muczacza7 28.03.12, 20:03 To w Częstochowie coś jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co za ludzie!!! Re: Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Czę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 20:25 Jest i to wiele rzeczy tylko trzeba wystawić nos poza własne podwórko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drob13 Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Częst... 28.03.12, 21:16 i bardzo dobrze... szkoda ludzi, ale pytam co z tą ENERGIĄ matyjaszczyka, nawet prąd ucieka na Śląsk... nie imprezkami i koncesjami alkoholowymi tworzy się poważne miasto panie Matyjaszczyk... co się musi jeszcze stać żebyście kolesie z SLD i PO zrozumieli... miasto bez ducha i rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_ Re: Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Czę IP: *.net.stream.pl 28.03.12, 23:38 Od dawna już wiadomo co się kroi w częstochowskim Tauronie. Jeżeli to prawda, że dopiero teraz dotarły do nich informacje o reorganizacji to to jest śmiech na sali i dowód na 100% amatorszczyznę panów na stołkach, którym i tak najlepiej wychodzi pokazywanie się na meczach AZS-u ( gdzie są jednakże sążnie wygwizdywani za każdym razem - z resztą całkowicie zasłużenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Czę IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 28.03.12, 23:54 Witam, jeszcze w tym roku planuję wyprowadzkę z tego miasta "z bożej łaski". Mam 27 lat, wykształcenie wyższe - ekonomiczne, kawaler, zero zobowiązań w Częstochowie, gdzie mogę się przenieść żeby wreszcie zacząć zarabiać coś powyżej minimalnej krajowej i żyć godnie ? Czy w Katowicach łatwiej o pracę ? Szkoda mi już życia na słuchanie w kółko tych samych obietnic, nie oszukujmy się, jeżeli nie mamy kapitału by zainwestować we własną firmę w tym mieście zgnijemy w markecie bądź dostaniemy garba od układania kostki, nie mam cioci w urzędzie ani w skarbówce, nie mam szans na budżetową pensję, przepraszam za gorzkie żale, liczę na poważne podpowiedzi, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkieletczyzna do Karol IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 00:09 Ty to synek co najwyżej do KielEc możesz wyjechać. a sio..ostrowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Czę IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 00:17 Proszę cie, już jutro jedź! Tam tez nie bedziesz mial cioci, hihi. A mentalność Polaków nie kończy sie na tym mieście? :-D Usmiałem się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *-* Re: Mniej koryta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 09:15 "Dysponuje ponadto świetną kadrą techniczną i administracyjną." Śmiechu warte!!! Bardzo dobrze że zlikwidują, szczególnie jeżeli obejmie to tzw. "świetną kadrę administracyjną". Miałem wątpliwą przyjemność kontaktów z tą chodzącą indolencją i niekompetencją. Pierdzistołki z rady miasta podnoszą lament, bo będzie mniej koryta do podziału między swoich i "znajomych królika". Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_x321 Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Częst... 29.03.12, 18:44 Proponuję zlikwidować wszystko,i pozymykac bedzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter M. Re: Radni apelują: Tauronie, nie degraduj nam Czę IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 22:40 Szkoda tylko ze pan Radny Blukacz nie dodał, że jest pracownikiem słynnego "Energetyka" i zajmuje tam mało odpowiedzialną ciepłą posadkę za niezłą kaskę więc czemu ma nie protestować, szkoda tylko że w imieniu Rady Miasta dba o swój prywatny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Karola Re: Posluchaj madrego goscia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.12, 09:42 Widzisz Karolu praca w urzedach to jest ukryte bezrobocie,zeby w kraju ,nie bylo 40% bezrobocia tworzy sie etaty w panstwowych urzedach,mimo ze mamy postep w komputeryzacji miejsc pracy w urzedach przybywa,a o za tym idzie tworza sie bariery w powstawaniu nowych miejc pracy. Zeby otworzyc jakis interes idac do urzedu, musisz myslec tak,jak dany urzednik. Nie jednokrotnie w ktoryms z pokoi dostaniesz zbior przepisow w formie encyklopedi, ktora musisz przeczytac, potem sie zastanowisz,czy jestes w stanie cos otworzyc.Rozumiem,ze jestes gosciem,bez ukladow towarzyskich,w formie" U cioci na imieninach", to masz problem,po prostu urodziles sie pod zla gwiazda.Co musisz zrobic? Rozumiem ,ze skonczyles studia, bardzo dobrze.Musisz teraz ukonczyc Zasadnicza Szkole Zawodowa,albo kurs spawacza TIG, MIG/ MAG, albo operator obrabiarek CNC,oraz kurs jezyka niemieckiego na poziomie podstawowym.Wchodzisz na komputer ,i szukasz pracy za granica w tych zawodach.Mialem ten sam problem, .no teraz mam juz 60 lat. Jezeli mnie posluchasz, a nie pijesz jeszcze alkocholu,a bedziesz do tego pracowal z Niemcami sukces masz pewny.Pozdrawiam Alles Gutes. Odpowiedz Link Zgłoś