Gość: storima IP: *.d2.club-internet.fr 02.12.04, 00:46 do .... u drzwi prezydenta nie zostal usuniety!!!!!!!!! sygnalizowalem to Wam prywatnie zignorowliscie Regulami Forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: storima Re: DO REDAKCJI: DLACZEGO WPIS ZACHECAJACY IP: *.d2.club-internet.fr 02.12.04, 00:49 sygnalizowalem, grzecznie prywatnie uprzejmie nic z tego nie wyszlo. wara Wam, od usuniecia mego wpisu! bo nie cytuje przetepczych inwektyw umieszczonych w tym wpisie. Kiedy wprowadzicie 'osla lawke'?????????? co by nie karac, lecz wychowywac????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: DO REDAKCJI: DLACZEGO WPIS ZACHECAJACY IP: *.d2.club-internet.fr 02.12.04, 01:01 wpis zachecajacy do popelnienia przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: od redakcji 02.12.04, 09:40 Storimo, zamiast pluć jadem, wskaż nam ten kwestionowany przez Ciebie wpis, bo dotąd tego nie zrobiłeś. Trudno odnieść się do czegoś tak ogólnie opisanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz mauer Re: od redakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:34 Ja juz to kiedys pisałem-Gazeta jako pismo musi sie bac władzy bo władze mamy nie lada-miejsko jasnogórską.I takze podczas takowych czatów najlepiej zadawać pytania typu-Jak się Panu dzis spało Panie Prezydencie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Mauer Re: od redakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:35 I nic Storimmo z tym nie zrobimy,komuna i cenzura jak była tak jest,,tyle że zmodyfikowana,bardziej ukryta,w końcu ewolucja Towarzyszy tez dotyczy i nauczyli się przez te paredziesiat lat czegos.CZyz baardzo sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Do Redakcji IP: *.d2.club-internet.fr 03.12.04, 12:25 Bardzo Redakcje przepraszam, ale nie "pluje jadem" bo zmija to jam nie jest. Natomist klikam na kosz, przy watpliwych wpisach. (tak tez uczynilem i nie bylo efektu) czynie to prywatnie, bez rozglosu. (odnosze sie do porad , ktore otrzymalem od Admina z centrali Forow "GW") jesli porada ta jest bledna prosze o sprostowanie Pozdrawiam, Storima PS. ponownie przed chwila kliknalem na kosz (zmija chyba klikac na kosz nie potrafi?) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Do Redakcji 03.12.04, 13:03 Jesteśmy przekonani storimo, że żmiją nie jesteś. Natomiast co do klikania w kosz jest to sposób dobry, zeby zasygnalizować nam stosunek do czytanych postów, jest sugestią, aby zastanowić się nad ich usunięciem. Jeżeli jednak twierdzisz, że jest wpis, naruszający prawo, to prosimy o jego precyzyjne wskazanie, np. podanie linku. Wtdy będziemy mogli odnieść się do konkretów. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Szanowna Redakcjo IP: *.d2.club-internet.fr 03.12.04, 13:15 wzruszyliscie mnie przedswiatecznie przyjemnie. oto lancuszek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=18171492&a=18171995 Wam, gratuluje doskonalych wynikow z ostatniego kwartalu ekonomicznego Agory! Sukcesow w pracy medialnej w Czestochowie i Regionie Zycze, storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Bruno Kiciński (1796-1844) IP: *.d2.club-internet.fr 03.12.04, 23:42 Pijawka i żmija ”Jak osobliwe gusta człowieka ! „ - Rzekła do pijawki żmija – Ciebie on szuka, ode mnie ucieka, „Ciebie przykłada do ciała – A mnie gdy może, zabija. Choć jednakowo ranimy go obie!” Na to jej pijawka tak odpowiedziała: „Prawda, ze go ranimy, lecz w różnym sposobie: Twoja rana zgubę sprawia, A moja ludzi uzdrawia.” W tej bajce prawda taka się zawiera: Krytyka jest pijawka, a żmija satyrą. _________________________________________ Mysle, ze Bruno, Nas Wszystkich Przeswiatecznie Pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś