotek przy pomocy KUZYNOW artystycznie podpial sie do KORYTA. To tez sztuka. Trza byc plastycznym i ..okrywac krewniakow, zeby sie nie daj Bog nie ...przeziebili:))) A wtedy w rodzinie bedzie zgoda i sam pan Bog reke poda:)))))) Z kasa oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Plastyk wszystko potrafi. 14.09.09, 23:35 pluto37 napisał: > A wtedy w rodzinie bedzie zgoda > i sam pan Bog > reke poda:)))))) Rymnęło Ci się! Zły to znak! Muz tych lirycznych: unikaj. A poza tym to wszystko inne O.K. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Plastyk wszystko potrafi. 14.09.09, 23:39 storima napisał: > Rymnęło Ci się! Zły to znak! Muz tych lirycznych: unikaj. > A poza tym to wszystko inne O.K. :))))) Pssst! Mnie sie zacytowalo..Prawie doslownie:)))) Z pamieci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany po raz 1 Muszę tylko wygrać te wybory.... prezydenckie IP: *.apus-net.pl 15.09.09, 21:48 www.youtube.com/watch?v=mW-D1j8APIc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś