jezus_cytrus 14.09.11, 20:01 Że też ziemia chce takich ludzi jeszcze nosić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Kampania czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 20:22 Dorota ty chyba jesteś zakochana w Marku ! -Miłość nie zna granic. -Kto się lubi ten się czubi. -Niech żona Marka uważa bo konkurencja nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Kampania czy nie? IP: *.pl 14.09.11, 20:55 Całe SLD, zapatrzeni w siebie egoiści z kłamliwymi hasłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Kampania czy nie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.11, 13:01 Ja się zastanawiam co jest z GW, że w każdym numerze tej gazety gości Balt. Szanowna redakcjo ile wam Balt zapłacił, że o nim tyle piszecie? No chyba mi nie powiecie, że on tyle rzeczy robi bo to więcej niż wszyscy posłowie razem do kupy wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kampania czy nie? IP: 91.210.242.* 14.09.11, 21:13 Czy GW z takim samym zapałem zbada i oczywiście opisze w jakich biuletynach finansowanych z jakich źródeł promuje się marszałek z PO i wojewoda z PSLu, którzy startują do parlamentu. Ciekawe jaki będzie komentarz do tych analiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Bł. Re: Kampania czy nie? IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 14.09.11, 22:02 Panie Marku B. jak widać masz wszystkich w PUP-ie i parcie na PUPE (poselski urzędowy poprawny elegancki- STOŁEK).Wiem,że radni "modlą się" za "zwycięstwem " Waszmości pragną byś wszedł w szranki naszego szacownego parlamentu, ponieważ nie chcą Waszeci oglądać i słuchać wierutnych głupot, które głosisz. Pozdrowionka z dzielnicy Północ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISAK Re: Kampania czy nie? IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 22:20 To w stylu pan balta nie na darmo wicedyrektorem PUP jest niejaki pan Krawczyk tez z SLD. My z innymi pisamaki głosujemy na pana Balta i niech to robia inni jak ma szkodzić to nie to robi w Warszawie pobiera myto od turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kampania czy nie? IP: *.play-internet.pl 14.09.11, 22:25 Szkoda, że Pani redaktor nie zauważyła iż w tym samym numerze jest dodatkowo wywiad z innym kandydatem SLD na posła - Panem Grzegorzem Sikorskim. Jak zobaczyłem tą gazetkę to myślałem, iż to jakiś biuletyn promocyjny tej partii. No ale czego można się spodziewać po panach z tego ugrupowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dudusz Brawo Dorotko 14.09.11, 22:28 Właśnie na Was dziennikarzach spoczywa pilnowanie takich przekrętów, bo na sprawiedliwość polityków i kandydatów na nich trzeba zapomnieć. Ale będziemy pamiętać przy urnach wyborczych .Pozdrawiam uczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camo Re: Kampania czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 23:06 Poszlo w eter.Najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka-1 Kampania czy nie? 15.09.11, 06:29 I znowu kolejny chwyt kupiony przez społeczeństwo naszego zubożałego miasta. Brawo Dorotko - już dawno tak się nie uśmiałam, i znowu dajecie się nabrać i wcisnąć brednie , i znowu podcinacie sobie gałąź na której siedzicie , i znowu będzie bieda Ale właśnie widzę że na nią zaslugujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budowlany Re: Kampania czy nie? IP: *.isd-hcz.com.pl 15.09.11, 09:12 A ja jestem ciekawy skąd zadłużony Pan B bierze fundusze na kampanie wyborczą bo jest gość wszędzie aż się chce rzygać na widok jego gęby każdy słup autobus itd. ??? Może fundusze dała firma która buduje hotel za JG ? bo na pewno nie partia ? Wszyscy się cieszą ze Pan B opuści UM ale czemu my mamy spłacac jego długi sprzątać po nim miasto i pozwalać na interes osób trzecich ? Pozdrawiam budowlany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Kampania czy nie? IP: 109.95.29.* 15.09.11, 21:00 wielkie pieniądze i zaśmiecone miasto - taki jest efekt tej wspaniałej kampanii... okropne. a wykorzystywanie urzędowych pism - poniżej krytyki. na liście sld są jeszcze inne, poza baltem, nazwiska.i warto się nad nimi zastanowić. a balta wstyd do warszawy posyłać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post Re: Kampania czy nie? IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.11, 07:20 Kampania,kampania ... Nie trzeba wielkiej inteligencji żeby to wiedzieć ! Gdyby to zrobił PiS ,jaka by to była JAZDA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
advancedflash Do dyrektora WUP 15.09.11, 09:27 Rozumiem zainteresowanie Pana Dyrektora biuletynem PUP w Częstochowie, ale nie rozumiem brakiem zainteresowania sztabem wyborczym częstochowskiej Platformy Obywatelskiej w palcówce WUP w Częstochowie. Dyrektor tej placówki nie robi już chyba nic innego jak tylko kampanię sobie i swojej partii. Może w ogóle jest zatrudniony w tym urzędzie tylko po to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Do dyrektora WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 10:53 Balt DEKLARUJE: SERCE, WIEDZA,CHARAKTER... W stolicy będzie zaś potrzebował: WĄTROBY, RELATYWIZMU ZASAD I WAZELINY- tym musi zapłacić swojej partii za inwestycję w jego kampanię. Ale co "utłucze" to jego, następni już przebierają nóżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Do dyrektora WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 11:03 Panie Marku uważam, że konkurenci po prostu boją się, że Pan zabierze im miejsce w Parlamencie i wypisują takie brednie. Jest Pan człowiekiem konkretnym, bardzo pracowitym, aktywnym i równierz z racji sprawowanej funkcji w Urzędzie Miasta wszędzie Pana widać. Na szczęście zresztą bo bywa tak,że osoby publiczne / parlamentarzyści / zamiast reprezentować nas w Sejmie bawią się naszym kosztem i dbają tylko o własny biznes. Jesteśmy dla nich ciężarem nie do udźwignięcia ale teraz walczą o nasze głosy znowu obiecując. Przy tym całym zabieganiu i pracy jest Pan kulturalnym, ujmującym człowiekiem. Uważam, że absolutnie zasługuje Pan na wygraną w tej kampanii. Świetna riposta w stronę posłów, by złożyli mandat. Tak trzymać. Tylko pytam ponownie kto zastąpi Pana w Radzie Miasta po wygranej? Życzę sukcesu i dużo optymizmu w tej naszej miejskiej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Do dyrektora WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 13:51 Faktycznie, entuzjazm,pracowitość i ekspresja granicząca z egzaltacją to niewątpliwe atuty M.Balta. Ale czy to wystarczająca legitymacja na Wiejską? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Do dyrektora WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 19:59 Ja - tony wazeliny nie pomogą - piszesz o swoim idolu "... przy całym zabieganiu i pracy..." - tak, pilnowanie swego interesu, wieloetatowość, brak czasu na myślenie... to rzeczywiście wykańcza i jeszcze kolesie z partii dobierają się do tyłów - stąd ten back pain... Zawstydzająca postawa jak na przewodniczącego Rady Miasta, arogancja sistra głupoty ... to żadne predyspozycje imho na posłowanie, chyba że wyznajemy zasadę im gorzej tym lepiej - im większy przymuł na stanowisku w życiu publicznym tym lepiej dla Ojczyzny, a ja mam lepsze samopoczucie według zasady... "... patrz Stefa jaki kmiot w tym sejmie siedzi, a ja tu panie się marnuję"... Pomyśl, włącz wyobraźnię, zagłosuj... nawet jeśli musisz wybrać mniejsze zło... Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.62 Kampania czy nie? 15.09.11, 20:50 Widać tow. Balta na żuzlu gdzie wchodzi za darmo , w czasach gdy , gdzie każda złotówka się liczy dla klubu kiedy prawdziwi kibice kupują bilety wspomagając klub. Kiedy tow. zacznie zbierać 4 zł od pielgrzymów bo sezon pielgrzymkowy się kończy, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
filopolityk Czy wam nie chce się już rzygać od tych gąb na pla 16.09.11, 12:48 Czy wam nie chce się już rzygać od tych gąb na plakatach i tych smutnych ludzi , gorsze są tylko reklamy zachęcające do wyborów . Jeśli istnieje wolna Polska dlaczego nie ma reklam zniechęcających do wyborów Odpowiedz Link Zgłoś