kapi-kapi 14.01.10, 15:48 Witam!Czy ktoś może polecić dobrego prawnika,żeby nie zdzierał kasy?Słyszałam,że są też takie kancelarie,które rozliczają się procentem od wygranego odszkodowania jak ktoś wcześniej nie ma kasy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egzekucyjny Re: Dobry prawnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.10, 17:06 Prawnicy (radcowie, adwokaci) dzielą się tak jak lekarze, spółdzielnie mieszkaniowe na: 1. dobrych, 2. złych, 3. częstochowskich. W zawodach korporacyjnych wszyscy przyjmują do prawej. W takiej sytuacji trzeba trzymać portfel w ręce a nie w torebce. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi-kapi Re: Dobry prawnik 15.01.10, 11:39 Chodziło mi o radę,czy ktoś zna dobrego prawnika,a nie o jakieś wywody nie wiadomo na jaki temat...Zresztą nie wiesz o jaką sprawę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Dobry prawnik IP: *.sfc.pl 15.01.10, 11:58 Grzegorz Gryga, róg Kilińskiego i drugiej aleji, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry prawnik IP: 83.14.143.* 17.02.10, 14:53 Witam Zachęcam do skorzystania z sekcji "Oceń prawnika" serwisu www.e- prawnik.pl (e-prawnik.pl/ocen-prawnika/) , znalazłam tam bazę komorników z różnych regionów Polski, można tak znaleźć wiele ciekawych (i bardzo szczerych)informacji o prawnikach. A jeżeli Wiktorze skorzystałeś już z pomocy komornika oceń go!!! i pomóż innym dokonać słusznych wyborów. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
justysianna Re: Dobry prawnik 09.04.24, 12:45 Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś