Dodaj do ulubionych

Dobry architekt

06.03.16, 22:43
Witam , planuje rozbudowę domu z lat 70 , poszukuje dobrego architekta z okolic Częstochowy który wykona projekt załatwi wszystkie formalności związane z pozwoleniem na rozbudowę itd.
Jeśli korzystaliście z usług architektów proszę o polecenie tych którzy dobrze się spisali.
Interesuje mnie również przybliżony koszt takiego projektu ...rozbudowa domu w bok i pokrycie całości nowym dachem dwuspadowym. Ile Was kosztowały podobne projekty.
Z góry dziękuję za wszystkie informacje i czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • arekproll Re: Dobry architekt 22.06.16, 14:06
      Witaj. Koszt jest trudny dookreślenia, gdyż zależy od tego w jakiej technologii wykonany jest dom, ja wygląda i od wielu innych czynników. Żaden architekt nie odpowie na takie pytanie nie zobaczywszy, chociażby planu domu. Jeśli ktoś na podstawie takich szczątkowych informacji poda Ci cenę, to zrezygnuj z jego usług! Ze swojego doświadczenia mogę polecić naprawdę dobrego projektanta wnętrz z Częstochowy. To firma Wizualhome 3d. Wykonują wizualizacje projektów. To fajne rozwiązanie, gdyż umożliwia weryfikacje naszych planów już na początku, aby nie było rozczarowań potem. Myślę, że przynajmniej dla porównania warto skontaktować się z P. Bartłomiejem.
      • monia70.1970 Re: Dobry architekt 07.11.16, 13:59
        Myślę, że nie chodzi tu tylko o spojrzenie na plany domu. Dobry architekt będzie chciał spojrzeć na dom. Koszt zależy od wielkości domu, stopnia skomplikowania projektu, przewidywanych zmian. Wszystko to składa się na koszt usługi. Słyszałam o firmie Wizual Home 3d pozytywna opinię, choć sama nie współpracowałam z tą firmę.
    • daniel_lizak Re: Dobry architekt 15.01.17, 12:20
      Polecam bardzo mocno architekta dobrego architekta z okolic poznania: jeskearchitekci.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka