Gość: ratko IP: *.jevc.ac.uk 20.03.05, 13:56 Czy mnie moje piekne oczy myla,czy juz zniknal? Jakiz to powod byl,ze go usunieto? Nazwiska nie padaly, probowano udowodnic jedynie swoje racje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1% Re: A gdzie watek o wyjcach? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.03.05, 15:38 PAMIETAJCIE O ODPISIE 1%-POLECAM CHRZEŚCIJNSKIE STOW.DOBROCZYNNE.DZIALA NA RAKOWIE PRZY UL GACZKOWSKIEGO15A-TEL600629068 -ORGANIZACJA POZTYKU PUBLICZNEGO OD 2004-SIERPIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: A gdzie watek o wyjcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:39 TAK WIDAĆ W POJĘCIU NIEKTÓRYCH WYGLĄDA TOLERANCJA - SMUTNE ALE NIESTETY PRAWDZIWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatore Romano I jak tu lubić Żydów ? Nie da się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
devileq ośla ławka 20.03.05, 17:05 temat tamten wylądował w oślej ławce. Swoja drogą ludzie nei potrafią argumentowac na poziomie i temat ów przerodził się we wzajemne obszczekiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: A gdzie watek o wyjcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:21 szkoda, że tak późno go usunięto... sam prosiłem o to w sobotę - ale sobota to szabat i dla niektórych zakaz pracy, ale dziś jest niedziela i można to było zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: A gdzie watek o wyjcach? 20.03.05, 17:24 Myślę, ze problem był jak najbardziej na miejscu i przydałoby sie coś z tym zrobić, choć to, w co się dyskusja przemieniła - niebardzo. Zenek - czyzby w Twojej wypowiedzi ziało wrogością do Żydów? NIEŁADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Do ZENKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:58 Jeśli jesteś katolikiem to brawa - twoje wypowiedzi świadczą tylko o Tobie i Twojeje religii a to juz nawet p. Wałąsa oprotestował!!!!! Ziejeś jakąś chorbliwą nenawiścią do określonej grupy ludzi niewidząc czemu??? I to Twoje posty powinny być wywalone bo namawiają do nienawiści rasowo-narodowościaowej (i teraz zapytam moderatora - co z tym zrobisz?? bo mój wątek usunołeś chociaż nie złamałem regulaminu - a za inne wypowiedzi nie odpowiadam)Stań ZENEK przed lustrem i zapytaj kim jestem i po co żyję jak ten chwast!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: A gdzie watek o wyjcach? IP: *.jevc.ac.uk 20.03.05, 19:56 za szerzenie nienawisci rasowej wsadzaja,wiec uwazaj katoliku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikado Re: A gdzie watek o wyjcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:21 Ciii Wielki Brat patrzy. Jak powiecie coś innego niż trzeba to znowu skasuje.Wiec usmiechajcie sie szeroko i przytakujcie-przeciez wszystko nam sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoll-Granica Re: A gdzie watek o wyjcach? IP: *.246.115.139.tisdip.tiscali.de 23.03.05, 02:25 No wlasnie.........gdzie demokracja? tolrerancja? GW stronnicza i tendencyjna? dostala prikaz od kleru zeby to usunac? WSTYD I HAŃBA poleCILEM TEN WATEK ZNAJOMYM TU ZA GRANICA I TERAZ SIE SMIEJA jaka to u nas demokracja wszedzie rzadza caznuchy Odpowiedz Link Zgłoś