Gość: hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 00:29 ale jaja!!! zerknijcie sobie na adres: www.sld.pl jest na sprzedaż!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafik Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 01:01 fajne. kupie lokal na Nowoeijskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:20 A czy oni są coś warci . Mamy takich w PESC SA pan Czerwone Jagody i Babinicze warci są pod wycieraczkę jak ktoś lubi podeszfy na kolor czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 22:46 a jak ktoś lubi kolor czarny niech sobie przypomni prezesa z tej opcji,który zostawił firme z 60 milionami długu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renio Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:54 Kupił bym to. Ale to nie jest warte funta kłaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsd Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 01:01 no włąśnie. nikt nie chce kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:51 A kto kupi nieudaczników i złodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 22:43 kupią ci sami co kupili nieudacznikow i zlodziei z aws. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 03:10 nikt nie chce kupić ? może młodzieżówka zrobi kweste pod Megasamem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez humoru Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 03:43 ludziom nawet juz dowcipów o lsd nie chce sie układać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik słuchajta radia zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:19 e tam nie chce sie układac dowcipów o sld, wystarczy posłuchac radia ZET... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ja kupie to sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 03:36 kupie i wrzuce do klopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ja kupie to sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:17 kiedys było takie powiedzenie: wpadła mi do sedesu odznaka zetemesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: ja kupie to sld IP: *.vf.shawcable.net 13.02.05, 14:08 Odpowiadasz na : Gość portalu: miki napisał(a): > kiedys było takie powiedzenie: wpadła mi do sedesu odznaka zetemesu. To nie bylo powiedzenie. To kawalek przeboju! Popularnego gdzie-niegdzie w swoim czasie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:25 Przestańcie sobie zawracać głowę takim nic, takim zerem jakim jest sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:19 może masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lektor Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:34 ale spuszczenie do sedesu jest nęcące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek SLD Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:52 ale to nie eSeLDowska domena. asza to od zawsze www.sld.org.pl a częstochowska www.sld.czestochowa.pl . Zawsze tak było i będzie. A lokal na Nowowiejskiego jest lokalem miejskiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek SLD w miejskim lokalu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:02 załatwili sobie? koledzy towarzysze im dali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk do another observer!!!!!!!!!!!!!!!, Iris, Córki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 01:01 napiszcie coś na ten temat - dlaczego towrzysze maja lokal za darmo kiedy inni płacą! Odpowiedz Link Zgłoś
socjalista-moralista Lokal 22.02.05, 12:46 A skąd Ci pszyszło do głowy, że nie płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:00 a czy zrobili cos uczciwie? Odpowiedz Link Zgłoś