Dodaj do ulubionych

Poszkodowani przez firmę LAN SOFT

28.04.16, 19:00
Witam!
Poszukuje osób oszukanych przez firmę LAN SOFT!!!
Firma wyłudza pieniądze za internet którego od wielu lat nie świadczy. Przesyła faktury oraz podaje sprawy do sądu. Za zerwanie rzekomych umów na internet żąda około 4500 zł. Właściciel firmy podczas rozmowy prosto w oczy zaprzecza swojej tożsamości i nie chce okazać dokumentów rzekomej umowy.
Wszystkie osoby poszkodowane proszę o kontakt !!!
Obserwuj wątek
    • dzid52 Re: Poszkodowani przez firmę LAN SOFT 29.04.16, 20:11
      mój mail dzid52@gmail.com też mnie okradł i próbuje dalej, zawiadomiłem prokuraturę o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt
    • 78marsel Re: Poszkodowani przez firmę LAN SOFT 10.05.16, 20:01
      karolcia współczuje . Miałem z nimi do czynienia. Po kilku latach od zakonczenia umowy dostałem sądowy nakaz platnosci ( taki nakaz jest prawomocny po 14 dniach od dostarczenia. Nie nalezy lekcewazyc tylko zgłosic sądowy sprzeciw .) Twierdzili ze umowa trwa nadal a ja zalegam za 3 lata swiadczenia usługi Odbyła sie rozprawa i odrzucono roszczenia powoda w całosci a w uzasadnieniu sad poinformował ze ma to znamiona próby wyłudzenia. Zgłoś sprawe do najbliżeszo komisariatu policji lub prokuratury rejonowej. jesli zostały wystawione faktury sprawdz czy te które ci dostarczono wystawiono zgodnie z obowiązującym prawem. Udaj sie do urzedu skarbowego i zgłos naduzycie. Za te faktury Sklarek moze dostac mandat do 300 stawek dziennych :) Powodzenia życze i napisz jak sie sprawa potoczyła moze ktos też sie odwazy pogonic oszusta
      • karolciaa90k Re: Poszkodowani przez firmę LAN SOFT 12.05.16, 14:35
        hej marsel:) no ja właśnie od nich internetu już nie mam od 2009 roku.. taki mam właśnie zamiar bo nie można im tego darować. Dzięki za podpowiedź z urzędem skarbowym bo o tym nie pomyślałam ;) może podasz mi swojego maila ?? łatwiej będzie się skontaktować :)
    • addaman1 Re: Poszkodowani przez firmę LAN SOFT 17.05.16, 10:22
      mnie też proboją w coś wkręcić moj mail Piotr.p87@o2.pl proszę o kontakt ze wszystkimi którzy mają do czynienia z tymi złodziejami lan soft. Trzeba im ukręcić łeb !
    • machillan01 Re: Poszkodowani przez firmę LAN SOFT 31.08.16, 12:35
      u mnie podobna sytuacja, dziś złożyłem odwołanie do sądu. machillan01@gmail.com.
    • whitejenny Re: Poszkodowani przez firmę LAN SOFT 30.03.18, 17:00
      Witam,
      Czy ta sprawa z lan softem miała jakąś kontynuacje?? Bardzo proszę o informacje! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka