Dodaj do ulubionych

drzwi na wymiar

14.07.15, 12:50
Muszę wymienić w mieszkaniu drzwi tj. do łazienki i pokoju. Mam problem bo gotowce nie pasują a nie chcę wyburzać ramy i muszę chyba zrobić je na wymiar. Proszę może ktoś zna osobę która zrobiłaby takie drzwi w rozsądnej cenie.
Obserwuj wątek
    • uxx1 Re: drzwi na wymiar 15.08.15, 09:12
      Czy już nikt nie zamawia drzwi na wymiar ?
      • dyziek_o Re: drzwi na wymiar 15.08.15, 11:08
        Skontaktuj się z p.Kutakiem z ul.Konwaliowej.
        Ale czy będzie w "rozsądnej cenie".............?!
        Dziś robi się drzwi znormalizowane więc tanie.
        Zaś specjalne...........hm...?!
        Dyzio.
        • aleks-1967 Re: drzwi na wymiar 18.08.15, 20:09
          Na Zegarowej jest dobry stolarz. Sam zamawiałem tam kilkoro drzwi.
          • taniarada Re: drzwi na wymiar 18.08.15, 21:39
            Kutak na Konwaliowej robi drzwi ?Pierwsze słyszę.DRZEW-MAR robi piękne drzwi ,tylko cena odstrasza .Uniprofil kiedyś opinie negatywne.Nie wiem jak teraz .Stolbud na ulicy Bór to samo ,ale zmienił ekipę .Bo ta poprzednia to partacze .I ceny umiarkowane.Składy budowlane VOX na tej samej ulicy i ta sama cena .Montażystów nie znam.Drzwi to nie problem.Montaż to jest to .Sam kiedyś przez to przechodziłem.VOX daje przy większej ilości zakupu rabat.Bierzesz obmiar i kupujesz .Jest tego na kopy .Nie ma takiego czegoś jak oszustwo i partanina.Bo właściciel firmy ginie .I to dosłownie w dzisiejszych czasach.Bo internet to potęga .Najtańsze markety budowlane i tam są solidni montażyści .Ale wybór cienki i brzydale te drzwi. Co jest spotykane na tym forum.Dzięki za wpisy.Bo tu rzadkość jak ktoś się wysila. A nie łykamy karpia .I cisza w eterze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka