Dodaj do ulubionych

CKM CKM !!!!

IP: *.icis.pcz.pl 25.07.04, 20:59
CKM - ATLAS 53:37

To byl nokaut !!!!
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Mecz super, reszta do bani! 25.07.04, 21:13
      Prawda! Piękny mecz! :-) I pogoda super, akurat pod mecz :-)) Wspaniały był 11
      bieg - po prostu esencja żużla. Klimat na trybunach był wyśmienity, w
      szczególności podczas jednego kawałka (jakiś starszy, nie znam tytułu) ;-)

Niestety dzisiaj organizatorzy zaliczyli dwie wpadki:
      1) nieporadność podczas gdy kibic dwie ławki ode mnie zasłabł - zero
      organizacji, dwaj policjanci przybiegli, a wołaniem pomocy i robieniem
      przejścia zajęli się sami kibicie.. żenada :-/ Dobrze, że wszyscy zaczęli wołać
      karetkę, bo sędzia był chyba głuchy i ślepy... przecież działo się to zaraz
      koło wieżyczki ;-/
      2) a druga sprawa to to, że odkąd nie można wnosić plastykowych butelek powyżej
      1 litra????? Gdzie tak pisze? I kto to wymyślił? Kupiłem sobie litrową jurajską
      żeby nie być o słuchym gardle i nie płacić 3 ZŁOTYCH za PÓŁ LITRA, a tutaj
      goście z ochrony KASUJĄ mi bilet, po czym uświadamiją, że mogę sobie WYJŚĆ
      jeśli mi nie pasuje... czy oni nie mają za dużo władzy przez te czarne
      koszulki? Myślałem, że mnie zaraz pobiją jak im powiedziałem żeby mi
      uświadomili skąd ten przepis i gdzie tak pisze... to tylko ręce rozłożyli i
      gdybym nie odszedł to bym chyba został zlinczowany... Może GAZETA się tym
      zajmie? A jakbym wszedł w glanach i rzucił jakimś z nich na tor...? Nie podoba
      mi się to, że nie mogę wejść z czymś o czym nie miałem pojęcia, a na dodatek
      jestem o tym uświadamiany po SKASOWANIU biletu...

------------------------------------------
      www.lookas.prv.pl
      • Gość: Wierrny Re: Mecz super, reszta do bani! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:27
        Drogi Lokasie masz calkowita racje w tym co napisales. To co sie wyprawia przy
        wejsciu na stadion to jest istna paranoja. Organizacji zadnej ,zakazy chore ,
        zeby nie mozna bylo na stadionie napic sie piwa ,ani zwyklego napoju pwyzej 1l
        to jest granda. P Prezydent Wrona moglby gdyby chcial rozwiazac te kwestie , z
        pozytkiem dla klubu ,i dla kibicow. Co do meczu jest wspaniale wczoraj
        pozwolilem sobie na tekst takowy w ktorym zyczylem zwyciestwa Sparcie nie
        dlatego ze nie kibicuje CKM-owi tylko dlatego ze z dwojga zlego jezeli nie
        Wlokniarz to tytul powinien trafic do Wroclawia, Goloby do lekarza,a p.Karwan
        na wczesniejsza emeryture.Wlokniarz byl jest i bedzie nasza najukochansza
        maskotka i kibic,ktory odebral moj wczorajszy post w ktorym zyczylem zwyciestwa
        Sparcie w tym miejscu jezeli zle zrozumial moja intencje chce go przeprosic
        jeszcze raz potwierdzic ze wiekszego kibica i fana naszego CKM-u dlugo by
        szukac wsrod kibicow naszego grodu.
        • Gość: xx idź do swoich posłów i maślanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:34
          Stadionem administruje maślanka, on załatwia ochroniarzy i decyduje o tym jak i
          kogo wpuszczac. władze miasta nic do tego nie maja.
          natomiast co do piwa - jest ustawowy zakaz sprzedawania go podczas imprez
          sportowych. W sejmie rzadza teraz czerwoni - popros swoich posłów żeby zmienili
          ten przepis - maja większość..:):)
          • Gość: xx Re: idź do swoich posłów i maślanki IP: *.icis.pcz.pl 25.07.04, 22:59
            Akurat stadion sportowy to nie jest niestety miejsce na sprzedawanie piwa czy
            jakiegokolwiek innego alkoholu.

Moze w innych krajach mozna, ale u nas jest tak ze wszelki alkohol powoduje
            agresje u czesci kibicow. Wiec innego wyjscia po prostu nie widze.

I nie ma tu nic do rzeczy prawica czy lewica - to rzeczywistosc.

• lookas.prv.pl Re: idź do swoich posłów i maślanki 26.07.04, 00:19
              A czy 1,5 litrowa butelka mineralnej gazowanej może wzbudzić agresję????

Wierrny --> no ja mam nadzieję, że to racja.. w końcu jestem źródłem $ dla CKM
              i wcale mnie nie cieszą takie jazdy na bramkach i teksty: "Jak się panu nie
              podoba to może pan wyjść" no jak tak można powiedzieć do kogoś kto płaci 23 zł
              za normalny i 15zł za ulgowy, a na dodatek 5zł za program (SIC!)

www.lookas.prv.pl
            • Gość: Merfi Re: idź do swoich posłów i maślanki IP: *.prenet.pl 27.07.04, 00:44
              A we Wrocku mozna sobie spokojnie kupić lany browarek i wejść z nim na stadion.
              Dlaczego u nas tak nie może być? Chociaż ja sobie jakoś z tym radze i przemycam
              zawsze po kieszeniach. :)
      • magnes5 Re: Mecz super, reszta do bani! 26.07.04, 11:57
        Chocarz mecz byl piekny to strasznie zdenerwowalem sie na moj ulubiony klub, bo
        musialem sie sporo nadymac do domu bo mnie nie chcieli wpuscic na ulgowy! Kto
        to wymyslil zeby kazdy pokazywal legitymacje czy cos. Legitymacji nie mam ale
        pokazalem tym smykom karte rowerowa :-) a ochroniarza na gorze zrobilem w
        balona, wzialem bilet od kumpla wyszedlem przed brame i ten ulgowy sprzedalem
        wiec po co im te ekscesy z legitymacjami? Kibicow sie nie pokona. Jesli
        kupowales ulgowy lub jakis twoj znajomy kupowal to wiesz o co chodzi. A co do
        butelek to tez mialem mala awanture z tymi niepelnosprytnymi ochroniarzami. Na
        mecz z tarnowem nie pozwolili mi wniesc 1 litra fanty
        ale bylem z kolegami i z rodzina i udalo mi sie ich wykolowac i tych
        ochroniarzy, bo butelka pol litrowa (ktora kupuje za 3 lub 4 zlote na gorze)
        moge rzucic w golloba ale juz litrowa nie, bo ma lepsze noszenie i dalej leci.
        Koncze bo pisze brednie i nie bedzie Ci sie chcalo tego czytac nara.
        • lookas.prv.pl Re: Mecz super, reszta do bani! 26.07.04, 14:04
          No ode mnie na szczęście legitymacji nie wołali (powinienem się czuć
          zaszczycony?)
          I na dodatek to nie koniec nieprzyjemnych ekcesów pozasportowych ze wczoraj...
          przespacerowałem się koroną pod parking z nudów (1,5 godziny do startu). Gdy
          wracałem zobaczyłem coś co mnie po prostu wbiło w beton!! Podjechał radiowóz
          policyjny (ten Transporter) i kto z niego wysiadł? Trzy osoby! Po prostu weszli
          (tzn. wjechali) za friko... można było zobaczyć ich miny i zachowanie - byli
          tacy nie co speszeni, gdy zobaczył ich tłum osób, który zapłacił $ za bilety, a
          Ci sobie wjechali po znajmościach w radiowozie... po prostu brak słów. A gdy
          ktoś z tłumu krzyknął: "O zobacz! Wożą!" to ta trójka nagle rozmyła się w
          tłumie, a policjanci w sekundzie zjechali na dół... A na dodatek żeby było
          jeszcze beszczelniej.. i to wcale nie prowokacja czy kłamstwo: to były 2
          dziewczyny i chłopak... a co chłopak trzymał w ręku? BUTELKĘ PÓŁTORALITROWEGO
          PICIA... (tak, tak, tego którego mi nie pozwolo kilka minut temu wnieść!!!) no
          w momencie się we mnie zagotowało! Już mi popsuli całą atmosferę żużla 1,5
          godziny przed rozpoczęciem! I gdzie tutaj sprawiedliwość? :-/
          Na całe szczęście żużlowcy wynagrodzili mi to wszystko wspaniałą jazdą.. no ale
          uraz do organizatorów (tymsamym do zarządu też) u mnie zostanie.

www.lookas.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka