Dodaj do ulubionych

Chcieli pracy za granicą. Zostali oszukani

02.04.12, 09:30
To jest kabaret ,tylko mało śmieszny . Dziwi taka łagodność sądu (czyżby częstochowskiego ?:) .. W normalnym kraju ci oszuści nie mieliby prawa prowadzić już żadnej działalności związanej z pośrednictwem pracy ,a u nas bieda chorować do przedawnienia .Następny zachoruje mąż :)
Obserwuj wątek
    • han-ss Re: Chcieli pracy za granicą. Zostali oszukani 02.04.12, 10:14
      caly ten nieszczesny kraj to jest jeden wielki kabaret,
      kraj dla oszustow, gdzie bandzior, przestepca ma wieksze prawa niz ofiara,
      na miejscu tych oszukanych ludzi wynajalbym chlopakow z pruszkowa lub wolomina i sam wymierzyl sprawiedliwosc,
      • stokrotka2201 Re: Chcieli pracy za granicą. Zostali oszukani 02.04.12, 10:37
        han-ss napisał:

> caly ten nieszczesny kraj to jest jeden wielki kabaret,
        > kraj dla oszustow, gdzie bandzior, przestepca ma wieksze prawa niz ofiara,
        > na miejscu tych oszukanych ludzi wynajalbym chlopakow z pruszkowa lub wolomina
        > i sam wymierzyl sprawiedliwosc,

niestety ale tak jest, w tym kraju jest dziadostwo i po prostu rece opadaja jak sie to czyta, tak naciagac biednych ludzi, nie mam juz slow, coraz gorzej jest w tym kraju, dzisiaj czytalam ze ludzie juz kradna kury, jajka bo tak popodnosili ceny jaj przed Swietami, to wszystko w tragicznym kierunku... wszystkich bezrobotnych i pracujacych za marne grosze mi szkoda, ale chyba najbardziej starszych ludzi, jak mowia ze maja po 600 zl emerytury z czego polowa idzie na leki, jak zyc w tym porabanym kraju no jak...!!!!
        • Gość: MAKS Re: Chcieli pracy za granicą. Zostali oszukani IP: *.play-internet.pl 02.04.12, 11:56
          Jakie 600 zł emerytury ja wiem bo słyszałem w TV ze 1800 jest emerytura i 2-ch młodych musi pracowac na starego piernika,dlaczego nie umieraja majac 65 lat.To skandal zeby zyc tak długo,i brac niezasłuzona emeryture ,uspic staruchow.Dołozyc tym co maja 1800zł.Prawników to mamy doskonałych ,mnie dłuznik wsadził do więzienia zeby odroczyc egzekucje,kolege ma prokuratora.Złodziej ,oszust ma prawo...............TAKA NIESTETY RZECZYWISTOSC.Uczciwi ludzie i emeryci co maja 600zl to darmo zjady do pieca z nimi. Ja juz szykuje sie do grobu mam 60 lat pracuje 14 godz za friko.Całe zycie tyrałem nawet po 18 godz a " panowie : SMIALI SIE ZE MNIE I BAWILI ZA MOJE PIENIĄDZE TAKA PRAWDA TAKI KRAJ
    • Gość: Ola Re: Chcieli pracy za granicą. Zostali oszukani IP: *.isd-hcz.com.pl 02.04.12, 13:37
      To co wyprawia się w Częstochowie to jakiś koszmar nasz wymiar sprawiedliwości
      to jakaś zabawa. Wypada tylko samemu brać sprawy w swoje ręce .
      Pracy bez znajomości - nie ma,
      Sprawiedliwości - nie ma
      To co tu jest w tym Obrzydłówku ?
      • Gość: 123 Re: Chcieli pracy za granicą. Zostali oszukani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 23:37
        tak to jest w tym dziadowskim kraju złodziej na złodzieju
    • Gość: TYM rakow_czestochowa masz racje IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 16:17
      skoro sa dowody ktore uznal sad by wytoczyc rozprawe to winnyego sprawa czy bedzie siei bronil czy tez nie!!! Sad uznal ze sa dowody by prozpoczac proces a ponziej co czekac a jak umrze hehehh badz bedzie przewlekle chory ??ale numer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka