Dodaj do ulubionych

Zaginęły dwa psy !!!

10.03.13, 20:11
Proszę pomóżcie,zginęły dwa psy-owczarek niemiecki,czarny podpalany,długowłosy oraz syberian husky,srebrno-biały.Pomożcie,jeśli ktokolwiek z was widział taką parę wałęsającą się gdzieś bardzo proszę o wiadomość.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 20:20
      W Częstochowie, Kłobucku, Poczesnej, ...?
      • chantal13 Re: Zaginęły dwa psy !!! 10.03.13, 20:32
        Przepraszam,z nerwów zapomniałam,chodzi o Częstochowę,okolice Bór,ale wiadomo,że mogły dojść w zupełnie inny koniec miasta.
        • Gość: gość Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 21:09
          Czy to nie są psy policjantów ?
        • speleus Re: Zaginęły dwa psy !!! 10.03.13, 21:15
          No jak to zaginęły?. Jesteś osobą nieodpowiedzialną skoro wypuszczasz samopas psy i to duże. Teraz jest okres ruii u samic, a pies jak pies pobiegnie za suką. Pies ma być na smyczy i nie ma o czym gadać. Mój piesio nie jest spuszczany ze smyczy na terenie miasta i nie mam problemów.
          Wybiega się jak pojedzie na działkę. A ponadto ostrzegam przed spuszczaniem ze smyczy psów w lesie. Pójdzie za sarenką, za zającem i myśliwy go odstrzeli, bo ma takie prawo. No cóż mimo to będę rozglądać się za pieskami, może się trafią. Pozdrawiam.
          • Gość: ewa Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.31.24.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 21:20
            może daj zdjęcia- będzie łatwiej psiaki zidentyfikować- jak się nazywają?
            Czy nie miały adresówek?
            Dodaj też ogłoszenie na tablica.pl
            • Gość: ;) Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 21:47
              autentyk. idę i widzę niby policjant na pagonach dwa winkle ale obok idzie chorąży /no przekreślona gwiazdka/ ale na piersi duża naszywka --przewodnik psa -
              • Gość: konrad Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 22:09
                Psiarze to ciekawa kasta naszego społeczeństwa.
                Żadnych obowiązków a wymagania i owszem.
                Nie czipują psów.
                Nie płacą podatków.
                Nie dopełniają obowiązku profilaktyki weterynaryjnej.
                Nie nadzorują swoich psów w przestrzeni publicznej.
                Nie sprzątają po nich odchodów,
                Nie utylizują ich zwłok.
                No ale oni mają,, empatie ,,i nawet jak z kultura osobistą może być różnie to sam fakt posiadania psa ich gloryfikuje.
                Nie ważne że dzisiaj klamkują MOPS a jutro scedują niechcianego już psa gminie jako jej zadanie własne.Znaczy się chcą żeby wszyscy podatnicy płacili na dozywotnie utrzymznie psiaków.

Tylko nieliczne psy mają szczęśćie mieć WŁASCIELI .Na 8 milionów psów w Polsce większość ma co najwyżej MISKODAWCÓW.
          • Gość: chantal Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 21:51
            Moje psy nigdy nie chodziły samopas,po prostu ktos w nocy otworzył bramę wjazdową i znikły,nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja.Jesli ktos je widział,daj cie znac!!
            • Gość: pytajnik Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.play-internet.pl 10.03.13, 21:54
              No...i co teraz będzie?
              • Gość: gość Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 22:06
                może na fb zrób ogłoszenie? zdarza się, moje ostatnio uciekły, pierwszy raz i znalazły się 30km dalej, na drugi dzień. Dzięki uczciwemu znalazcy i fb
                • ka-sia33 Re: Zaginęły dwa psy !!! 11.03.13, 09:46
                  Husky błąkał się w sobotę wieczorem pod sklepem Wafelek na ul. Sabinowskiej, ale może to nie ten, bo był sam.
            • Gość: nico Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 10:07
              Twoje argumenty mnie wcale nie przekonują,bramę trzeba tak zabezpieczyć żeby nie dochodziło do tego rodzaju sytuacji, trzeba myśleć,myśleć a to nie boli
    • Gość: vvv Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 09:50
      Szlag trafia jak sie czyta takie rzeczy, jak pilnowałas psów?? jak byly zabezpieczone przed ucieczka?? mam nadzieje, ze trafia do schroniska i znajda odpowiedzialnych włascicieli..
    • Gość: asik Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 10:02
      w sobotę błąkał się owczarek niemiecki w okolicy ul Krakowskiej, był bardzo głodny , jakiś facet kupił mu kiełbasę i go nakarmił,zabrał go ze sobą,ten człowiek mieszka przy ul Małej,wiem to ze słyszenia,może tam idz i popytaj
    • Gość: jk Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 10:14
      podaj może twój nr.telefonu
      • Gość: tir Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.play-internet.pl 11.03.13, 13:27
        Gdzie?
        • Gość: Adam Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: 212.87.246.* 11.03.13, 15:33
          Husky jechał dzisiaj tramwajem na Błeszno. Wzbudził nie małe zainteresowanie. Widać, że jest wychudzony i ma zabrudzoną sierść. Jakieś dziecko dało mu kanapkę z tornistra. Nie wiem dokąd pojechał, bo wysiadłem na Orkana. Mam nadzieję, że się odnajdą (właściciele psa).
          • Gość: bbb Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 18:59
            Mam nadzieje ze sie znajda ale nowi własciciele ;/ widac, ze psy zagubione i pewnie w niezłym szoku jak wskakuja do tramwaju..Bo sie jakiemus baranowi nie chcialo przypilnowac ;/
            • Gość: Ja Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 19:22
              Czas surowo karać ludzi którym giną psy. Bardzo surowo!! Sam mam dwa i jakoś mi nie uciekają.
              • Gość: lukasz Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.apus-net.pl 11.03.13, 19:27
                znaleziono dwa dni temu owczarka niemieckiego , suka mloda , jest ulotka na sklepie w LEROY MERLIN POCZESNA , ZADZWON LUB PODJEDZ DO SKLEPU DOWIESZ SIE WIECEJ , MOZE TO O TEGO CHODZI , LEROY MERLIN POCZESNA
    • Gość: Justyna Nowak Re: wali mnie to!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 20:58
      właśnie się zastanawiam czy ta c. powinna być tak nazywana skoro pełno plakatów na ulicach wisi i jeszcze zwraca się o pomoc. Ale to taki urok Polaków, nic tylko krytykować albo bluzgać, a do tego pełno dobrych ciotek z jakże wielkim poczuciem sprawiedliwości. Tak więc wypadałoby wpaść do lasu i wyszumieć się, bo od ludzi wymaga się kultury. Może admin i sąd powinien zareagować za obrazę tej osoby, a skoro czujecie taką rację podpiszcie się.
      • Gość: Bolek i Lolek Re: wali mnie to!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.13, 21:29
        Wystarczy że ty damo się podpisałaś.
        Poza tym proponuję poczytać regulamin tego forum to damo byś przeczytała tam, że takich i tym podobnych śmieci to tu się nie zamieszcza.
        Ale cóż, w lesie o tym nie piszą a tym bardziej zwierzęta nie mówią.
        Poza tym spadaj i ty!
    • puls475 Re: Zaginęły dwa psy !!! 11.03.13, 21:33
      Ja widziałem,gośc jednego przywiózł na ulice Bór tam gdzie była dawniej masarnia a teraz jest hurtownia mięsa mówił, ze drugiego zamkneła jakaś pani chyba na krakowskiej .
      Ten którego przywioźł to myslał, że to jego bardzo podobny ale bardzo się wyrywał i powiedział, że musi go gdzieś odwieźć.
      • Gość: ,,, Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: 91.210.242.* 12.03.13, 08:09
        a mnie to pierd...oli,
        nalezalo kundle odpowiednio pilnowac,
    • Gość: ???? Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.13, 12:06
      rano 13.03.2013 owczarek długowłosy biegał po konopiskach
    • Gość: Adam Re: wali mnie to!!! IP: 212.87.246.* 16.03.13, 18:10
      Jeśli to pomoże to dzisiaj koło południa widziałem bezpańsko biegającego jamnika na Pużaka w okolicy 10-pietrowców. Jamnik czarny, zadbany, ale zdezorientowany. Nie reagował na wołanie.
      • Gość: matrix.86 Re: wali mnie to!!! IP: *.hostowo.eu 19.03.13, 01:40
        czy pieski sie odnalazly ??
    • Gość: gość Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.42.1.75.alfanet24.pl 22.03.13, 10:25
      Jeżeli to coś pomoże to widziałem młodego owczarka niemieckiego, długowłosy podpalany we wtorek 19.03 przed wejściem na Walcownie Blach na Kucelinie.
    • Gość: Weronika Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 21:27
      Około godziny 11.00 widzieliśmy psa Husky przy ulicy Schulza. Miał czarną obrożę.
      • Gość: Adam Re: Zaginęły dwa psy !!! IP: 212.87.246.* 26.03.13, 10:35
        Husky podróżnik, kręcił się rano koło dworca pkp od strony tramwajów. Nie wiem czy to ten sam, bo nie miał obroży.
    • claudio1 Re: Zaginęły dwa psy !!! 31.03.13, 11:35
      no ja chyba trafily do hinskiej restauracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAM MOZNA ZJESC NAWET KOTA
      NIEKTORZY MOWIA ZE SA DOBRE NA POtencje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka