isia-1978 13.10.09, 16:53 Poleccie mi prosze dobry salon,chodzi mi o modne obcinanie wlosow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fryzjerczyk Re: Salon fryzjerski - każdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 17:29 Tak tam też byłem, gratisów multim, m.in. maść (nie trzeba ich grubo kłaść) i krem, chyba przeterminowane. Smarowałem mimi stopy psu i swoje, efekt mikro, fakt. Cuda, wianki - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
fenome Re: Salon fryzjerski 13.10.09, 21:28 nie polecam tego slynnego hair factory na wreczyckiej, ze wzgledu na atmosfere tam panujaca; kolko wzajemnej adoracji, najpierw sprawdza dyskretnie czym przyjechales, potem w co jestes ubrany, a na koniec stoja wszyscy w tej czesci z umywalkami i szeptaja. a jezeli chodzi o samo ciecie to nie jest najgorzej, zalezy na kogo sie trafi, choc i tak moim zdaniem sa dosc zachowawczy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc? Re: Salon fryzjerski IP: 188.33.183.* 14.10.09, 16:30 A co z Trendami na Dabrowskiego,albo z Venus na Wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Salon fryzjerski IP: 193.93.91.* 14.10.09, 20:01 ja polecam właśnie trendy na dąbrowskiego fajnie ścina p.Basia ale polecam też p.Kingę i tego chłopaka niestety nie pamiętam imienia. Zawsze byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Salon fryzjerski - KOKO IP: *.art.pl 15.10.09, 12:19 Z czystym sumieniem polecam salon KOKO na Wolności na wprost SIMPLY. Robiłam tam raz baleyage i 3 razy obcinałam się u pani z ciemnymi włosami - jest bardzo dokładna. Ceny przystępne, naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś