Dodaj do ulubionych

Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obiecali...

26.06.13, 15:56
widzę że poszła propaganda jak w Korei jaka to Blachownia nie jest cudowna ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: jużdziadek Re: Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 16:02
      Było fajnie 30 lat temu-niestety!!!!!
      • Gość: ankaskakanka Re: Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obieca IP: *.static.sitel.net.pl 27.06.13, 21:24
        I znowu może byc fajnie...wszystko wymaga czasu i pieniędzy...trzeba naprawić lata zaniedbań...mnie się tu podoba i pamiętam czasy jak cała częstochówka od do nocy latem wypoczywała w Blachowni na zielonej trawce.
        • Gość: korwin Re: Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obieca IP: *.cluster-e.websense.net 05.07.13, 17:49
          Szkoda tylko że p. Burmistrz żeby przypodobać sie wyborcom Blachownię uzdrawia za pożyczone pieniądze!!! Otwórzcie oczy to wszystko jest robione pod publiczkę a brudy są zamiatane pod dywan. Wprowadzona polityka zastraszania w celu przyporządkowania podwładnych i współpracowników!!!
    • Gość: jjj Re: Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obieca IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.06.13, 16:07
      lkhyutf
    • halinek15 Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obiecali... 26.06.13, 23:00
      Wycieczka fantastyczna, ja tam byłam, uroki Blachowni podziwiałam, wybiorę się ponownie to pewne. Dziękuje i pozdrawiam p. Tadeusza Piersiaka.
      • Gość: Basia Rac Re: Częstochowianie odwiedzili Blachownię. Obieca IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.13, 17:56
        W Blachowni byłam na niedzielnym spacerze kilka razy i za każdy razem przed urzędem gminy widziałam sterte śmieci przy kolorowych pojemnikach. Słyszałam komatarze, ze jaka władza takie porządki i trudno nie przyznac racji. Nie wiem czy tkoś z urzędu uparł się żeby własnie na niedzielę dla turystów zostawiac takie widoki i to na przeciwko urzędu?
        • Gość: Arol Re: IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.13, 23:31
          Radna Mandryk napisała, że na sesji w Blachowni nie było końca pochwałom pod adresem burmistrz Blachowni A najbardziej szczodry w pochwała był z jej komitetu wyborczego wiceprzewodniczący rady Lisek. Pochwały jak pisze radna Mandryk były za wrażanie ustawy śmieciowej . Zapraszam radnego Liska pod bloki spółdzielni mieszkaniowej w Blachowni
          nie pan zobaczy za co chwalił burmistrz Blachowni
          Gdyby ktoś wybrał się z Częstochowian raz jeszcze do Blachowni to zapraszam tam gdzie was nie zaprowadzi burmistrz Blachowni za staw tam zobaczycie jak gmina dba o tereny zieleni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka