Gość: Kolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:44 Czemu Miasto kupiło i postawiło karmniki dla ptaków i wiesza tam słoninę bo wrona oszczędza na jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:52 Zasłyszane na Juwenaliach. Przychodzi student (internauta) do lekarza z czarnymi piórami między pośladkami. Lekaż się pyta co Panu dolega a student – mam wronę w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saszka Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:55 Czemu wrona jest dziwem natury? Bo to "ptak bez jaj":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:36 Gdzie wrony odlatują na zimę - do Izraela. A czemu wracają bo tu mają darmowe karmniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:47 Zasłyszane na juwenaljach " Lepiej wypić butle z tuszem niż być wroną t........, Lepiej wypić butle z atramentem niż być wroną p........." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Dowcipy o wronie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 23:38 Doktorze, niewidzialna wrona czeka w poczekalni. - Siostro prosze jej powiedzieć, że teraz nie mogę jej zobaczyć. Następna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:38 żałosne naprawde żałosne ......... szkoda mi cie ..... ale skoro ty sie dobrze czujesz w tym temacie .... to tylko świadczy o twoim ilorazie inteligencji ... hmm , kto wie, może nawet równasz się z chomikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:59 Odezwal sie yntelygent od MLa. Czemu tutaj nie okazales swojego intelektu chwalac sie interesami jakie krecisz, samochodem i domem? Hmm dziwne. Widzisz, ja wiem co to za ptak, a ty? J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:19 > Odezwal sie yntelygent od MLa. Czemu tutaj nie okazales swojego intelektu > chwalac sie interesami jakie krecisz, samochodem i domem? Hmm dziwne. Nie dziwne. Po prostu auto, dom i interesy nie mają nic wspólnego z tym wątkiem. Przeczytałeś chociaż jeden z tych dowcipów ? Przecież one są żałosne . Widzisz w nich coś śmiesznego ? Już dowcipy z serii "przychodzi baba do lekarza" są lepsze niż te wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: ...........Towarzyszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 06:32 Dobrze, ze nie dodaliście, że według Was te dwocipy są żałosne. Partia jest z Was dumna, że prezentujecie jedynie słuszną linię partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: ...........Towarzyszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:46 Istnieje zasada, ze w watkach z dowcipami, tychze sie nie ocenia. Ot, o co chodzi. Mnie specjalnie nie smiesza, ale warto zapoznac sie z netykieta. Pozdrawiam J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ...........Towarzyszu IP: *.icis.pcz.pl 09.01.05, 13:00 Watpie aby to byla zasada nekiety, bo komentowac mozna wszystko - trudno zeby cos bylo "swiete". Po prostu na komentowanie dowcipow jest ryzkowne - to walka z wiatrakami i raczej tylko mozna stracic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: ...........Towarzyszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:00 Ladna pointa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re:dowcipnisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:22 Chętnie przeczytam dowcipy o czerwonych wiatrakach bo czarne wrony osłabiają krajobraz.Walka z nimi ma przynajmiej określony koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:56 Przychodzi wrona do lekarza a lekarz też Wolski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:58 Czym wrona różni się od kruka? - wrona nie ma jaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Dowcipy o towarzyszach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 07:21 He,he ćwiercinteligenci z młodzieżówki: od kiedy to ptaki mają jaja !!? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: Dowcipy o towarzyszach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:10 Ty daunie , powiedz kto był pierwszy jajo czy ptak kura / zostawny wronę bo to nie ptak tylko zjawisko czarne jak utajniona władza w tym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina wrona Re: Dowcipy o wronie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 18:33 ha ha bardzo smieszne ale super :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ✂ Re: Dowcipy o wronie! IP: *.42.4.43.alfanet24.pl 11.04.13, 18:47 jakim cudem wyciągnęłaś ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Fakty- po co dowcipy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 19:40 Robert B. z Anną g. wracali z Warszawy samochodem . Robert B. musiał do toalety pilnie, ale nie było po drodze stacji benzynowej . - Zatrzymaj się tutaj, -jest las i załatwię swoją potrzebę fizjologiczną, - powiedział do Anii G. -Proszę cię , zatrzymam się tutaj, ale musisz uważać, -bo tutaj są często "leśne ssaki"- możesz spotkać alfonsów, musisz bardzo uważać- przestrzegła Roberta B. -Ania G. Robert B. popędził daleko w krzaki ............... - nagle ! Ania usłyszała ogromne krzyki, lament , wrzaski ...... - podciągnęła spódnicę do góry, naprężyła muskuły, wyskoczyła z auta i biegnie na pomoc Robertowi, będąc przekonaną, że jej słowa były prorocze i Robert ma kłopoty z alfonsami ! Gdy przybiegła do lamentującego,wzywającego pomocy, ujadającego i głośno krzyczącego jedno słowo- "PORONIŁEM, PORONIŁEM, PORONIŁEM",- Roberta........oceniła ! - Uspokój się Robert, -nie wzywaj pomocy,nikogo tu nie ma, -co poroniłeś ? "PORONIŁEM, PORONIŁEM, PORONIŁEM.......lamentował Robert B . Gdzie poroniłeś, co poroniłeś ?....- pytała Ania G. -zobacz Anka, -poroniłem, -tu jest ręka, a tu noga.... Uspokój się Robert, - zobacz sam, -na żabę nasrałeś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_o Re: Dowcipy o wronie! IP: *.unisonplatform.com 11.04.13, 19:46 matyjaszczyk załatwił pieniądze z unii na inwestycje hahahahahaahaha..... prawie się posikałam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: To już nie aktualne!!! 02.12.13, 07:46 ..chyba powinno być o Matyjaszczyku? .... ale w tym! temacie raczej do smiechu nie będzie. ... może więc chociaż o Baltowej? ... jak to piekna Ewelina, w łóżku katechety cnoty pilnowała :-) Odpowiedz Link Zgłoś