Dodaj do ulubionych

Ekologiczne warzywa

23.10.11, 21:02
Czy ktoś wie, gdzie od kogo mogę kupić w Cz-wie warzywa z upraw ekologicznych? Chodzi mi głównie o marchew na sok dla dziecka. Nie chce kupować idealnie równych, ślicznie wyglądających marchewek które z tymi prawdziwymi jakie pamiętamy z dzieciństwa nie wiele mają wspólnego, a które zalegają nie tylko marketowe półki ale również bazary.
Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nika Re: Ekologiczne warzywa IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 11:59
      Ja kupuję dla synka w vegepack.pl dostawa raz w tygodniu w piątek kurierem. Mają pyszną soczystą marchewkę ekologiczną i inne warzywka .Polecam
      • Gość: gość Re: Ekologiczne warzywa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 12:21
        Nie ma takiego czegoś ,jak ekologiczne warzywa lub owoce.
        • Gość: Ja Re: Ekologiczne warzywa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 13:13
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Nie ma takiego czegoś ,jak ekologiczne warzywa lub owoce.

Oczywiście że są. W wyimaginowanym świecie nowoczesnych matek. Rosnace na naturalnym nawozie jakim jest obornik z milionami rakotwórczych zarodników pleśni i grzybów i maksymalna ilością jaką są w stanie przyswoić azotu. Ekologiczny ogrodnik uzupełnia niedobory zamiast nawozić na pałę, a takimi są plantatorzy. Pozdrawiam.
    • Gość: Diana Re: Ekologiczne warzywa IP: *.man.tk-internet.pl 05.08.13, 23:43
      www.ekorzepka.pl
      • andrzej645 Re: Ekologiczne warzywa 11.02.14, 10:35
        Zapraszam do naszego gospodarstwa ekologicznego jagoda sklep rusza od wiosny gospodarstwo.ekologiczne.jagoda.sklep2.pl
        • andrzej645 Re: Ekologiczne warzywa 27.04.15, 21:51
          gospodarstwo.ekologiczne.jagoda.sklep2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka