Dodaj do ulubionych

pytanie do kobiet :)))

08.06.13, 10:17
Co myślicie o facecie , który dba o dom w sensie zakupów,lubi czystość potrafi , uprać , posprzątać , zupę ugotować , dzieckiem się dobrze zająć , umie robić wiele rzeczy przypisanych gdzieś tam ... kobietom .Czy taki facet jest dla was mniej męski ?.Czy mężczyzna , który może nie do końca umie robić wszystkie prace w domu w sensie przykręcenia kranu , wbicia gwoździa jest fajtłapą ? ( oczywiście nie ma tak ,że tego w ogóle nie robi tylko nie ma takich predyspozycji , robi to tak jak potrafi ).
Jak to widzicie ?
Miłego weekendu.
Obserwuj wątek
    • Gość: do manol0 Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.31.58.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 11:02
      a ja odpowiedź swą kieruję do kobiet a nie do sfrustrowanej starej panny, której marzy się coś twardego koleżanko.
    • ala.81 Re: pytanie do kobiet :))) 08.06.13, 11:04
      ważne żeby mężczyzna podejmował wyzwanie, nie ważne czy ugotowanie pomidorówki czy przybicie gwoździa ;)
    • Gość: Maria Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 11:12
      Dla mnie taki chłop to skarb mój nierób raz na rok przybija gwoździa ale przy stole
      • Gość: klara Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.centertel.pl 08.06.13, 12:14
        Świetnie. Takiego szukam.
    • Gość: Niekobieca? Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 15:03
      Taka odpowiedź pytaniem na pytanie z mojej strony.
      A co myślisz o kobiecie, która nie przepada za sukieneczkami, nie wie jak ugotować zupę, zakupy robi z musu, za to wie jak zamontować kontakt i umie posługiwać się wiertarką?
      Jest przez to mniej kobieca?
      • Gość: sylwek Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.42.5.118.alfanet24.pl 08.06.13, 16:11
        Gość portalu: Niekobieca? napisał(a):

> Taka odpowiedź pytaniem na pytanie z mojej strony.
        > A co myślisz o kobiecie, która nie przepada za sukieneczkami, nie wie jak ugoto
        > wać zupę, zakupy robi z musu, za to wie jak zamontować kontakt i umie posługiwa
        > ć się wiertarką?
        > Jest przez to mniej kobieca?

to jakiś babochłop
        • Gość: Niekobieca? Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 20:40
          No i właśnie. Tak już jest, że niektóre zajęcia przypisujemy mężczyznom, inne kobietom.
          Osobiście mam to gdzieś, w przyszłą sobotę wiercić będę :P
    • Gość: do manol0 Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.205.50.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 16:08
      a co...? znudził ci się już twój wibrator analny...hahahaaaaa
    • Gość: jadzia Re: pytanie do kobiet :))) IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 00:17
      pewnie nosi torebkę, obcisłe, często czerwone spodnie i długie szpiczaste czewiczki?

do tego jest chudy jak narkoman i łopaty w rękach nie miał nigdy ?

tożto pedał jest a nie chłop , my kobiety pedałom mówimy NIE !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka