Dodaj do ulubionych

GKS Katowice bogatszy o bolesne doświadczenia

IP: *.welnowiec.net 20.07.11, 21:53
Przyznam, że rozmowy z firmami o sponsoringu są bardzo trudne

Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Jakby nie patrzeć to od roku GKS ma nowe władze, wiele obiecano tymczasem głównym sponsorem GieKSy wciąż jest... miasto Katowice.
Pan Król rządzi, miasto wykłada gotówkę a sponsorów nawet tych mniejszych nie widać.

Kiedyś się mówiono, że to przez to, że kibice rządzą klubem; jaka jest obecnie wymówka ?
Obserwuj wątek
    • Gość: WNC do Pana Blauta IP: *.welnowiec.net 20.07.11, 21:59
      Mógł Pan jeszcze trochę bardziej podrążyć temat organizacyjny bo wiele pytań się nasuwa np. o marketing: jak to jest, że teraz niby mamy prawdziwy dział marketingu z ludźmi zatrudnionymi na etacie, a sam marketing GieKSy wygląda dużo gorzej niż gdy zajmowali się tym amatorsko kibice.
      Czy nie szkoda na tych ludzi pieniędzy skoro sam prezes przyznaje, że z pieniędzmi lekko nie jest ? Czy ktoś widział albo słyszał jakieś reklamy, plakaty, ogłoszenia zachęcające do kupienia karnetu na nowy sezon (dopływ gotówki do klubu) ?
      Takich przykładów niestety można mnożyć....
      • Gość: Julek Słyszałem, byłem pod... presją:- IP: 172.25.254.* 20.07.11, 23:05
        Dział marketingu chyba działa, bo bylem w WC w markecie przy Skargi, i akurat puszczali kawałek o tym, że trzeba być z GieKSą, i tak dalej. No i nie wiem, czy GieKSa coś z tego będzie miała, ale kawałek dla niej oddałem...
        Złośliwiec ze mnie oczywiście, ale jak oglądałem prezentację przed sezonem to się rozpłakałem. No i ta złość mi weszła w krew i nie tylko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka