Gość: julka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:41 czy ktoś z was wie cos na temat dziewczyny , która wypadła z balkonu z 7 pietra na Witosa w noc sylwestrowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajca Re: wypadla z balkonu 02.01.05, 20:36 ja ja znalem. spokojna dziewczyna. jestem w szoku. kolezanka mojego brata z LO. nie wiadomo dlaczego to zrobila. skoczyla ok 2 w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: wypadla z balkonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:11 Nie wiadomo czy sama to zrobła ? Czy jej nie pomogli inni goście prawdopodobnie pijani .Prokurator powinien towarzystwo zamknąć na 3 miesiące do aresztu do wyjaśnienia . A potem jak ktoś niewinny to wypuścić.Po trzech miesiącach pobytu w takim miejscu każdy uczestnik nieszczęsnej imprezy przed wzięciem alkoholu do gęby do końca życia będzie pamiętał tamte zdarzenia i już nigdy nie opije się,gdyż może znowu podczas następnej imprezy nie kontrolować sytuacji i zostać np. Wrobiony w morderstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wypadla z balkonu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.01.05, 17:22 "...może znowu podczas następnej imprezy nie kontrolować sytuacji i zostać np. wrobiony w morderstwo." wierz mi szybciej trzeźwego zamkną niż pijanego :/ no co ? taki kraj :( wykręcisz się chwilową niepoczytalnością albo niepamięcią prez nietrzeźwość i idziesz wolny :/ a jak byłeś trzeźwy , to znaczy że wiesz co robiłeś albo widziałeś co robią inni i nie zareagowałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś z balkonu !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:37 Masz całkowitą rację " Gościu " Jakiś świr np.chce zobaczyć jak wygląda mózg no po walnięciu kijem .Wypije sobie pół litra wódki żeby mieć więcej odwagi .No i po dokonaniu czynu można udawać ograniczoną poczytalność podczas przestępstwa a do tego jeszcze załatwić sobie świadków że to denat napadł z nożem no i wyrok w zawiasach bankowo . !!!!!!!!!!! .....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: z balkonu !!!!!! IP: *.prenet.pl 03.01.05, 22:06 Taki stan, jaki opisałeś, nazywamy pomrocznością jasną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: z balkonu !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:22 Kubis, troche zly tok myslenia. Niestety w ten sposob "zamykajac na zapas" czy jak kto woli "na wszelki wypadek" nie zajdziemy daleko. Pozdrawiam J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: wypadla z balkonu 04.01.05, 12:30 >Prokurator powinien towarzystwo zamknąć na 3 miesiące do aresztu do > wyjaśnienia . A potem jak ktoś niewinny to wypuścić. jasne. ciekawe, kto bedzie placil za ich pobyt w wiezieniu (koszt doby to ok. 75 zł na jednego aresztanta, bo to jeszcze nie wiezien), a potem, jak ci niewinni wyjda, to ciekawe kto im zaplaci odszkodowanie w razie ewentualnego procesu za zniesławienie, podejrzenie, zniszczenie reputacji, uniemozliwienie kariery, czy inne reperkusje ze strony społeczenstwa oraz za napaskudzenie w papierach.. skoro place podatki, to nie chcialabym, zeby na takie bzdurne cele byly przeznaczone.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: wypadla z balkonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:29 Zamknięcie na 3 mce jest zgodne z przepisami i nie można tego zaskarżyć . Jak komuś szkoda pieniedzy na podatki to proponuję jeszcze zmniejszyć etaty w Policji . Po co nam tylu policjantów . Przecież Polacy to Katolicy a to najuczciwśi ludzie na świecie . Nie kradną nie mordują się nawzajem itp.....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: wypadla z balkonu IP: 212.244.80.* 04.01.05, 20:24 Bylem dzisiaj na sekcji tej dziewczyny. Prawdopodobnie bylo to samobojstwo z powodu jej chlopaka (poklocili sie, chlopak wyszedl z imprezy, info policyjne i od znajomych). Jak bylo naprawde dowiemy sie wkrotce. Kondolencje dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: wypadla z balkonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:17 jutro pogrzeb o 11 z parafii św Maksymiliana podobno ona wcześniej tez miała juz próby samobójcze miała wszystko oprocz miłości wybranego jak on teraz sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś