Dodaj do ulubionych

Dowcipy o wronie!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:44
Czemu Miasto kupiło i postawiło karmniki dla ptaków i wiesza tam słoninę bo
wrona oszczędza na jedzeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:52
      Zasłyszane na Juwenaliach. Przychodzi student (internauta) do lekarza z
      czarnymi piórami między pośladkami. Lekaż się pyta co Panu dolega a student –
      mam wronę w dupie.
    • Gość: Saszka Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:55
      Czemu wrona jest dziwem natury? Bo to "ptak bez jaj":)
    • Gość: Witek Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:36
      Gdzie wrony odlatują na zimę - do Izraela. A czemu wracają bo tu mają darmowe
      karmniki.
    • Gość: Kill Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:47
      Zasłyszane na juwenaljach " Lepiej wypić butle z tuszem niż być wroną t........,
      Lepiej wypić butle z atramentem niż być wroną p........."
    • Gość: doradca Re: Dowcipy o wronie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 23:38
      Doktorze, niewidzialna wrona czeka w poczekalni. - Siostro prosze jej
      powiedzieć, że teraz nie mogę jej zobaczyć. Następna!
    • Gość: heh ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:38
      żałosne

naprawde żałosne .........

szkoda mi cie ..... ale skoro ty sie dobrze czujesz w tym temacie .... to tylko
      świadczy o twoim ilorazie inteligencji ... hmm , kto wie, może nawet równasz się
      z chomikiem ?
      • Gość: Morning Calm Re: ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:59
        Odezwal sie yntelygent od MLa. Czemu tutaj nie okazales swojego intelektu
        chwalac sie interesami jakie krecisz, samochodem i domem? Hmm dziwne.
        Widzisz, ja wiem co to za ptak, a ty?

J.M.C.
        • Gość: heh Re: ........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:19
          > Odezwal sie yntelygent od MLa. Czemu tutaj nie okazales swojego intelektu
          > chwalac sie interesami jakie krecisz, samochodem i domem? Hmm dziwne.

Nie dziwne. Po prostu auto, dom i interesy nie mają nic wspólnego z tym wątkiem.

Przeczytałeś chociaż jeden z tych dowcipów ? Przecież one są żałosne . Widzisz w
          nich coś śmiesznego ? Już dowcipy z serii "przychodzi baba do lekarza" są lepsze
          niż te wypociny.
          • Gość: doradca Re: ...........Towarzyszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 06:32
            Dobrze, ze nie dodaliście, że według Was te dwocipy są żałosne. Partia jest z
            Was dumna, że prezentujecie jedynie słuszną linię partii.
            • Gość: Morning Calm Re: ...........Towarzyszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:46
              Istnieje zasada, ze w watkach z dowcipami, tychze sie nie ocenia. Ot, o co
              chodzi. Mnie specjalnie nie smiesza, ale warto zapoznac sie z netykieta.

Pozdrawiam J.M.C.
              • Gość: xx Re: ...........Towarzyszu IP: *.icis.pcz.pl 09.01.05, 13:00
                Watpie aby to byla zasada nekiety, bo komentowac mozna wszystko - trudno zeby
                cos bylo "swiete".

Po prostu na komentowanie dowcipow jest ryzkowne - to walka z wiatrakami i
                raczej tylko mozna stracic.
                • Gość: Morning Calm Re: ...........Towarzyszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:00
                  Ladna pointa.

Pozdrawiam
                  • Gość: obwieś Re:dowcipnisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:22
                    Chętnie przeczytam dowcipy o czerwonych wiatrakach bo czarne wrony osłabiają
                    krajobraz.Walka z nimi ma przynajmiej określony koniec.
    • Gość: Irek Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:56
      Przychodzi wrona do lekarza a lekarz też Wolski:)
    • Gość: Adaś Re: Dowcipy o wronie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:58
      Czym wrona różni się od kruka? - wrona nie ma jaj:))))
      • Gość: .................. Re: Dowcipy o towarzyszach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 07:21
        He,he ćwiercinteligenci z młodzieżówki: od kiedy to ptaki mają jaja !!? he he
        he
        • Gość: sufler Re: Dowcipy o towarzyszach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:10
          Ty daunie , powiedz kto był pierwszy jajo czy ptak kura / zostawny wronę bo to
          nie ptak tylko zjawisko czarne jak utajniona władza w tym państwie.
    • Gość: halina wrona Re: Dowcipy o wronie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 18:33
      ha ha bardzo smieszne ale super :D
      • Gość: ✂ Re: Dowcipy o wronie! IP: *.42.4.43.alfanet24.pl 11.04.13, 18:47
        jakim cudem wyciągnęłaś ten wątek?
        • Gość: gość Fakty- po co dowcipy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 19:40
          Robert B. z Anną g. wracali z Warszawy samochodem .
          Robert B. musiał do toalety pilnie, ale nie było po drodze stacji benzynowej .
          - Zatrzymaj się tutaj, -jest las i załatwię swoją potrzebę fizjologiczną, - powiedział do Anii G.
          -Proszę cię , zatrzymam się tutaj, ale musisz uważać, -bo tutaj są często "leśne ssaki"-
          możesz spotkać alfonsów, musisz bardzo uważać- przestrzegła Roberta B. -Ania G.
          Robert B. popędził daleko w krzaki ...............
          - nagle !
          Ania usłyszała ogromne krzyki, lament , wrzaski ......
          - podciągnęła spódnicę do góry, naprężyła muskuły, wyskoczyła z auta i biegnie na pomoc
          Robertowi, będąc przekonaną, że jej słowa były prorocze i Robert ma kłopoty z alfonsami !

Gdy przybiegła do lamentującego,wzywającego pomocy, ujadającego i głośno krzyczącego
          jedno słowo- "PORONIŁEM, PORONIŁEM, PORONIŁEM",- Roberta........oceniła !
          - Uspokój się Robert, -nie wzywaj pomocy,nikogo tu nie ma, -co poroniłeś ?
          "PORONIŁEM, PORONIŁEM, PORONIŁEM.......lamentował Robert B .

Gdzie poroniłeś, co poroniłeś ?....- pytała Ania G.
          -zobacz Anka, -poroniłem, -tu jest ręka, a tu noga....

Uspokój się Robert, - zobacz sam, -na żabę nasrałeś !!!
    • Gość: o_o Re: Dowcipy o wronie! IP: *.unisonplatform.com 11.04.13, 19:46
      matyjaszczyk załatwił pieniądze z unii na inwestycje

hahahahahaahaha.....
      prawie się posikałam ze śmiechu
    • wykress Re: To już nie aktualne!!! 02.12.13, 07:46
      ..chyba powinno być o Matyjaszczyku? .... ale w tym! temacie raczej do smiechu nie będzie.

... może więc chociaż o Baltowej? ... jak to piekna Ewelina, w łóżku katechety cnoty pilnowała :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka