Dodaj do ulubionych

Zatrzymani studenci

20.10.11, 10:42
to z 1 grama da sie zrobic 6 porcji?:)
Obserwuj wątek
    • katorakta2 Re: Zatrzymani studenci 20.10.11, 11:12
      no według polucji tak, kiedyś dwóch chłopaczków złapali co mieli 25 gram to im wyliczyli chyba ze 120 worków z tego(ten kolejny wielki sukces policji został tu wszem i wobec obwieszczony), po prostu śmiech na sali, chociaż to z drugiej strony wcale śmieszne nie jest, to państwo jest bardziej oprawcze niż poprzednie. Pierdolony reżim za reżimem... Niemcy, Ruscy, Kaczki, teraz ferajna Tuska(chyba najbardziej kłamliwe suki ze wszystkich). Kurwa ile jeszcze będą mi zabraniać robić coś, czym nikomu nie szkodzę? Najłatwiej zwijać chłopaczków z ziołem, pokerzystów grających towarzyskie turnieje i wsadzać do pierdla za alimenty zamiast przymusić do zarobienia na nie na wolności. Tu już nigdy nie będzie normalnie...
      • Gość: artek Re: Zatrzymani studenci IP: 91.210.242.* 20.10.11, 11:31
        To policyjne państwo popada w coraz większy absurd, a ci kretyni na stołkach się dziwią dlaczego ludzie stąd uciekają...kocham ten kraj bo tu sie urodziłem i myślę w tym języku ale jak tylko nadarzy się okazja to spierd**** stąd, komedia i to słaba ten kraj, ten rząd. Ludzie nie dajcie się nabierać. STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI!. CHCEMY TU NORMALNIE ŻYĆ A NIE GNIĆ!
        zamykajcie młodych ludzi i marnujcie im życia za trawke, to wszystko naprawi...
    • Gość: radek Re: Zatrzymani studenci IP: *.96.ld.cust.t-mobile.co.uk 20.10.11, 11:39
      To sie kiedys nazywalo czestochowski gram :-)
    • Gość: gosc Re: Zatrzymani studenci IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 11:58
      a u mnie w miejscowosci też mają do tego ćpają i prowadzą auta a milicja ich nie łapie, gdzie to mozna zgłosic ?? noszą przy sobie, ale to koleżki milicji, jak ich łapie po pijaku to puszcza, moze tvn powinien przyjechać i wszystkich do 1 celi ??
    • krzyc0f A Palikot na to... "zdjemę krzyż"... 20.10.11, 12:37
      W normalnym kraju ci ludzie byliby przedsiębiorcami - u nas są przestępcami. Dziękuję za takie państwo, które decyduje co jest dla mnie dobre, a co złe.

Dlaczego całe katolickie społeczeństwo jest rządzone przez garstkę ateistów nie wierzących w nadrzędną rolę WOLNEJ WOLI. Czas skończyć z mentalną komuną. Niech żyje wolność!
    • Gość: hedonista Re: Zatrzymani studenci IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 15:39
      Ciekawe czemu kur*a u nas w mieście się tak ochoczo nie chwalą postępami w remontowaniu i budowie nowych dróg? Jakaś paranoja! Ciekawe ile lat dostanie pierwszy z brzegu gwałciciel, albo sprawca jakiegoś ciężkiego pobicia? Policjo - zajmij się w końcu poważnymi sprawami. Łapanie takich pionków nic nie da, to tylko wierzchołek góry lodowej. Chłopaki sobie chcieli łatwo i szybko zarobić i tyle. Marycha była, jest i będzie powszechnie dostępna i nic tego nie zmieni :) DAJCIE ŻYĆ!
    • be0wulf Jakby kirą handlowali i mamrotem [WIDEO] 20.10.11, 16:37
      a do tego dodawali fajki z akcyzą (lub bez) to najwyżej grzywne by dostali, a tak za 102 gramy (w oryginale 102 grama (?), a może miało być 10,2 grama) środka stosowanego od wieków w medycynie ludowej, moga dostać 10 lat. A dodać nalezy, że Maria Juanita nie jest tak szkodliwa jak wóda i tanie nikotynowe fajki. Czyta człowiek i myśli, póki jeszcze mu wolno, i ogania go śmiech pusty. Życie przerosło kabaret.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka