Dodaj do ulubionych

Dziewczyny....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:04
Przepraszam, że nie jestem łysy,
Przepraszam, że nie mam kroku w kolanach,
Przepraszam, że nie klnę cały czas,
Przepraszam, że wiem kto to był Kopernik.

A tak poważnie, za nic przepraszać nie muszę.
Chciałem tylko napisać ten post, bo widzę co się dzieje.
I myślę, że to forum jest jak najbardziej adekwatne bo obserwuje to, z racji
zamieszkiwania, właśnie głowie tutaj.
Co się dzieje z dziewczynami w tym kraju ?
Albo plastic-fantastic, albo łachmaniary z butelką wina, ewntualnie
intelektualistki, których jednak zardzewiałym pretem przez szybę...
W przedziale 17-22 jest grupka 5-10 % z ogółu dziewczyn, które coś sobą
prezentują, a przy tym promienują urodą. Dlaczego nie chcecie być naturalne ?
Dlaczego same odbieracie sobie kobiecość ? To jest w Was najpiękniejsze. Ja
tego nie zrozumię tak poprostu, tyle razy z Wami rozmawiałem i nic... może
tym razem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Dziewczyny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:44
      To nie prawda.... mało sie rozglądasz! . Ja nie jestem plastikową dziwczyną(
      zero solarki,brak tipsów, ) ale nie moge powiedzieć ,ze nie dbam o sibie (
      ćwicze zebym miała fajną sylwetkę,jestem zadbaną kobietą ) a przede wszystkim
      wydaje mi sie,ze jestem mądrą i inteligentną kobietą, studiuje świetny i trudny
      kierunek (poza Częstochową )-dobrze sobie radzę. I wydaje mi się ,ze w tym jest
      własnie problem -
      od kilku lat nie mam faceta, bo mam wrażenie ,ze Oni po prostu sie mnie boją ,
      i ponadto wolą właśnie te plastikowe lalki , które mało ukrywają a duzo
      pokazują . Nasuwa się pytanie gdzie Ci męzczyżni, którzy zauważą prawdziwe
      kobiety i bedą je szanować .Ale ja wierzę, że są jeszce kobiety i zapewne i
      męzczyżni , którzy reprezetują sobą ..... Coś !Pozdrawiam
      ps: Szukaj a znajdziesz !
      • Gość: k.k Re: Dziewczyny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:49
        Są, na pewno są, zarówno oni, jak i one :) Szczęśliwie, jeden z nich jest przy
        mnie :) Ale jakiś wolny znajdzie się gdzieś na pewno :) Pozdrawiam
      • Gość: Kamikub Re: Dziewczyny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:50
        Oczywiscie jestem za tym żeby kobiety, jak i męzczyzni dbali o siebie, ale bez
        przesady, czyli mowie NIE plastikom tym zenskim jak i tym nie-meskim.
        Ciesze sie, ze sa takie osoby jak Ty. Nie napisalem, ze ich wogole nie ma, ale
        jest Was tak malo... i nad tym ubolewam, a na nie szczescie wszedzie widac te
        ochydne plastiki... Juz sie niedobrze robi od patrzenia na nie, figury maja nie
        rzadko niezłe, ale co z reszta to nie wiadomo, bo ciezko spod tapety cokolwiek
        zauwazyc.
    • Gość: e Re: Dziewczyny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:12
      Własnie te plastikowe kobietki, sprawiaja ,ze nas nie zauważacie -wy
      mężczyżni. To one przykuwaja waszą uwagę !! A my kobiety
      naturalne.....zrozumiałe jest nasz o wiele mniej :-(((więc wtapiamy się w
      otoczenie:-) smutne ale prawdziwe !
      Ja ma nadzieje,ze w końcu..... znajde jakiegoś fajnego( tylko nie 'metro' ani
      jak inaczej zwał )męzczyznę .
      Który bedzie i natruralny i inteligentny .
      Pozdrawiam fajnych naturalnych facetów . Oby was było jak najwięcej !!!:-)))
      • Gość: Kamikub Re: Dziewczyny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:15
        Nie prawda... Ja juz widze te plastiki jako jedną rożową plasti-masę. A staram
        sie wydobywać te prawdziwe i naturalne rodzynki, nie wychodzi mi to jednak zbyt
        dobrze z tego prostego faktu iz jest Was tak malo. Daj mi los bym spotkał
        kiedys ta swoja wymarzona ognista brunetke o przenikliwym spojrzeniu :)
      • harry1983 Kobitki.... 28.05.05, 03:23
        zajrzyjcie tu - cały wątek na ten temat
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=24037637
        • Gość: Filip Re: Kobitki.... IP: *.216-96-207.sherb.mt.videotron.ca 28.05.05, 04:41
          Fajnie !...mamy normalne potrzeby, normalne widzenie swiat i szukamy normalnych
          ludzi....zamiast plastikow wole smierdzace dymem z ogniska palonego do rana.
          To tylko ludziom zyjacym w miescie wydaje sie ze wszysko wokol nich jest jakies
          takie plastikowe, sztuczne telewizyjne...trzeba pewnego dnia kochani wsiasc do
          pociagu byle jakiego i poplynac na wydmy, czy skarpu gdzie jeszcze slychac szum
          fal uderzajcych o stromy piaszczysty brzeg, spiew rosochatych sosen nucacych
          rzewne piesni o naszym istnieniu.
          Uciekajcie od tych bazarow miejskich i ludzkiej taniej pstrokacizny. Goncie tam
          gdzie was jeszcze nie bylo a tak sercu bliskie miejsca.
          Gdy juz znajdziesz, czy okreslisz gdzie sa te twoje puskowia wybierz sie na
          nie, bo ona na ciebie tam czeka. To nie prawda ze znajdziesz ja w tlumie i
          zgielku. Znajdziesz ja w ciszy i zadumie nad soba i zyciem.

A wiec jesli bedziesz w stanie odnalesc SIE....to nie powinienes miec trudnosci
          w odnalezieniu JEJ.
          • Gość: Kamikub Re: Kobitki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:23
            Jednak to prawda, ze ten gosc jest delikatnie mowiac wkurzajacy i wylamuje sie
            z tematu :)
    • malibu90 Re: Dziewczyny.... 28.05.05, 22:36
      A ciekawe kto to promuje... naturalna kobieta w tych czasach to 0 :( niestety...
      • john_fontane Re: Dziewczyny.... 29.05.05, 22:21
        Ja mysle, ze naturalna to nie taka co nie dba o depilacje, ale taka ktora nie
        nosi maski z tepety itd. rozowe ciuszki, biale spodenki, czarne stringi itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka