aspirata 08.02.10, 18:57 Ostatnie wydanie jak i to nastepne. Wrogow szukamy. W niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storima Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. 08.02.10, 19:31 Aspirato. W niedziele idziemy na msze do kosciola. aspirata napisała: > Wrogow szukamy. > W niedziele. P.S. To chyba jedynie Ci ktorzy Boga w sercu nie maja ;) W niedziele idziemy sluchac ksiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. IP: *.iplus.com.pl 09.02.10, 12:51 To Angrusz pracuje w niedzieli???/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirajewski kolejny przekret 5 wladzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:45 przekret caritas Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: kolejny przekret 5 wladzy 10.02.10, 21:40 Re: kolejny przekret 5 wladzy To muzyka klasyczna. Ile przekretow tworzyli wspolczesni Mozartowi? Wole Orkiestre Owsiaka. Ale Caritas rowniez doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomo Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. IP: 217.6.213.* 10.02.10, 23:54 >W niedziele idziemy sluchac ksiedza a ja zawsze myslalem ze modlic sie do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega bezpartyjny Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 20:19 Ciekawe, co też nasz (nie)dzielny promotor-emisariusz planuje na najbliższą niedzielę w związku ze sPiSkową teorią dziejów? Czy osiągnął już zespół gotowości beatyfikacyjnej albowiem w zanadrzu dzierży kolejną puszkę pandory? Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. 19.03.10, 22:36 Też jestem ciekawy. Zerknąłem na ofertę w necie i ze zrozumiałych dla angrusza - emisariusza artykułów są tylko dwa. Markowe Jurkowe rozdzieranie szat w stylu Tadeusza Rejtana nad wielce niesprawiedliwym wyrokiem sądu w sprawie Alicji Tysiąc - pierwszy. Medytacje Czesława Ryszki w temacie prawyborów w PO - drugi. Treści medytacji możemy się chyba domyślić. Mało tego, to może angrusz jakiego niusa z BBC wyłowi i rzuci nam kmiotkom na forum! Pozdrawiam ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega bezpartyjny Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 23:08 Ja obstawiam, że angrusz będzie roztrząsał temat drugi. Kto jest za pierwszym tematem niech kliknie w w ten przycisk Kto jest za drugim tematem niech kliknie w tamten przycisk Proszę nie klikać w oba przyciski bo może to wywołać poważną, nieprzewidzina i nieodwracalną dysfunkcję systemu w pc angrusza. Przecież nie o to nam wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. IP: 195.205.202.* 19.03.10, 23:38 aspirata , storima ... ciagle to samo dziadostwo samo z soba popisuje, zadaje pytania , odpowiada i trolluje . Obrzezany i pejsiaty i wredny i mentalnie biedny. Nie potrafi jednak odpowiedziec jak wyjechal w stanie wojennym taki wielki "solidarnosciowy dzialacz" jak on, jak mozna bylo dostac paszport (?) Jak to sie stało , no jak (?) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. 19.03.10, 23:49 Zapytaj senatora, z reszta chlamu i podpisz sie w tej petycji! Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. 19.03.10, 23:56 Ja tak z ciekawości damskie ksywki aspirata i stroima .Nie jesteście zboczeni bo ja z partii, precz z gejami i tylko murzynek bambo .Ale ten z elementarza. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. 20.03.10, 00:07 Też masz kompleks wyższości wobec kobiet? Ostatnio głoszą kobietki z pewnej prawej frakcji, ze nieczystość menstruacyjna spowodowana jest jakimś obrzękiem i nadmiarem płynów. Mahometanie traktują kobietę jako stworzenie gorsze i nieczyste, chyba właśnie przez ich miesięczne osłabienia. Teraz dołączają do swoich "braci" katoliccy frustraci. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Za angrusza. Niedziele otwieram. 20.03.10, 00:10 Piszemy tutaj o watkach na oslej lawce. Gratulacja! Ty rowniez sobie tam grzejesz, parzysz kawe. dedektywie Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata PiS siedzi w oslej lawce 20.03.10, 00:24 Prosze mi wybaczyc, ale ja wole jesli PiS siedzi w oslej lawce. Nie lubie gdy angrusz z senatorem R. prowadzi kampanie polityczna, uzywajac hakow na publicznych forach. Odpowiedz Link Zgłoś