ona_37 15.10.10, 13:52 Poszukuję dobrego ortopedy do wykonania zabiegu "zespół rowka łokciowego" na zawodziu lub parkitce.Przeszukałam cały net i nic nie znalazłam tylko haluksy i ortopeda dziecięcy bioderka etc.;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: życzliwy Re: Ortopeda IP: 217.17.42.* 15.10.10, 14:22 Dobry specjalista - dr Zbigniew Pilecki, ale nie robi zabiegów na Parkitce, czy Zawodziu tylko w klinice Św Krzysztofa na Zaciszu. Przyjmuje w poniedziałki i czwartki prywatnie od 20 ul. Worcela. Sam jestem pacjentem, jestem po operacji obojczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Ortopeda 15.10.10, 14:25 Yhm... a to nie jest tak przypadkiem, że ortopeda to jest i do haluksów i bioderek i zespołu rowka i cieśni nadgarstka i wymiany stawu na endoprotezę i tak dalej? Co prawda są ortopedzi, którzy się specjalizują np. w kolanach, ale to nie znaczy, że nie wiedzą jak łokieć naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_37 Re: Ortopeda 15.10.10, 21:47 Dziękuje wam za odzew, ancymonka tak masz racje są od wszystkiego taki zabieg jak ja mam mieć może wykonać również neurochirurg tylko ja znalazłam na necie jednego starszego znanego lekarza który już nie wykonuje zabiegów tych od haluksów i dziecięcych bioderek;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm? Re: Ortopeda IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.10.10, 15:04 ten temat nie został usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś