vaxer20 16.07.10, 20:04 o czym jest ten tekst? już naprawdę nie ma o czym pisać w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silver.omka Re: Ludzie to niczego nie uszanują 16.07.10, 20:24 Pewnie, że nie ma o czym. Przecież tu nic sensownego się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Beznadziejnie głupi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 20:25 Tak beznadziejnie głupiego tekstu - nawet w sezonie ogórkowym - nie czytałem od dawna. Pani "redaktor" może powinna pisać do gazetek szkolnych, bo na zamieszczenie w wysokonakładowym ogólnopolskim dzienniku, to "toto" zdecydowanie nie zasługuje. Nawet w jego lokalnym wydaniu... Miało być prześmiewczo i z humorem. Wyszło dennie i sztubacko PM Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.czestochowski Mózgi z drewna macie... 16.07.10, 20:37 ...woda to się przynajmnie jeszcze trochę rusza. Wapniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Oj tam... IP: 212.59.224.* 16.07.10, 21:42 ... marudzicie. Sympatyczne toto. Wakacyjne, lekkie i zabawne. Nie wszystko musi być nadęte, najeżone statystyką "ile razy przejeżdżała śmieciara i za ile", domysłami kto zawinił i wywiadami z szefem wszystkich szefów, który solennie obiecuje kogoś za to wylać. Dla takich marudek jak Wy powołują speckomisje w sprawie byle dupereli. Żeby profesjonalnie było, no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Beznadziejnie głupi... IP: 195.205.171.* 16.07.10, 23:57 Taki głupi artykuł mógł tylko napisać niedopity menel-redaktor z Rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shezz Re: Beznadziejnie głupi... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.07.10, 20:40 A Gienek jak zwykle to samo - spamuje aż miło. Co do artykułu, faktycznie miało być fajnie, ciekawie, wesoło i zabawnie, a wyszło jak zwykle. Ja rozumiem, że nie wszystko musi być poważne i tak zajebiście poskręcane, ale "toto" było przekombinowane. Odpowiedz Link Zgłoś
czuciowiec Ludzie to niczego nie uszanują 16.07.10, 20:36 Aaaa, spójrzmy na autorkę. Joanna Skiba. I wszystko jasne. Jak zwykle dużo słów, mało sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariattt Taki kawał mi się skojarzył IP: *.apus-net.pl 16.07.10, 20:59 Dwóch wariatów siedzi obok siebie w szpitalu psychiatrycznym. Jeden z nich bawi się sznurkiem: - Co robisz? Szukasz końca? - pyta jeden z nich. - Tak. - To go nie znajdziesz, bo go uciąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubububu Joanna Skiba 16.07.10, 22:21 Zgadza się... Staję się powoli jej fanką :) Można spaść z krzesła przy takim przeglądzie prasy, narazie mnie to bawi... Dziennikarstwo przez wielkie D.. Oj, przepraszam za wyrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Re: Ludzie to niczego nie uszanują 16.07.10, 21:45 Sezon ogórkowy w pełni! A pani redaktor to chyba to słońce zaszkodziło. Zawsze pisała o niczym, ale teraz to już przegięła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 22:30 Jak nie masz o czym pisać redaktorko to pisz o tym jak przychodzą święci pielgrzymi na Jasną Górę a potem się bzykają na polu namiotowym i dzięki Częstochowie co 9 miesięcy jest przyrost naturalny w Polsce...he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jack3yp Poświęcenie pielgrzymów? 16.07.10, 22:54 A ja się pytam? Co ta pielgrzymka robiła w Jeleniej Górze? Cyt." Ludzie to jednak łasi są na "kamyk z Jeleniej Góry", niczego nie uszanują...".Tak bardzo się umartwiali, że szli z Poznania do Cz-wy przez Jelenią Górę? Zaiste wielkie poświęcenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristiano Ronaldo Re: Poświęcenie pielgrzymów? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.07.10, 23:24 Joanno, są upały, zapoznaj się z wanną. Pitolisz takie bzdety, że zastanawiam sie czy czytam Wybiórczą czy Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poświęcenie pielgrzymów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 23:32 Normalnie czy już nie ma o czym pisac tylko o jakiejś butelce? Do ch... pana normalnie to miasto to jakiś grajdół się robi, niedługo to będą pisać o tym że pies Nowaka zrobił kapsko na chodniku a kot Nowaków poszedł się marcować i nie ma go od 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Poświęcenie pielgrzymów? IP: 212.59.224.* 17.07.10, 12:59 Rany, poważnie nie jarzycie, skąd pochodzi fragment o kamyku z Jeleniej Góry? Czy prowokacja taka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ES Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 23:37 Mnie tam się podoba ta wakacyjna obserwacja i luz w niej zawarty :) PS. "kamyk z Jeleniej Góry" nie dla wszystkich jest zrozumiały a to też o czymś świadczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.159.48.193.static.crowley.pl 17.07.10, 07:17 Mnie tez sie podoba, a plebsowi i kałmukom zawsze cos nie spasuje.Kiedy sie czegos nie rozumie to trzeba to opluc,tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
kubububu do warlock... 17.07.10, 10:07 Kiedy coś się komuś nie podoba (co nie jest jednoznaczne z tym, że tego nie rozumie), ma prawo wyrazić swoje zdanie - do tego służy forum. Od tego w jaki sposób je wyraża zależy, czy jest "kałmukiem". Jak narazie za swój ww.komentarz jesteś No 1. wśród "plujących jadem (tak na wszelki wypadek) kałmuków". Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Ludzie to niczego nie uszanują 17.07.10, 06:49 bardzo miły dla oka artykuł. gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ all Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.2.142.7.tvksmp.pl 17.07.10, 07:50 Ech..., dzieci internetu. Wiecie, co to jest felieton? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bład U mienia tolko kawior i szampańskoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 10:18 Szampańskoje to szampan, a nie wino. Co innego Szampańskoje Igristoje, czyli nazwa własna wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusofil w tekście jest śmieszny bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 10:27 jak wyżej - szampanskoje to nie wino, tylko szampan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Pani Redaktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 12:02 butelkę można było wrzucić do kosza już pierwszego dnia. To byłoby z pożytkiem dla wszystkich. No tak, ale nie byłoby o czym pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Pani Redaktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 12:11 ...Fakt. Forumowicze to straszne,poważne wapniaki. Przeszkadza Wam trochę humorku? Nie podoba się - nie czytać !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubububu Re: Pani Redaktor 17.07.10, 13:51 Kolo, a jak niby bez czytania Twoim zdaniem stwierdzić, że się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
jaaca40 Joasia wie co robi 17.07.10, 20:33 Joasia tym tekstem robi sobie reklamę.....czy ktoś w to wątpi? większość to wzięło...a Joasia górą...brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Rdo inicjatora artykułu IP: 109.243.217.* 17.07.10, 21:02 Czy dziurkę w nosie odróżniasz od dziurki w uchu. Odpowiedz Link Zgłoś
asmaxxx Ludzie to niczego nie uszanują 17.07.10, 21:33 Czy autorka tego artykułu jest w pełni zdrowa psychicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternator Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: 212.87.246.* 19.07.10, 08:22 Takiż to poziom GW.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.static-net.stream.pl 17.07.10, 21:37 to nic na Pl. Daszyńskiego leży padnięty pies, w żywopłocie naprzeciw dyżurki MPK już go czuć jak się czeka do skrętu w Ogrodową, zobaczymy ile poleży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon III Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.rev.inds.pl 17.07.10, 23:00 Czy Was pogięło, czy może upały komuś zaszkodziły. O czm wy piszecie, co to ma być ???? U mnie na śmietnku stał sedes i też ktoś go ukradł, ale nie rozpaczm ztego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-t-o-s-6 Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.07.10, 23:26 Całe to forum gazety jest g..no warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Ciekawa satyra na służby sprzątające. IP: 195.205.171.* 18.07.10, 09:07 Tak długo nie sprzątali aż butelka zaczęła się zdawać stałym elementem architektonicznym miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Ciekawa satyra na służby sprzątające. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 09:51 Dziękuję za wyjaśnienie. PM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesioo Re: Ludzie to niczego nie uszanują IP: 193.138.240.* 18.07.10, 21:16 Dziś byłem na tam na spacerze, i stwierdzam że ta butelka dalej się tam poniewiera..... Odpowiedz Link Zgłoś