Dodaj do ulubionych

Dr Tarkowska Blachownia

15.10.14, 02:12
Chciałam Was przestrzec przed tym lekarzem, mama chodziła badała się raz w roku. Przychodziła- mówiła jestem zdrowa! Niestety dr nie skierowała mamy na Usg, gdy trafiła do innego lekarza niestety już było za późno. Usłyszała Rak jajnika. DR do którego trafiła nie chciał wierzyć, że mama chodziła do ginekologa w ostatnich latach. Na kolejną wizytę mama przyniosła xero karty z przychodni gdzie mama chodziła do dr Tarkowskiej, uwierzył. Powiedział, że z opisu to były typowe objawy raka jajnika ( ból dolnej części brzucha, kręgosłupa). Operacja, chemia- siła walki nie pomogła, przedłużyła życie. Mama odeszła w maju. Prosiła, aby przestrzec wszystkich o nie kompetencjach dr Tarkowskiej.
Obserwuj wątek
    • angrusz1 Blachownia 15.10.14, 11:06
      Hmm, tak bywa . Są i kiepscy lekarze i to w innych regionach Polski też .
      Blachownia kojarzy się jednak ze szpitalem , małym szpitalem , który ostatnio , chyba od lipca ponownie podjął pracę .
      Szpital ten - zwłaszcza oddział chirurgii ogólnej - jest to świetny zespół .
    • kasiulka168 Re: Dr Tarkowska Blachownia 05.12.14, 22:57
      A mnie pani dr Tarkowska o mało nie zabiła dziecka. Chodziłam do niej prywatnie na wizyty,wydałam kupe kasy i co mam teraz przez nią chore dziecko.Jak najdalej od tej pani doktor!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka