Dodaj do ulubionych

Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce

28.11.12, 00:32
W Cz-wie mieszkam od niedawna z moim facetem. Nie mamy tu jeszcze zbyt wielu znajomych. Mam wrażenie, że każda knajpka na weekend, jest dla ludzi do 20-go roku życia... Czy ludzie 30-40 lat mogą gdzieś tu się fajnie w weekend pobawić??? Bez huku, hałasu, w miłej atmosferze w naszym wieku, ale miło klubowo. Wcześniej mieszkałam we Wrocławiu, tam knajpki są właśnie przeważnie dla ludzi w naszym wieku. Tu się nie umiem znaleźć. Polećcie mi co coś!!! Please!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: a-lfa Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.net.stream.pl 28.11.12, 06:19
      W zasadzie nie. W każdym razie nie za bardzo jest coś sensownego. W 2 najpopularniejszych lokalach dominuje dużo młodsze towarzystwo ze specyficznymi upodobaniami. Jeśli komuś tak jak już pisałem klimaty Don Kichota czy dawnego Depo (teraz to o ile mnie pamięć nie myli ten lokal zwie się Enklawa) to nie za bardzo jest gdzie iść.
      • lidka999 Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce 28.11.12, 14:32
        No właśnie, więc w zasadzie potańczyć w klubowej atmosferze w naszym wieku - można zapomnieć... W Oslo byłam na obiedzie i piwku parę razy. Całkiem fajnie, ale w weekend jeszcze nie, muszę się zatem wybrać
    • Gość: diver Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.12, 07:59
      Zaraz człek, pewnie facet o pseudonimie Lidka wyskoczy, że juz za niedługo zostanie wlasnie takie miejsce otfarte i będzie to raj, burdel, bar i dateclub w jednym!
    • Gość: 30-latek Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 09:15
      Ja polecam OSLO na ul. Korczaka. Świetne miejsce do posiedzenia ze znajomymi i oczywiście ich piwo :)
    • Gość: qwerty Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 11:33
      Wg mnie najlepszym pubem jest Oslo ze swoim warzonym browarem i świetnym jedzeniem i Duquesa, towarzystwo okolo 30 letnie i wzwyz, bardzo mila atmosfera. Na plus tez Skrzynka. . Jeżeli chodzi o restauracje to dosyc dobre sa na rynku Wieluńskim, na wyzszym poziomie Astoria na Krakowskiej. Pizzerie - La Gondola, Portofino - typowa włoska, pyszna kuchnia, z bardziej 'polskich" - bardzo dobra Biesiadowo. Dystkoteki to u nas to porażka i nie jestem w stanie nic dobrego o nich powiedziec zarówno od strony muzycznej jak i towarzystwa, które w wiekoszci sie tam zabawia. Polecam wycieczke do Krakowa w tym temacie ;)
    • Gość: ♥ ♥ Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.42.6.215.alfanet24.pl 28.11.12, 11:41
      czyli jest luka na rynku, prędzej, czy później ktoś to wykorzysta, oby prędzej
      • Gość: olo Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 11:48
        dla 30 latków- kiedys tak słyszałam reklamowało sie retro ale nie byłam wiec nie wiem
        • Gość: bbb Re: Knajpa, pub, restauracja, dancing po 30-ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 12:05
          Niestety w retro tez nie jest najlepiej, towarzystwo tez g.owniarskie , dodatkowo duzo przyjezdnych, co to nie zawsze sie umieją zachować ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka