Dodaj do ulubionych

Wyborca pyta, kandydat odpowiada

02.11.10, 23:54
Patrz komentarz do artykułu "Automaty staną po..."
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Wyborca pyta, kandydat odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 06:41
      Studenci powinni zająć się nauką i studiowaniem, a nie piciem alkoholu. Jesli zaś okazjonalnie student chce napić się alkoholu to nie musi to być za miedzą. Chyba że chodzi o codzienne spożywanie........... to co wtedy z nauką?????????? Na margines spychalibyśmy ich wtedy gdyby bibloteki zostały zamknięte lub daleko przeniesione. Dodam że też stuidiowałam i w imprezowaniu nie widzę nic zdrożnego -nawet lubię, ale to nie powinna być główna działalność studentów, a jedynie przyjemna przerwa w trudach studiowania.
      • Gość: nikt Re: Wyborca pyta, kandydat odpowiada IP: *.gre.pl 03.11.10, 07:44
        Przeciez nie ma problemu, zeby napic sie wodki. Sklepow jest pelno wokol. Ta prohibicja to tak na pokaz tylko.
        • Gość: Student Re: Wyborca pyta, kandydat odpowiada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.10, 08:20
          Sam jestem studentem więc w sumie troche rozumiem brać studencką i to wielkie wkurzenie na prohibicję. Z 2 strony rozumiem problem ludzi mieszkających tam..chcieli by mnie spokój a My..Studenci do najciszej zachowujących się nie należymy...tłukące szkło, śpiewy..etc...to może denerwować ludzi - to fakt. To nie ich wina, że wybodowano akademiki kolo ich domów i mieszkają w sąsiedztwie..tak czy siak będzie zle...temat cieeeeeeezki do rozwiązania
      • filopolityk Re: Wyborca pyta, kandydat odpowiada 03.11.10, 11:29
        Gość portalu: Anna napisał(a):

> Studenci powinni zająć się nauką i studiowaniem, a nie piciem alkoholu. Jesli z
        > aś okazjonalnie student chce napić się alkoholu to nie musi to być za miedzą. C
        > hyba że chodzi o codzienne spożywanie........... to co wtedy z nauką??????????
        > Na margines spychalibyśmy ich wtedy gdyby bibloteki zostały zamknięte lub dalek
        > o przeniesione. Dodam że też stuidiowałam i w imprezowaniu nie widzę nic zdrożn
        > ego -nawet lubię, ale to nie powinna być główna działalność studentów, a jedyni
        > e przyjemna przerwa w trudach studiowania.
        "Księżniczka Anna spadła z konia"?
      • Gość: jajo Re: Wyborca pyta, kandydat odpowiada IP: *.netcominternet.pl 03.11.10, 12:41
        Ty studiowalas?? raczej uczylas sie, a jedno z drugim ma tylko troche wspolnego.... a na prohhibicji przy dekabrystow, tak naprawde krocie zarabia "Groszek", w ktorym mozna spotkac kolejki studentow....
    • laracrofft Wyborca pyta, kandydat odpowiada 03.11.10, 09:39
      "kilkusetosobowe grupy chuliganów napadały ludzi" - prosze o przytoczenie zdarzenia (moze tyczy sie to walk na stadionach?) bo jesli chodzi o nieszczesne juwenalia to o ile pamietam to atakowany byl kosz na smieci
      nie wierze ze nie da sie rozwiazac tej dziwnej sytuacji na Dekabrystow - wystarczy ustalic warunki konieczne do spelnienia zeby ta czesc miasta zaczela funkcjonowac a nie popadac w ruine, a napewno znajda sie chetni do zainwestowania
    • filopolityk Ile kandeydat chce się nachapać ? 03.11.10, 11:26
      I czy kandydat bierze "w łapę"? Jeśli chociaż raz "jako kandydat" chce powiedzieć "prawdę"?(lol) to milczenie uznamy jako odpowiedź pozytywną .To najważniejsze odpowiedzi ..bo inne każdy zapomina w trakcje "pracy" ...
      • Gość: A Re: Ile kandeydat chce się nachapać ? IP: *.alfanet24.pl 03.11.10, 18:30
        Prohibicja, to jałowa dyskusja. Temat zastępczy, by nie stanąć twarzą twarz z przed prawdziwymi problemami. Na peryferiach brakuje chodników, drogi są jeszcze gruntowe. Brak kanalizacji.
        Na tych problemach się skupmy, a nie na fakcie, że student vis a vis akademika nie kupi alkoholu, bo nie problem jest iść 2 ulice dalej i go nabyć.
        A co do właścicieli lokali, to niech sobie zmienią branżę i przestaną narzekać na brak środków.

Myslę, ze raz na zawsze nalezy zamknać tę jałową dyskusję.
        • Gość: oi Re: Ile kandeydat chce się nachapać ? IP: *.rev.masterkom.pl 03.11.10, 18:48
          Fakt to temat zastepczy bo po alko chodzi się do akademików to raz,dwa peryferia to faktycznie zaniedbania i to wieloletnie,trzy niech opoeiedzą bajki o inwestycjach to lepiej w ucho wpada a gdy jusz dostaniemy wyborczą kiełbase i zupe będziemy mogli pocałować ich w du... na następne 4 lata.
        • Gość: student deka IP: *.net.stream.pl 03.11.10, 19:01
          moze otworzymy burdel i bedzie stac tam twoja stara.baranie
    • Gość: Otis Patrząc na plakaty wyborcze lokalnej PO mam IP: *.149.108.161.adsl.nextra.cz 04.11.10, 17:21
      wrażenie, że ta partia nie ma koncepcji na wybory. Wygląda to, jak prezentacja młodych, ładnych modelek. Czy te młode panie mają jakiś pomysł i doświadczenie, czy tylko ładną buzię? O co tu chodzi?
      • Gość: do otisa Re: Patrząc na plakaty wyborcze lokalnej PO mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 19:25
        O ich wybór - jasne?
    • Gość: Student Re: Wyborca pyta, kandydat odpowiada IP: unknown 05.11.10, 14:58
      Lista rankingu najgorszych POSŁÓW W SEJMIE wg.: www.dobrzypolitycy.pl/dno/poslowie

W kolejności od najgorszego..

2.41 Atamańczuk Cezary
      2.42 Błaszczak Mariusz
      2.43 Chlebowski Zbigniew
      2.44 Martyniuk Wacław Andrzej
      2.44 Miodowicz Konstanty
      2.48 Szydłowska Bożena
      2.49 Leszczyna Izabela Dorota
      2.50 Litwiński Arkadiusz
      2.50 Palikot Janusz
      2.50 Michałkiewicz Krzysztof Stefan

I TAKIEGO MAMY MIEĆ PREZYDENTA??na ponad 400 posłów zajmuje 7 miejsce od końca!!!!!!!!!!!!!!! TO JA WOLE TADKA WRONĘ. Nie chcę, żeby Częstochowa stała sięzaściankiem nieudaczników, którzy nie radzą sobie w sejmie..wstyd!!!!
      • Gość: Student CAŁA PRAWDA o Leszczynie IP: unknown 05.11.10, 14:59
        Lista rankingu najgorszych POSŁÓW W SEJMIE wg.: www.dobrzypolitycy.pl/dno/poslowie

W kolejności od najgorszego..

2.41 Atamańczuk Cezary
        2.42 Błaszczak Mariusz
        2.43 Chlebowski Zbigniew
        2.44 Martyniuk Wacław Andrzej
        2.44 Miodowicz Konstanty
        2.48 Szydłowska Bożena
        2.49 Leszczyna Izabela Dorota
        2.50 Litwiński Arkadiusz
        2.50 Palikot Janusz
        2.50 Michałkiewicz Krzysztof Stefan

I TAKIEGO MAMY MIEĆ PREZYDENTA??na ponad 400 posłów zajmuje 7 miejsce od końca!!!!!!!!!!!!!!! TO JA WOLE TADKA WRONĘ. Nie chcę, żeby Częstochowa stała sięzaściankiem nieudaczników, którzy nie radzą sobie w sejmie..wstyd!!!!
    • Gość: colins_11 Wyborca pyta, kandydat odpowiada IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.11.10, 12:32
      Wszelkie zakazy z mocy urzędnika powinny być zniesione. Człowiek jest na tyle rozumnym lub mniej , aby sam decydował za swój los i zachowanie. Natomiast za swoje czyny powinien ponieść natychmiastową i nieuchronną karę zgodnie z przepisami prawa.
      • Gość: KIEPSKI PROGRAM CZWA wódką płynąca IP: *.147.42.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.10, 18:48
        Wóda wszędzie na każdym rogu i najlepiej taniej....TO DOBRE MIASTO BEDZIE WRESZCIE pijkane bo pijane ale czerwone swojskie !!!!
        i do wódy gratis ogór i śledzik .... i darmowy KRZYŚ ABY SPIRYT ROZROBIĆ i wszystkie kościoł zamieńmy na knajpy a GAUDE MATER na BIMBROWIE!!!! TO JEST PROGRAM JAK U FERDKA KIEPSKIEGO.......
        A MUZEA NIECH UCZĄ KULTURY PICIA !!!!! STUDENCI PIĆ NAUKA POCZEKA JUWENALIA CAŁY ROK!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka