zerr 06.09.11, 07:44 Darek z "Trudnych spraw"?vzr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwykicha.1 Ależ te baby są wredne. 06.09.11, 08:50 on się tak w niej zakochał ,a ona poleciała na policje ze skargą że ją ktoś kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
m-19751 Re: Ależ te baby są wredne. 06.09.11, 13:52 Zakochał ? Z miłości kopnął ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Ależ te baby są wredne. IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 14:17 Różne są sposoby wyrażania miłości.Jak jak miałem kiedyś trochę więcej kasy to też mnie jedna kochała.A jak kasa się skończyła to przestała.Z tego wniosek :BABY SĄ WREDNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek Re: Ależ te baby są wredne. IP: *.sfc.pl 06.09.11, 15:42 Jestem babą ale masz racje są wredne tak jak i faceci! Kiedy pieniądze zaczęły szczupleć w moim portfelu poszedł do pracy i tam go duuużo starsza baba omotała był tak pewny ,że się nie wyda i się pomylił za to że się wydało dzięki natrętnej starej babie ,która sms-owała i wydzwaniała nawet w domu...odebrałam eska i sprawa się "rypła"Jak można pchać się buciorami w cudze życie,chyba zacznę ją śledzić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Ależ te baby są wredne. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 10:21 Do Pani Rozsądek - wygląda na to że twój facet był ci wierny tylko wtedy gdy miałaś pieniądze. To źle świadczy nie tylko o nim ale i o tobie. No bo co? Jak miałaś pieniądze to on nie pracował? Twój utrzymanek? Obwiniasz jakąś "stara babę" a pewnie zatrzymałaś facecika przy sobie mimo jego niewierności bo twój ci on, prawda? Skoro "stara baba" do niego smsowała to pewnie i on do niej, nie miej złudzeń. I może to on wepchnął się w jej życie a nie odwrotnie. A ty naiwnie myślisz że twój biedny facecik został po prostu uwiedziony przez babsko ale sam to on nie ma z tym nic wspólnego, prawda? Pogratulować partnera :) Odpowiedz Link Zgłoś