Dodaj do ulubionych

Ślub cywilny poza USC

23.07.15, 16:06
Witam,
poszukuję miejsca w Częstochowie w którym można by zorganizować ślub cywilny. Ważne żeby to miejsce nie było na świeżym powietrzu (wiadomo, różnie z pogodą bywa). Jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • kchrzanka Re: Ślub cywilny poza USC 23.07.15, 18:13
      Sienkiewicz już opisał, jak to Radziwiłł chciał się przy pomocy trefnego klechy dobrać do cnoty Oleńki, ale to wg. oświeconych średniowiecze, aby ślub dawał klecha.
      Po co Wam ślub ?
      Nam on jest tak potrzebny, jak śnieg z Waszego "oświecenia".

W kościele biorąc ślub będziecie mogli przeczekać burzę , nawałnicę, gradobicie, ale słońce Wam zaświeci przy wyjściu z tego Kościoła.

Do mnie jak jechał z innego miasta mój przyszły, to była nawałnica, śnieg sypał, a potem świeciło słońce !
      On do dzisiaj mi mówi, że wtedy znaków Nieba nie zrozumiał, ale ślub był w Kościele !
      - i mamy cudowne dzieciaki, bez żadnego in vitro !

• achesa89 Re: Ślub cywilny poza USC 23.07.15, 19:57
        Pytałam o miejsce, nie o rade żeby brać kościelny.
        • kchrzanka Re: Ślub cywilny poza USC 23.07.15, 23:18
          Walcownia blach grubych- huta Częstochowa, Tesco-extra, Real, OBI, Dworzec Kolejowy,
          pod wiaduktem na Rakowie,Biedronka- do wyboru, zadaszone są przystanki autobusowe,
          Ryneczek na Wałach, Jagiellończycy, ryneczek na Tysiącleciu,Dworzec Kolejowy Stradom,
          stacja benzynowa zadaszona,myjnie samochodowe zadaszone, itd. itp.
          • achesa89 Re: Ślub cywilny poza USC 24.07.15, 07:04
            kchrzanka (nick brzmi troche jak kaszanka;) ), na pewno skorzystam z Twojej podpowiedzi i hajtnę się na parkingu Biedronki ;)
            • storima Re: Ślub cywilny poza USC 28.07.15, 19:51
              achesa89 napisał(a):

> kchrzanka (nick brzmi troche jak kaszanka;) ), na pewno skorzystam z Twojej po
              > dpowiedzi i hajtnę się na parkingu Biedronki ;)

Ceni się poczucie humoru!
              Ale nawet inteligentna zabawna riposta nie zniechęca trolla.
              Co widać tu na wątku jak FCz w całości ;(
    • ch3heg Re: Ślub cywilny poza USC 25.07.15, 17:14
      A będzie wesele? Może tam gdzie przyjęcie.
      • achesa89 Re: Ślub cywilny poza USC 25.07.15, 19:15
        Wesela nie bedzie. Bedzie male przyjecie, a ta restauracja nie ma takiego ogrodu zeby zorganizowac taka ceremonie.
        • kchrzanka Re: Ślub cywilny poza USC 25.07.15, 23:35
          "taka ceremonie" będzie na parkingu Biedronka, - hurrrrrra , będzie impreza !
          Pozostaje tylko poinformować , kiedy i przy której Biedronce .

"Szukajcie / imprezy /, a znajdziecie " !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka