Dodaj do ulubionych

SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 00:29
ale jaja!!! zerknijcie sobie na adres:

www.sld.pl

jest na sprzedaż!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fafik Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 01:01
      fajne. kupie lokal na Nowoeijskiego!
      • Gość: lider Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:20
        A czy oni są coś warci . Mamy takich w PESC SA pan Czerwone Jagody i Babinicze
        warci są pod wycieraczkę jak ktoś lubi podeszfy na kolor czerwony.
        • Gość: pracownik Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 22:46
          a jak ktoś lubi kolor czarny niech sobie przypomni prezesa z tej opcji,który
          zostawił firme z 60 milionami długu.
    • Gość: renio Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:54
      Kupił bym to. Ale to nie jest warte funta kłaków.
      • Gość: lsd Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 01:01
        no włąśnie. nikt nie chce kupić
        • Gość: kobra Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:51
          A kto kupi nieudaczników i złodzieji.
          • Gość: kupiec Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 22:43
            kupią ci sami co kupili nieudacznikow i zlodziei z aws.
      • Gość: gosc Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 03:10
        nikt nie chce kupić ? może młodzieżówka zrobi kweste pod Megasamem
    • Gość: bez humoru Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 03:43
      ludziom nawet juz dowcipów o lsd nie chce sie układać
      • Gość: fafik słuchajta radia zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:19
        e tam nie chce sie układac dowcipów o sld, wystarczy posłuchac radia ZET...
        • Gość: gosc ja kupie to sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 03:36
          kupie i wrzuce do klopa
          • Gość: miki Re: ja kupie to sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:17
            kiedys było takie powiedzenie: wpadła mi do sedesu odznaka zetemesu.
            • Gość: Wlodek Re: ja kupie to sld IP: *.vf.shawcable.net 13.02.05, 14:08
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: miki napisał(a):

> kiedys było takie powiedzenie: wpadła mi do sedesu odznaka zetemesu.

To nie bylo powiedzenie.
              To kawalek przeboju! Popularnego gdzie-niegdzie w swoim czasie:)))
    • Gość: zyga Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:25
      Przestańcie sobie zawracać głowę takim nic, takim zerem jakim jest sld.
      • Gość: gosc Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:19
        może masz rację
        • Gość: lektor Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:34
          ale spuszczenie do sedesu jest nęcące
    • Gość: członek SLD Re: SLD na sprzedaż !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:52
      ale to nie eSeLDowska domena. asza to od zawsze www.sld.org.pl a
      częstochowska www.sld.czestochowa.pl . Zawsze tak było i będzie. A lokal
      na Nowowiejskiego jest lokalem miejskiem. Pozdrawiam
      • Gość: darek SLD w miejskim lokalu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:02
        załatwili sobie? koledzy towarzysze im dali?
        • Gość: luk do another observer!!!!!!!!!!!!!!!, Iris, Córki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 01:01
          napiszcie coś na ten temat - dlaczego towrzysze maja lokal za darmo kiedy inni
          płacą!
          • socjalista-moralista Lokal 22.02.05, 12:46
            A skąd Ci pszyszło do głowy, że nie płacą?
            • Gość: gosc Re: Lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:00
              a czy zrobili cos uczciwie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka