boozar Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja 19.03.12, 09:55 Wyjaśnienie mnie zabiło :) W skrócie: Oprócz zlotu Prezydent śmiał zorganizować jeszcze jakieś inne imprezy to nie przyjeżdżamy - dziecinada. Imprezy dodajmy śmiał zorganizować dzień wcześniej, a przecież wiadomo jak zlot to tydzień przed i tydzień po nie ma prawa być żadnych imprez (dobrze, że nie żądają żeby zamknąć knajpy wszystkie w tym czasie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam sobie... Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: 188.95.29.* 19.03.12, 10:00 "Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjaszczyka" ...to niech biorą swoje zabawki i idą na swoje podwórko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assd Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.gre.pl 19.03.12, 11:39 dokładnie, koleś ma jakiś problem ale sam ze sobą chyba... Nareszcie miasto postanowiło, że będzie trochę ciekawiej niż od lat to się "organizatorowi" nie spodobało i obraził się... I bardzo dobrze, niech sobie jadą na północ, jeszcze mogli by wszystkich Ojców Paulinów zabrać stąd :P Odpowiedz Link Zgłoś
pepikcz Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 10:09 Impreza sie odbywala od wielu lat i bylo wszystko ok. Miasto cos sobie tam wymyslilo i jest be. Nikt nie wie jak bylo naprawde, a juz pala kuklu i el prezidento i organizatora. Kto by nie byl winny jak 50tys ominie Nasze miasto to bedzie to super sprawa - naprawde. A jak przyjada to smrod i tak pozostanie. Częstochowa to Dobre Miasto hehe Odpowiedz Link Zgłoś
62maniek Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 10:38 Tow. Matyjaszczyk zorganizuj sobie lepiej w tym dniu paradę pederastów i zaproś kolegów Kalisza i Senyszyn i Palikota , to twoje klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpi..u Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: 31.61.83.* 19.03.12, 11:02 15 kwietnia Prezydent Maty.. i sp.o.o. przyjdą na żużel to ich trzeba wygwizdać niech na konie do Pegaza idą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezuita A po co zlot w formie radiomaryjnej paplaniny? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 10:54 W ubiegłym roku, zlot prowadził księżunio kojarzony z rozgłośnią Rydzyka. Takich nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.pl 19.03.12, 10:57 To jest k*** skandal, rozp***** taką impreze w rok byle jakiego rządzenia. Największy zlot motocyklistów, taka piękna impreza. Poprostu dno Panie Matyjaszczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.rev.masterkom.pl 19.03.12, 11:21 www.facebook.com/events/314589815262396/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 11:45 Wylapac Wszystkich lewakow i do piachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafnes Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.03.12, 21:37 ...o jaki straszny ziew Odpowiedz Link Zgłoś
roberts973 Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 11:46 Drodzy motocykliści, zbytnio ulegacie emocjom. Czytając komentarze można odnieść wrażenie, że Prezydent jest winien wszystkemu co złe w tym mieście. Jako uczestnik już kilku Zlotów Gwiaździstych mam takie przemyślenia i wspomnienia: niedzielny poranek na Górce Przeprośnej zawsze witał mnie widokiem zataczajacych się i rzygających po krzakach motocyklistów (może to "kresowiacy" któż to wie) Panowie Prezesi Rajdu - Husaria ze skrzydłami to widok trochę obciachowy, ale nieszkodliwy. Msza Św. na błoniach - i tak uczestniczył w niej kto chciał, reszta siedziała w Alejach na słoneczku i w kawiarniach. Kazanie jakiegoś księdza erudyty skupione wokół tragedii smoleńskiej i "prawdziwych Polakach" - porażka. I do tej pory wszyscy uczestnicy Zlotu sobie nie przeszkadzali, tolerowali. Jako Częstochowianin byłem wielokrotnie pytany: " kto rządzi w tym mieście, że nie wykorzystuje takiej imprezy do tego żeby uczynić ją jeszcze atrakcyjniejszą i jeszcze na tym zarobić ?" No i w tym roku Prezydent, motocyklista skądinąd, który nie zrobił dla naszego miasta nic dobrego, chce urozmaicić Zlot to "Husaria" się obraża, zabiera klocki i idzie do innej piaskownicy. Oto przykład "polskiego piekiełka": "nie będzie lewicowy Prezydent grzał się w blasku naszego Zlotu", "nie będzie rozpijał naszych kochanych motocyklistów miłośników muzyki kresowej" Tylko w jednym komentarzu znalazłem najbardziej prawdopodobny powód odwołania Zlotu, mianowice stan Błoni jasnogórskich (świeżo nawieziona ziemia i zasiana trawa, która nie wzeszła) uniemożliwia tam wjazd tej masy motocykli. Kochani zamiast bluzgać na obie strony, myślcie, obserwujcie i wyciagajcie wnioski. Zlot Gwiaździsty nie jest najwiekszym zlotem w Europie, ale w Polsce tak. Jako Częstochowianin zapraszam wszystkich bardzo serdecznie, nie wyobrazam sobie, żeby Ojcowie Paulini nie zorganizowali Mszy lub nie "poświęcili motocykli", w końcu kto jest dla kogo. Mam nadzieję, że znajdzie się grupa (są w końcu dwa kluby MC), która zajmie się organizacją największego zlotu w Polsce. Zapraszam. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 13:07 A komu są potrzebni ci motocykliści. Odpowiedz Link Zgłoś
bjb48 Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 13:17 Ja nie bardzo rozumiem pretensji organizatora zlotu p. Wiktora Węgrzyna. Czy to, że w alejach ma mieć miejsce kiermasz motocyklowy, że mają mieć miejsce występy zespołów to coś złego? Przecież nie będą się one odbywać na błoniach pod jasnogórskich tylko w alejach należących do miasta. Kto chce się skupić wyłącznie na modlitwie niech po mszy wraca do domu, kto będzie chciał wejść w aleje , skorzystać z mających tam miejsce imprez - ma do tego prawo. Myślę, że przy odrobinie chęci obu zainteresowanych stron znalazłoby się miejsce i czas na tematy związane z kresami. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Lewactwo 19.03.12, 13:40 z kwasopijcami będzie balować . Plus motocykliści, którzy przyjeżdżają dla przejażdżki a nie dla pomodlenia się . Takich też sporo . Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_rebel Re: Lewactwo 19.03.12, 17:17 Pan prezydent widocznie preferuje imprezy w stylu "obciach, cekiny i disco - polo", motocykliści chcący upamiętnić Kresy nijak do tego nie pasują ! A kwasopijcy to naturalny elektorat obecnych władz miasta, o nich należy dbać ;-) ! Pozdrowienia dla angrusz1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m-19751 Wstyd mi za takiego prezydenta... 19.03.12, 14:22 Znowu Matyjaszczyk "zasłynął" w Polsce. Szkoda, że znowu w sensie negatywnym. Może czas na referendum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARI Re: Wstyd mi za takiego prezydenta... IP: *.alfanet24.pl 19.03.12, 14:37 Nie wiem jak wy Panowie, ale ja mam zamiar mimo wszystko dotrzec do CZĘSTOCHOWY NA ZLOT. Msza się odbedzie z oragnizatorem lub bez. Dla mnie to dziecinada, obrazil się i przeniósł zlot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja A ja mam w dupie pana Witka i jego fochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 20:32 i zasuwam w tym roku jak zwykle do Częstochowy poświęcić sprzęt na Jasnej Górze a nie jakimś sanktuarium. A przy okazji na pewno z imprez towarzyszących skorzystam. Będzie i coś dla ciała i dla ducha czyli tak jak być powinno! Do zobaczenia w Częstochowie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Wstyd mi za takiego prezydenta... IP: *.net.stream.pl 19.03.12, 14:39 Najwyższy czas na zakończenie nierządu Towarzysza Matyjaszczyka w Naszym mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do y Re: Wstyd mi za takiego prezydenta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 22:12 ciebie na prezydenta, ale jak przestaniesz walić gruchę głupku i do tego onanisto...wstyd... ale ty śmierdzisz buraku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wstyd mi za takiego prezydenta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 22:16 Nie otwieraj już więcej tego ryja bo zapach gnojówki niszczy to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wstyd mi za takiego prezydenta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 22:50 ... odezwały się psy gończe... ratlerki Matyjaszczyka... Jakie psy, takie ujadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Wstyd mi za takiego prezydenta... IP: *.Netcominternet.pl 19.03.12, 21:08 A gdyby każdy z 50tys. uczestników zostawił w mieście 20zł. to miasto mieszkańcy utargowaliby 1milion złotych. A tak bułka z masłem - czyli jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOhm A mnie nie jest wstyd IP: *.play-internet.pl 19.03.12, 21:27 Jak czytam że większość niezadowolonych jest z Częstochowy to się dziwię. Sam na tym forum w zeszłym roku napisałem "Zlot motocyklistów" Galeria Jurajska - Miasto 1:0. Wszyscy chcieli w zeszłym roku aby coś zorganizować na rok następny to w tym roku prezydent zorganizował a to że Pan Wiktor jest anty SLD to jest jego prywatny problem. Niech nie przenosi tego na motocyklistów niech co najwyżej pisze za siebie i niech sam sobie jedzie w 3D. Panie prezydencie Matyjaszczyk tak trzymać oby organizacja i logistyka imprezy wypaliła. Jak wypali to w przyszłym roku do Gietrzwałdu pojedzie sobie Pan Wiktor sam bo wszyscy będą w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [ brawo Matyjaszczyki. Znowu pokazaliśta jak rządzić IP: *.sonicgatehosting.com 19.03.12, 14:40 Odpowiedz Link Zgłoś
00-kamil-00 Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 14:43 Ja tam jestem za zlotem.Podoba mi się Motoryzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
jaaca40 Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 14:48 I BARDZO DOBRZE!! że nie będzie tego głupawego zlotu nie wychowanych gó...arzy.Nic Częstochowie po takiej imprezie,tylko smród bałagan i hałas na ulicach.W poprzednim roku wyglądało to jak jakiś atak rozjuszonego buractwa,całe watahy jeźdźiły po osiedlowych uliczkach nie zwracających uwagi na przepisy i maniery dobrego wychowania...BRAWO !! Panie Prezydencie BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Kłamstwo organizatora a Radio Maryja IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 15:18 Ten cały list organizatora to jedno wielkie kłamstwo. Takie zloty miały być wolne od polityki, a jak było naprawdę, wiadomo było rok temu. To dzięki takim zlotom można było głosić jedyną prawdę objawioną płynącą jakby żywcem wyjętą z samego Torunia. Jacy motocykliści takie klechy : wyborcza.pl/1,75478,9451310,Ksiadz_na_zlocie_motocyklistow__10_kwietnia_2010_to.html Jedźcie sobie do jakiegoś tam zadu..a na wschodzie i tam odprawiajcie te swoje czary. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_rebel Re: Kłamstwo organizatora a Radio Maryja 19.03.12, 17:24 Tu jest Częstochowa, niestety rządzona przez czerwono - różowych matołków, ale zawsze CZĘSTOCHOWA ! "Prawdy objawione" Marksa, Engelsa i Lenina, głoszone przez dziennikarzy z GW i zupełnie już otumanionych nimi czytelników tejże pasują tu "jak krowie siodło" / wiesz, nieuku, z kogo to cytat ? ;-) /. Włącz myślenie, może jeszcze nie jest za późno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tylko pytam Re: Kłamstwo organizatora a Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 17:08 johnny, a dlaczego piszesz o kimś, kogo nie znasz "nieuk"? Odpowiedz Link Zgłoś
junghans Żeby goście rządzili w domu gospodarza??? 19.03.12, 16:47 Oni chcą stawiać miastu warunki??? Skąd wniosek, że byłyby to tanie imprezy??? A może miałyby wielu amatorów, a muzyka kresowa? Nie kojarzy się zupełnie z motocyklami... Mnie to na przykład oburzyło, że Pan Organizator Katyński obraził się na Jasną Górę z powodów tak przyziemnych, fe, nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
be0wulf Gietrzwałd to właściwe miejsce dla motocyklistów 19.03.12, 17:13 I niech tak zostanie. No i do Torunia bliżej. Dziękujemy, Panie Prezydencie. Jeden wieśniacki festyn w stylu Tadzia W. mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop wiejskie imprezy to organizujeta w Poraju - szanty IP: *.info 19.03.12, 17:45 tyle na temat Odpowiedz Link Zgłoś
r0bs0n Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyjasz... 19.03.12, 19:46 "Stowarzyszeniu chodzi o imprezę, która 14 i 15 kwietnia odbywać się będzie w cent.rum Częstochowy, czyli - o Pierwsze Ogólnopolskie Dni Motocyklowe Custom Bike Works, których elementami mają być m.in. wystawa motocykli, konkursy, kiermasz motocyklowy, a także koncert zespołu Acid Drinkers." - czyli sam zlot cacy, ale żeby było coś oprócz to be. Jak nic się nie działo oprócz zlotu - było źle, jak się coś dzieje - jest źle. I tak by się przez rozkopane aleje nie przebili i na błoniach nie byłoby jak stanąć bo trawę posiali. A rok temu pamiętam jak motocykliści psioczyli że nie przyjadą, bo klecha z ambony o "zbrodni Smoleńskiej" wyjechał. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Ile straciliśmy?- przez czerwonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 20:12 Średnia cena motocykla, 50 000zł plus "oprzyrządowanie" /portki,kurtka itd. -wszystko skórzane - to 10 000zł- w przybliżeniu. Tacy ludzie średnio za "wypad" wydają 500zł.-obiad, hotel, paliwo,pamiątki itd. To nie są biedni ludzie. Miało przyjechać około 50 000-szacunkowo,-co rok jest więcej. Policzmy zatem. 500 razy 50 000 to jest 25 000 000 złotych!!!!!!!!!!!!! Ilu zatem chińczyków trzeba sprowadzić, -aby zapłacili po 4 złote Matyjaszczykowo-Baltowej opłaty pielgrzymkowej? Policzmy razem- 25 000 000zł. podzielić przez 4 zł. to jest 6 250 000 chińczyków. Ciekawe, kiedy Matyjaszczyk sprowadzi tych chińczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Re: Ile straciliśmy?- przez czerwonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 20:35 to pytanie zadaj po zlocie a nie przed. Ja zasuwam do Częstochowy mimo, że niewiele dalej mam do miejsca gdzie "marszałek Foch" czyli Wicia Węgrzyn jedzie ze swoim cyrkiem objazdowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2oo Re: Ile straciliśmy?- przez czerwonego IP: *.apus-net.pl 19.03.12, 20:39 Kurna wez przestan bo ktos pomysli ze my tu samymi hayabusami smigamy. Do dupy z takimi rachunkami -rozstrzal cenowy nowych motocykli to ca od 10.00 w gore. Uzywki som tansze tak od 5tysiakow , a od takich zaczyna większość swoja przygode. Kurtka buty spodnie, rekawice i garnek to ok 1000 za przywoite outletowe utensylia. 500 zlotych za obiad to chyba w Ritzu , gros z nas jezdzi bo lubi, bo uzbieralo hajs. I jak ma wydac 50 na obiad to woli wydac na wache CHYBA ZE s IE PANIENKKA ELZBIETA BUJA Z LANSIARZAMI OD ARMATURY to zwracam honor honor - one majom kasiore ale to nie som faceci bo one umiejom tylko prosto jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atychińczyk Re: Ile straciliśmy?- przez czerwonego IP: *.centertel.pl 19.03.12, 20:46 Chińczyk to przyjedzie żeby zrobić drenaż portfeli a nie dać zarobić ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motomoto Re: Ile straciliśmy?- przez czerwonego IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.12, 21:15 Spokojnie, poczekajcie do 15go. Bedzie super impreza, a zamiast 35 tyś motocykli,będzie 34500 bo chloptas sie obrazil na prezydenta. jeszcze podziekujecie Matyjaszczykowi. Wiekszosc motocyklistów i tak przyjedzie bo ludzie nie pytaja KTO organizuje zlot tylko KIEDY jest i przyjezdzaja. Odwalic sie od Matyjaszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupiter Re: Ile straciliśmy?- przez czerwonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 10:31 Odejmij bo jest z czego Tak liczysz jak średnia pensja wynosi ponad 3000zł.Najczęściej widzę motocykle do 10000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 22:07 Baba z wozu koniom lżej.. jednej hołoty mniej w tym Mieście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 23:09 popieram naszego prezydenta!!! w 100%.otwarcie sezonu przecież nastąpi tylko gdzie indziej więc w czym problem.u nas po za tym, w tym dniu będzie na ulicach ciszej i bezpieczniej.jak dla mnie zaczyna sie sezon wypadków z motocyklistami...jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zluzuj poczytaj ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 00:19 w ponad połowie przypadków wina ślepych kierowców w konserwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: poczytaj ze zrozumieniem IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 10:13 Gość portalu: zluzuj napisał(a): > w ponad połowie przypadków wina ślepych kierowców w konserwach ponieważ motocyklista wyskakuje jak z pod ziemi,często kierowca samochodu nie ma szans na reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: poczytaj ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 12:49 "ponieważ motocyklista wyskakuje jak z pod ziemi,często kierowca samochodu nie ma szans na reakcje" jechałem 40 km/h gdy władował się we mnie ruszający z piskiem opon, zawracający kretyn w golfie nie patrzący w lusterka, miałem włączone światła i kierunkowskaz a na sobie kamizelkę odblaskową - jak przy takim manewrze nie patrzy w lusterka to następnym razem nie zauważy kilkunastotonowej ciężarówki nie tylko motocyklisty pomijając znikomy procent kamikadze na ścigaczach większość z nas nie jeździ szybciej niż samochody więc nie wypowiadaj się więcej bo żal czytać Twoje wypociny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: poczytaj ze zrozumieniem IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 23:13 Gość portalu: hahaha napisał(a) ; większość z nas nie jeździ szybciej niż samochody buchachacha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do garów już! Re: poczytaj ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 19:59 Nie myl ignorantko prędkości maksymalnej z przyspieszeniem. V-max mojego DragStara to 150-160 km/h zwykle moja przelotowa w trasie to ok. 100 km/h bo po prostu powyżej komfort jazdy jest sporo niższy a do tego dochodzą niespodzianki ze strony innych użytkowników dróg a ja wolę mieć czas na reakcję niż skończyć w szpitalu. A tu tylko kilka przykładów jak to "powoli" wg @zawsze-innej jeżdżą samochody po polskich drogach: www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090604/ZACHODNIOPOMORSKIE/87206864 www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081119/AKTUALNOSCI/401547626 nasygnale.pl/kat,1025341,title,25-latek-w-szybkiej-bryce-zobacz-rezultat-na-filmie,wid,14065132,wiadomosc.html nasygnale.pl/kat,1025341,title,Pedzil-o-130-kmh-za-szybko-zobacz-film,wid,13769275,wiadomosc.html Oczywiście na tym forum oprócz samych piratów drogowych na motocyklach wypowiadają się kierowcy samochodów jeżdżący zawsze w terenie zabudowanym max 50 km/h, rowerzyści nie jeżdżący nigdy po wąskim chodniku między pieszymi i nie przejeżdżający a przeprowadzający rower po przejściu dla pieszych oraz piesi, którzy nigdy nie przeszli przez ulicę na czerwonym świetle czy też w niedozwolonym miejscu. W końcu tylko my miłośnicy dwóch kółek łamiemy przepisy... Ech do garów kobieto a nie wypowiadaj się na tematy, które ani Cię nie dotyczą ani nie masz o nich bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
brutus72 Zlotu nie ma?.. Będzie! 20.03.12, 01:14 Od czterech lat Węgrzynowi pomagali w organizowaniu Zlotu Gwiaździstego ludzie z czestochowskiego chapteru klubu Gremium MC. Ci sami, którzy organizują, juz po raz trzeci w przeddzień Zlotu na Jasnej Górze, zbiórkę krwi dla szpitali i oddziałów dziecięcych, pod hasłem MotoSerce. A których w tym roku Węgrzyn zostawił, a raczej "wystawił"! Mam zaszczyt być jednym z nich... I zapewniam, że przy udziale innych klubów oraz chętnych motocyklistów (i nie tylko...) spoza organizacji klubowych, dołożymy wszelkich starań, a przygotowania idą pełną parą, żeby częstochowskie otwarcie sezonu doszło do skutku i było rzeczywiscie "apolityczne", nawet jeżeli pomogą nam przedstawiciele różnych stron sceny politycznej w NASZYM MIEŚCIE - do czego sardecznie zachęcamy...:) Tak, żeby wszyscy przybyli do Częstochowy 14 i 15 kwietnia, goście byli zadowoleni. Mało kto wie, że historia Zlotu Gwiaździstego ma nie 9 a ponad 70 lat, był to zlot częstochowski przez Częstochowian organizowany. Przy całym szacunku dla Wiktora Węgrzyna i Stowarzyszenia Rajd Katyński... tak się nie robi... nie likwiduje się wspaniałej i istotnej imprezy, jaką niewątpliwie jest podjasnogórski zlot, w imię fałszywie pojmowanego imteresu politycznego - bo argumemtacja Węgrzyna poprostu jest conajmniej chybiona... Tyle tytułem wyjaśnienia. Wybaczcie, że się rozpisałem. Zainteresowanych zachecam do kontaktu ze mną na forum lub mailowo: szakal7@wp.eu albo bezpośrednio z klubem Gremium MC Częstochowa: 7lezak7@wp.pl, tel.+48785777736. AVE..:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnagora2 <a href="http://www.facebook.com/JedziemyDoCzestochowyNaZja" targe 20.03.12, 10:11 nie damy się - był potop szwedzki, teraz będzie potop motocyklowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: <a href="<a href="http://www.facebook.com/Jedziemy" target IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 23:14 Prezydent zaprasza na zlot do Częstochowy jest o tym napisane w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 10:14 shadow Skończmy pieprzyć - jest czy nie ma. Okaże się 15-go kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.pl 26.03.12, 16:57 Węgrzyn pupilku Gazetki Wolskiej i Rydzola. Won stąd, nie przyjeżdżaj więcej do Czewy! Zlot będzie, ale bez ciebie, katolu smoleński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Zlotu nie ma. Motocykliści obrażeni na Matyja IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 17:49 rozmawiałem dzisiaj z kilkoma motocyklistami z Warszawy i Wielunia uczestnikami poprzednich pielgrzymek motocyklistów do Cz-wy. A co nas obchodzi Węgrzyn, Jezdzilismy i jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś