miglanc86 12.10.12, 18:40 Boże chroń Ojczyznę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesiek.z.bleszna Re: Obora Platformy i PSL przeszła 12.10.12, 18:53 Dlaczego miałaby nie przejść? Chyba nikt rozsądny na to nie liczył, kolejna szopka została odstawiona, żeby Tusk mógł ogłosić sukces, że poparła go jego własna partia i koalicjant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Obora Platformy i PSL przeszła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 20:44 Dni PO i PSL-u są policzone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Wódz tusk i generalissimus pawlak zachowali stołki IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 20:52 Teraz wszystko ruszy do przodu .Lecznictwo , kolejnictwo , nowe drogi .Bezrobocie zmaleje do minimum i suchą stopą przejdziemy kryzys.W 2020 ma się poprawić.Z nerwów obgryzłem wszystkie paznokcie.Ale widząc zadowolenie w ławie rządowej i mruganie lewym okiem przestałem.Polityka prorodzinna też do przodu ,bo becikowe zmniejszyli do 1000 zł.Do tego ,że policja ma prawo strzelać do matek w ciąży i małoletnich .To jestem szczęśliwy.Ble,ble ,ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Zapomniałem o jednym ,roczny urlop macierzyński IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.12, 21:00 W reszcie odpocznę po 50 .Jestem jeszcze w szoku i to nie porodowym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Obora Platformy i PSL przeszła IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 14.10.12, 08:17 Dobrze ująłeś realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realpolitik Lepiej dla Tuska byłoby, gdyby "przepadł" w sejmie IP: *.ice-net.pl 12.10.12, 20:49 nie wiem czy dla Tuska nie byłoby lepiej, gdyby "przepadł" w sejmie. A to dlaczego? Natychmiast dostałby dużo lepiej płatną posadkę w Unii. mniej pracy, lepsze drogi, cywilizacja zachodnioeuropejska. Ponadto można Europę pozwiedzać. Tusk "wygrał" w sejmie. I znowu od poniedziałku udawanie, że coś robię a jedynie wymyślam coraz to nowe podatki (np. podatek od deszczówki z dachu), amber, czy zna sędziego czy nie, co robił jego syn, co z płatnościami za autostrady. Opozycja zarówno kato jak i komuna "poczyła krew" i będzie "przeciągać" Waldemara, może premier, a nie "tylko" vice. I "cisnąć" w lewicowe i katolickie skrzydła PO. Ogólnie dla Tuska okres jesienno-zimowy szykuje się depresyjny. Dla opozycji wytężona praca, żeby dorwać się do koryta. Chociaż nie wiem, czy w kolejnych wyborach, jak przyjdzie co do czego, znowu by nie "przerżneli" z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Obora Platformy i PSL przeszła IP: *.apus-net.pl 12.10.12, 21:07 Szanowny Miglancu! Ten na którego się powołujesz skutecznie chroni Ojczyznę. Od siedmiu wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator jak znaleźć pracę ? IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 14.10.12, 08:25 Jeśli na serio myślisz o przyszłości - zapisz się do partii, wszystko jedno do jakiej, najlepiej do takiej co ma władzę. Potem zaprzyjaźnij się z jakimś działaczem, noś za nim teczkę, zachwalaj jego mądrość i mądrość partii. Po kilku miesiącach znajdziesz dobrą robotę. W Polsce są setki tysięcy partyjnych stanowisk, a regionalni dygnitarze zajmują się obsadzaniem ich swoimi ludźmi. Kosztuje to nas podatników miliardy złotych więc korzystaj, bo Polska to kraj ogarnięty partyjną dyktaturą. Zastanów się jednak, bo zamiast kraść jako działacz partyjny, czy inny pasożyt, lepiej kraść parekselans jako złodziej... Tak jest chyba uczciwiej... mądrość życiowa - Casper 06.10.12, 02:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: jak znaleźć pracę ? IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 08:55 Mnie się spodobał post ulanzalasem.Trzeba żyć.Tylko co to za życie.Ja tak myślę ,że w opozycji teraz w Polsce jest lepiej .Niż w partiach rządzących.Bo nie trzeba się wysilać .Wystarczy wszystko negować i krytykować i jest fajowo.Dla mnie opozycja nie wykorzystuje swojej siły i ludzkiej wzajemności.Hoffman i Błaszak to cienkie bolki. Bo można było Tuska wyrzucić już dawno,a oni patrzą tylko na Kaczyńskiego.Dobrze obserwujcie <Inwestycje Polskie> bo to jest okazja do wyprowadzenia pieniędzy państwowych do kieszeni prywatnych.Pod koniec rządów komuchów stworzono FOZZ .Gdzie grube mld. zniknęły.I nic to.Jak powiedział tow.Bolek przyjeżdżajcie do Polski inwestować ,bo na głupkach dobre interesy się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilus sapiens Psa ponęcisz kiełbasą, człowieka obiecankami IP: *.ice-net.pl 14.10.12, 10:07 Psa ponęcisz kiełbasą, człowieka obietnicami i ładnymi słówkami. Ot, cała mądrość w grze politycznej. I kto mądrzejszy? Pies przynjamniej zeżre kiełbasę, a człowiek pluje sobie w brodę, że taki frajer i dał się nabrać na ładne słówka. Ludzie nie mądrzeją, jedynie żałują swojej głupoty. ale pod warunkiem, że muszą za nią płacić. z pewnością minister od pracy i polityki socjalnej znajdzie wam pracę, a Tusk, Kaczynski czy Miller sprawi, że będziecie bogaci, szczęśliwi i wpływowi. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: Psa ponęcisz kiełbasą, człowieka obiecankami 14.10.12, 12:04 Mam tu taką ciekawostkę ,jest też na aferach bezprawia.Odzyskiwanie majątku żydowskiego.Guru storima by się tymi tropami śledczymi zajął.www.zyciekalisza.pl/index.php?str=116&id=131921 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q do o8902k Re: Psa ponęcisz kiełbasą, człowieka obiecankami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 12:53 Koleżko czekam cały czas na przeprosiny za plucie na mnie w innym temacie ( że niby się brzydko udzieliłem w wątku o politechnice) , skoro się pomyliłeś to napraw to w jakiś honorowy sposób , no chyba że brak ci honoru ? Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: Psa ponęcisz kiełbasą, człowieka obiecankami 14.10.12, 13:02 Sorrki koleżko ,jeśli nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Wykonanie planu pierwszego expose Tuska 14.10.12, 13:14 Z 11 miesięcy Tuskometr opadł .Nie zrobił nic.Reforma wykonanie 21,5% .Podatki 3%.Emerytury i ubezpieczenia 14%.Prawo % .Administracja o%.Niektóre ustawy musi podpisać Komorowski .Trzeba jeszcze pogasić te wszystkie afery.W normalnym kraju ,to ktoś by podszedł i strzelił by mu w pysk z otwartej ręki, za te kłamstwa.Ale u nas nie ma normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Świat wg Miglanca IP: *.apus-net.pl 14.10.12, 15:37 "Ale u nas nie ma normalności." Czego jesteś najlepszym przykładem Szanowny Miglancu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do n a gdzie ta werwa i dziarskość liberalna? IP: *.ice-net.pl 14.10.12, 16:04 gdy pewnemu rodzajowi homo sapiens zabraknie argumentów, pozostają już tylko złośliwości i epitety. a gdzie ta werwa, dziarskość w obronie świetlistego rządu geniuszy i modeli z żurnala. normalność, nienormlaność? osobiście nie wiem, kto obecnie jest bardziej "normalny" czy "nienormalny," ten który popiera rząd żenujących szopek pod publiczkę, czy ten który popiera Jarosława "Przegrywającego"? Ostatnio też wykreował niezłą "szopkę", aż zmusił Donaldino, do poddania swojej "cnoty" pod sejmową kontrolę jakości. nie wiem co jest większym "obciachem", popierać liberałów czy moherów. tak się to wszystko "zatarło". Mohery mają przynajmniej ciepło w główki, a liberałowie? chyba tylko goła du.pa pozostanie, a zima idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: Obora Platformy i PSL przeszła IP: *.opera-mini.net 14.10.12, 11:08 Kwa kwa kwa Chronić trzeba Polskę ale przed PISokomuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Obora Platformy i PSL przeszła IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 17:22 Gość portalu: kioto napisał(a): > Kwa kwa kwa > Chronić trzeba Polskę ale przed PISokomuną. O to się nie martw bóg chroni Polskę przed kaczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Obora Platformy i PSL przeszła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 17:24 Skoro rzeklo się OBORA to trzymajmy się tematu. Reguły gry ustalono w roku 2004 gdzie ustalono że nam będą dopłacać zapomogę socjalną do nic nierobienia a starym krajom unijy naszej kochanej parokrotnie większą kwote do deptania gnoju koło swoich zwierzątek. W ten sposób ustalono porządek zgodnie z komunistycznym hasłem--każdemu według jego potrzeb. Nam skoro przypadła rola rynku zbytu należą się grosze im producentom na nasz rynek godziwsze wynagrodzenie. A że obory są puste to nie dziwota że dworować w nich może każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking obietnic "Ozłocić" Polaków złotem z amber; katarski inwesto IP: *.ice-net.pl 14.10.12, 17:54 "katarski inwestor"; Miliony Euro z Unii przed wyborami na wyciągnięcie ręki; Teraz najnowszy hit ministra modela i pięknej pani mnistro: "mieszkanie dla młodych". moja propozycja kolejnego super KITu: "ozłocić" Polaków złotem odzyskanym z amber Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Kiedyś była walka z komunizmem,teraz z Tuskizmem 14.10.12, 18:39 Na drugie przemówienie Tuska nikt się nie dał nabrać. <I runął już ostatni mur ,strach przed Pisem. Dlaczego głosowałem na Platformę.Bo byłem idiotą.Obiecanki cacanki.Dlatego cyrk z napisem Platforma Obywatelska musi zniknąć z mojego życia.Lepiej wcześniej, bo mniej zaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Wprost publikuje nowe informacje na temat Amber Go IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.12, 19:54 Jan P .pseudonim Tygrys legenda Trójmiasta .Przyjaciel i sponsor tamtejszej elity .W tym wielu działaczy Platformy z Gdańska.To ci co ciągnęli samolot z OLT Express .Tu jest wklejkawww.wprost.pl/ar/352630/Sledztwo-Wprost-Kto-naprawde-stoi-za-Amber-Gold/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Kiedyś była walka z komunizmem,teraz z Tuskiz IP: *.net.stream.pl 14.10.12, 23:04 tylko nie głosuj czasem na pis, sld, rpp czy psl... zagłosuj na prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś