myha1 17.06.05, 08:17 na dziś: W sądzie zeznaje kobieta: - Wiek świadka? - Trzydzieści lat i kilka miesięcy... - A konkretnie, to ile miesięcy? - Dziewięćdziesiąt osiem... ech kobiety:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 18.06.05, 16:19 myha1 napisała: > na dziś: > > W sądzie zeznaje kobieta: > - Wiek świadka? > - Trzydzieści lat i kilka miesięcy... > - A konkretnie, to ile miesięcy? > - Dziewięćdziesiąt osiem... > > > ech kobiety:))) > ech "PRAWDZIWE KOBIETY" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gostek Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) IP: *.range217-44.btcentralplus.com 18.06.05, 17:10 W sadzie zeznaje gostek(prawdziwy mezszczyzna), -sa to Twoje dzieci ? - $$%%%%&&&& !!!! -600 lat i 400 batow(prawdziwa kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 18:24 Spotkauy sie rous tysz dwie kolezanki. No i jak to kobiyty, zaros napoczuy rozprawiac´o modzie, wosach i szatach. - Mosz bardzo swiyzoom cere, co robisz na to? - Zmywoom wodoom toaletowoom, tak mi poradziyua znajoomo. Noo i za pora dni zajs´ sie spotykajoom, ino ze ta jedna miaua couke oko podzolowane. - A wiysz, jak zech se toom wodoom toaletowoom gymba myua, to mi ta deska klozetowo na gowa spadua. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.06.05, 19:03 zauwazyliscie moze ciekawa prawidlowosc w Polsce,a mianowicie fakt, ze polacy nie potrafia dobrze zamontowac kibli. we wiekszosci przypadkow do lania trzeba dwoch rak, bo inaczej ci deska na malego spadnie. ale na szczescie zaczyna sie poprawiac... #:) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 19:20 Re:Dowcipy,anegdoty""...ech kobiety:)))"Gość portalu: :) napisał(a): > zauwazyliscie moze ciekawa prawidlowosc w Polsce,a mianowicie fakt, ze polacy > nie potrafia dobrze zamontowac kibli. we wiekszosci przypadkow do lania trzeba > dwoch rak, bo inaczej ci deska na malego spadnie. ale na szczescie zaczyna sie > poprawiac... > #:) Hehehe To do kobiet;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 19:36 Modo dzioucha wleciaua uradowano do izby i pado: - Babko, pamiyntocie wy jeszcze jak wos fto piyrszy rous pocauowou? - Cos´ ty, jo jusz nawet tego ostatniygo niy pamiyntoom. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))- 18.06.05, 19:51 -Poddobno rozwiodłeś się z żoną?-puta znajomy znajomego. -Tak. -Myślałem,że między wami wszystko układa się dobrze. Dlaczego? -Ty wiesz ,czego ona ode mnie wymagała w łóżku?.Niemożliwych rzeczy. -Niemożliwych? To znaczy czego? -Żebym przestał chrapać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 20:00 Synek godo do frelki: - Idymy dzisiej juzajs´ bes las? - O niy! Dzisiej sie bardzo spiesza! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 18.06.05, 20:10 Podczas męskiej imprezki jeden z gości wznosi toast: - Panowie, wznieśmy toast za to, żebyśmy przez nasze kobiety traktowani byli jak... psy, tzn. - powinny nas dobrze odżywiać, nie drażnić i w nocy spuszczać z łańcucha, żebyśmy mogli sobie polatać. Ps. Ale sobie umilamy wieczór;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gostek Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" IP: *.range217-44.btcentralplus.com 18.06.05, 20:16 Gostek gado do frelki: -Idymy dzisiej juzajs`bes las? - znalezli go robotniki lesne, ajnfach po tydniu. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))" 18.06.05, 20:23 Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego? - Ponieważ nigdy nie dorastają Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 20:48 Marijka wetua sie z dziochami, co wylejzie blank sagato na plac. Prawie dwie Oumy-klachule klachauy. - Eli by to byua Marika ? - Toc´, to uoona! Ale wiysz, tyn klajd, to by se mogua wybiglowac´... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 20:53 Pszed Lucyferym stojoom czi mynrzatki: - Wielas´ razy chopa zdradzioyua? - Pyto sie Lucyfer ta piyrszo. - Noo, czidziysci dwa... - Dziobuy do kotua z nioom! Wiela razy tys´ swojego chopa zdradziyua? - Pyto sie tyj drugyj. - Czidziysci... - pado ta drugo. - Dziobuy do kotua z nioom! A wiela razy ty zdradziyua? - pyto sie tyj czeciyj. - Jo ino dwa razy... - Dziobuy, doroownac´ do czidziesci i do kotua!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 20:55 - Hyjdla, co tys´ dzisiej w nocy tak wrzeszczaua? - pyto Truda. - Niy moga ci tego pedziec´, bo to je intymno rzecz. - Powiydz! Powiydz!!! - A niych tam, powiym ci. Mooj chop mi dzisio w nocy na karku malinka robiyu. - I besto tak ryczauas´? - Ja, wiysz, ino uoon to robiyu klyszczami. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 21:00 Ilu potrzeba mężczyzn by wkręcić żarówkę? - Pięciu. Jednego, by ją wkręcił, czterech pozostałych żeby słuchali jak się tym chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gostek Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))" IP: *.range217-44.btcentralplus.com 18.06.05, 20:49 Szedl gostek z knajpy do domu...i nie doszedl. Lubie moj dowcip.Tak na mnie spada...poprostu z drzew Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:05 Hyjdla i Truda trefiyuy sie wele koscioua . - Idziesz do spowiedzi? - Ja ida - pado Hyjdla - ino pszodki chca ino skoczyc´ do masorza. Idzie Hyjdla od masorza, paczy, Truda loto w kole koscioua. - Co ty to wyrobiosz - pyto. - Ach wiysz, za zdrodzynie chopa dostauach pokuta i musza cztyry razy fara obleciec´. - O pieroona - na to Hyjdla - leca po kouo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gostek Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))" IP: *.range217-44.btcentralplus.com 18.06.05, 21:07 Idzie samotna kobieta, Gliwicka ulica w nocy...... -lubie takie kawaly Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:11 - Jake pani mo uadne zymby! - To po mamie... - I pasowauy?! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:12 Jedna dzioucha miaua miec´ wysele, ale byua jeszcze blank gupio. Dwa dni pszed wyselym matka jyj pado: - Wylyjs´ se Maryjko na plac i obejrz se tam jak kokot kury depto, bo co jo ci tam moom wiela godac´, obejrzyj se to sama. W noc pos´lubno Maryjka lezaua jusz w uoszku, kej mody poon wlos do izby. Zrobiyu s´wiatuo i ryknoou: - Maryjko co ci to je?! Po jakimu mosz tyn heum na gowie? - Wiysz, jo je richtik ciyrpliwo, ale te dziubanie po gowie by mie jednak znerwowauo. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:13 Rous za Niymca wlazua jedna frelka do sztrasynbany. Koonduktorka sie joom pyto: "Wohin ?" A ona odpowiado: - Do Chorzowa a niy do Chin! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))" 18.06.05, 21:16 Dlaczego faceci lubią mądre kobiety? - Przeciwieństwa się przyciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))" 18.06.05, 21:13 Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:16 Hyjdla i Gryjta byuy rous ze chopami na plazy nudystoow. Pojechali tam z gruby na wczasy zakuadowe. Chopy sie legli, a oone poszuy se na lody. Idoom nazot i niy umioom tera tych chopoow snolyjs´c´, bo jak to na plazy (nudystoow) i jak to chopy kozdy mo pysk w zajtoongoo kery czyto. Tak tysz idoom te dwie frelki i Hyjdla godo do Gryjty: - O tyn tam to niy je mooj chop. - Mosz recht, to niy je uoon (pado Gryjta) - To tysz niy je mooj chop. - Mosz recht, to tysz niy je twooj chop. - A! To je chyba moojchopek! - Cos´ ty gupio, to niy je twooj chop, a moga ci nawet wiyncy pedziec´ - uoon niy je ani z waszego osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:17 Na wieczoor lerzoom dwie frelki w uoszkach, i jak to mode frelki, jedna drugyj godo jake mo problymy z szacym. - Jo skoon´czoua ze mojim - godo jedna. Traktuje mie choby psa! - Je ci z nim tak z´le? - dziwi sie drugo. - Piere cie? Mosz byc´ durch kole niego? - Gorzyj! Chce co bych mu byua wierno! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))) 18.06.05, 21:21 Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny żebrania Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))) 18.06.05, 21:27 Pszichodzi Frida do Elzy i pado wieycie cojs´ dziwnego mie spotkauo. Siedza se dooma i sztrikuja orous suysza klup klup to padoom proszym rajn. Psziszou Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? To mu padoom mooj chop mo mitagszychta. Dou mi tako dupno szokolada wyoonaczyu i poszou. Na drygi dziyn´ juzajs´ siedza dooma i sztrikuja orous suyszem klup klup juzajs´ psziszou Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? Francek dyc´ ci padauach co mooj chop mo mitag szychta. Francek dou mi tako dupno boombooniyra juzajs´ wyoonaczyu i poszou. I wiysz Elza co jo do tyj pory niy wiym co uon od mojego chopa chciou. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))) 18.06.05, 21:27 Dlaczego mężczyźni uganiają się za kobietami, których nie mają zamiaru poślubić? - Z tego samego powodu, dla którego psy uganiają się za samochodami, którymi nie zamierzają jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:29 Skolegowaua sie S´loonzoczka ze Gorolkoom i tak sie kolegowauy jusz dugo i ta S´loonzoczka godo: -Suchej ino, tak dugo sie jusz znoomy a ty po s´loonsku nic niy poradzisz, to jo ci doom take czi pytania, pszinajmi na jedne musisz odpowiedziec´, bo jak niy otpowiysz, to sie niy kolegujymy. -Dobrze pytaj. -Dowoom ci piyrsze pytanie: Co to je FOJERWERA? -Co mówisz fojerwera? Nie wiem. -Powiym ci, straz pozarno. -Nastymne pytanie. -No sucham. -Nastympne pytanie je take: Co to je FOJERMAN? -Hm? Tesz nie wiem. -Powiym ci, to je strazak. -I ostatnie pytanie, jak niy zgodniesz, kooniec s kolezyn´stwym. Co to je FOJERCOJG. -A teraz mnie iuz za konia nie zrobisz, wiem co to jest, dowudca strazy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyźni:))) 18.06.05, 21:30 Dowcip dnia: W kinie podczas seansu filmowego. Oburzony damski głos: - Panie połóż pan tą rękę gdzie indziej. - Mógłbym, ale robię to pierwszy raz i nie mam jeszcze tyle śmiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:35 Spotykajoom sie dwie kolezanki i ta jedna godo -Wiysz co, jo byda musiaua spszedac´ ta moja nojlepszo kanapa. -A to po czamu? -Noo bo jo na ty kanapie mojego chopa zdradziyua. -Noo kurdy dziocha, jak jo bych miaua spszedac´ meble na kerych jo mojego chopa zdradziyua, to by mi ino soom zyrandol zostou! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 21:57 fajne te dowcipy opowiadane po śląsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:00 Szpacyruje se take mauzyn´stwo po ZOO podchodzoom do klotki kaj goryl sie tyrou i tak zagloondajoom na niego. Narous ta klotka sie otwarua, a tyn goryl uap ta baba i wcioongnoou joom do s´rodka. Oona do chopa: - Chopeczku obejzij co ta malupica zy mnoom robi A chop i pado: - A teras mu wytumacz ze cie gowa boli! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:02 W rancie lezeli Jas´ s Maugosioom i se tak pszajoom, pszajoom, narous Maugosia srobiyua tak: Hrrr, hrrr! A Jasiu pado: -Ty dobrze ci? -Niy skoond, briftryjger mi pszes kark na kole pszejechou! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:20 -Hyjdla tys´ sie wydaua i tego kroku niy zalujesz ? -No toc´, ani troszki ! -Jak tu byc´ z tego moondro? Jo tysz kroku niy zaluja a wydac´ sie niy moga. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:30 Pszichodzi rous chop z baboom do soondu i godo: - Wysoki Soondzie jo jusz musza ze mojoom baboom wzioonc´ roswood bo niymoga wyczimac´. - A co sie stauo? (pyto sie syndzia) - W dooma mi couki czas s´mierdzi. - A szczego to je smrood? - Noo bo oona mi czimie koza w dooma. - Noo to se otwooszcie okno. - Ja co by noom gouymbie wyfurguy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:32 W klinice pouozniczyj pot oknym stoji chop i wouo do swojyj baby: - Helga!!! co moomy??? - Synka!!! - A do kogo podobny??? - A ty go niyznosz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:33 Psziszou chop z roboty blank zmachany i pado do swojyj staryj: Suchej, Truda, jo jusz moom tak dos´c´, ze zaros sie legna. A jak kerys´ bydzie doo mie dzwoonioou, to mie niy ma dooma! Dzwoni telefoon odbiyro jego zoneczka: Ja mooj chop je dooma. A tyn jak niy ryknie: - Pszeca zech godou, ze mie niy ma dooma! - Ale to byu telefoon doo mie! - spokojnie odpowiado zooneczka! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:32 Jaki rodzaj sportu mężczyźni najchętniej uprawiają na plaży? - Wciąganie brzucha na widok każdej młodej dziewczyny w bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:34 Ewald byu czi dni na chacharstwie. Nareszcie psziszou do doom i cisnie zaroski do hajz´la. Od niego staro zaros to merkua, co oon w tym hajz´lu niy os´wiycioou s´wiatua i wouo doo niego: - Ewald, pieroonie, co ty tam robisz po c´moku?! - Wiysz, Gerda jo jusz niy poradza na niego paczec´! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:35 Pado zoonka do swojego chopa: - Uprauach ci koszula w tym nowym proszku"Vizir"... Teroski je bielszo niz´li s´niyg! A chop na to: - Mie sie oona bardzi podobaua, jak miaua te modre piski! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:41 Chop sie pyto staryj : Czamu sam tak dzisiej skokosz po tyj izbie? - Prawiech wzioona te lekarstwo, inoch zapoomniaua poszeloontac´! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:45 Matka godo do ojca: Suchej ino Herbet, nasz bajtel jusz mo 16 lot najwyzszy czas zeby uoon sie cojs´ dowiedziou o tym dziecku. - Ale jak jo to mu moom wytumaczyc´? - Noo wejs´ mu to wytumacz na pszikuadzie motyli. Oon poszeu do izby i pado: - Zeflik! Podz´ sam ino! Suchej, pamiyntosz jak my psziprowadziyli te dwie motyki do doom w tamtym roku? Noo, to pamiyntej, jak sie mama bydzie pytac´, to motyle robioom tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:47 Jasio podejrzał, jak jego dziadek "załatwiał się" za stodołą. Po chwili pyta: - Dziadku, co to było takiego, co ci z rozporka zwisało? Dziadek nie bardzo wie, jak Jasiowi odpowiedzieć, więc mówi: - To był ślimak. - Tak też myślałem - mówi Jasio - bo to do ch... nie było podobne! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:41 Kiedy facet mówi do rzeczy? - Gdy otwiera szafę. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:45 Hans tak nadajesz , że trudno się wstrzelić :)) Siedzi na ławce pani w ciąży, podchodzi do niej mały Jaś i pyta: - Co pani tam ma? - wskazując na brzuszek. - Dziecko. - A czy pani je kocha? - Tak. - To dlaczego pani je zjadła? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:47 Czymu zonate chopy soom rube? - Kawaler, jak pszidzie do doom wejzy do lodoowki, nic tam niy ma i idzie do uooszka. - Zoonaty idzie do uozka, niy znejduje w nim nic ciekawego i idzie do lodoowki. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:)))))" 18.06.05, 22:53 Idą dwa penisy przez miasto. Staja na pasach, patrzą, a po przeciwnej stronie stoi wibrator. Na to jeden penis do drugiego: - Ty, patrz, cyborg! Ale pompujemy!!! Chociaż na wesoło :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:55 - Hallo, hallo! Je zes to ty szaci? - Ja, a kto godo? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 22:59 Umiyro Francuz. Na uozu s´mierci pyto swojoom zoone: - Emmanuelle, czy zdradziyuas´ mie? - Ja, pamiyntosz miauach take elegancke perfumy... To uod niego. Umiyro Amerykanin. Na uozu smierci pyto swojoom zoone: - Susan, czy zdradziyuas´ mie? - Ja, pamiyntosz miauach take piykne futro... To uod niego. Umiyro Rusek. Na uozu smierci pyto swojoom zoone: - Natasza, czy zdradziyuas´ ty mie? - Ja, pamiyntosz mioues´ tako piykno czopka... To uoon ci joom ukrod. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:00 Jedyn Pieroon zdradzou swoja baba za zycio, potym mu sie zmaruo. Baba psziszua z kwiotkami na groob, patrzi a tam ino pusto dziura i kartka na ftooryj stouo: Jo je u Ali dwa groby dali, coch robiyu na ziymi robia tukej dali! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:00 - I co, mosz ta fajla, kero zech ci wraziyua do kouocza? - pyto Maryjka podczos widzynio z chopym we hereszcie. - Ja moom, jutro bieroom mie na operacjo. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:02 Antek miou tako baba, co nigdy sie z nim niy wadziyua. Umiaua wszysko po dobroci zrobic´. Rous tysz Antek psziszou ze szychty, a byu pieroonsko zuy. Baba mu zaroski obiod dowo i pszinosi najpszood zupa. Antek woonio, paczy, zur z kartoflooma, bes suowa wyciep talysz ze zupoom pszez okno. Baba nic. Bes suowa pszyrychtowaua druge danie: rolada, s´wiatuo kapusta i kluski. Antkowi sie na tyn widok oczy s´miejoom, biere jusz widelec do rynki, w tym baba biere talysz i wyciepua go za okno. - Ale babeczko, co ty robisz, tako fajno rolada. - Jakes´ wyciepnoou talysz toch mys´laua, ze dzisio chcesz obiadowac´ w ogroodku. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))) 18.06.05, 23:02 Mówi kolega do kolegi: - Co byś wolał, mieć piękną zonę która by cię zdradzała non stop, czy brzydką a wierną ci do końca zycia?? Ten się zastanawia, kolega mu przerywa i się go pyta: - Zastanów się co byś wolał jeść gó.. sam czy tort z kolegami? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:06 www.geocities.com/beno2002de/0096.gif Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:09 Wnerwioono Gryjtka ryczy na Francka: -Ty os´le! - A ty zes ani osiou niyma! - Co jo nima osiou!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:09 A to dobre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))) 18.06.05, 23:10 Wraca pijany mąż do domu, a tu jego żona z kochankiem w łóżku! Żona mówi do kochanka: - Szybko, właź do szafy! Kochanek wlazł do szafy, ale przez niedomknięte drzwi wystawał jego fiutek. Mąż wchodzi do pokoju i mówi: - Cholera, brudno tu wszędzie! Cholera, kurzu pełno!... O, cholera! Nawet grzyby w szafie rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))))) 18.06.05, 23:18 Facet chciał wypożyczyć wielbłąda. Wlaściciel powiedział mu, że gdy zwierzę nie będzie chciało iść, to trzeba mu dogodzić. W czasie drogi wielbłąd stanął. Facet mu dogodził i zobaczył że mu się od tego zrobiły pęcherze na ręce. Po godzinie drogi wielbłąd znów się zatrzymał. Facet zrobił swoje i teraz ujrzał pęcherze na drugiej ręce. Po godzinie wielbłąd znowu stanął. Facet się wkurzył i powiedział: - Wiesz stary, przestań, ja już nie mogę, mam pęcherze na dwóch rękach. No jak miałbym to zrobić? Na to wielbłąd się roześmiał i odpowiedział: - Cmok cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:32 -Kokotkowo powiydcie mi, co to soom za jake te partyzany o kerych sie teras w telewizorze tela godo? -Jak to niy wiycie, to soom te chopy co ino ze zadku atakujoom! -Uo pieroona Kokotkowo, jo niy wiedziaua, ze jo jech dwadizis´cia lot za partyzana wydano! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:33 "Jo sie yno chciou spytac´ "... rous tysz jedyn chopina, wiyncy bork jak chop, skorzou sie pszi piwie koomplowi, ze w dooma niy mo duzo do godki. Co, ty chop dosz w dooma babie rzoondzic´? Dyc´ yno jak wleziesz dodoom, nie koombinuj wiela, pszidz´ ku babie, niy czekej nim zacznie na cia stynkac´, roombnij rynkom w tisz i wartko szczel: "Pieroona, fto tu rzoondzi?" Nosz wylynkany boroczek pomys´lou, fto wiy, mono mo tyn koompel recht. Jak niy pacza babie we oczy, to sie pszeca joom niy boja! Koomplowi tysz nic wiyncy nie padou, yno sie zwyrtnoou i wali prosto do doom. W dooma wlos zarozki do izby, a couki czas dziwou sie yno na deloowka. Baba warzi pszi blasze, ujrzalua chopa i jusz dos´ guos´no pado: Kaj zes´ sie ozyroku zajs´ smykou? Na to a chopina - jusz corosto myni pewny, pszepitym guosikym: - Pieroona, fto tu rzoondzi!? Baba sie obrooco i jak niy ryknie: - Cojs´ to uachudro godou? Chopinie nogi siezaczynsuy, zblod i jusz spod tisza: - Jo nic niy godou, JO SIE YNO CHCIOU SPYTAC´ . Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:35 - Ty, Francek! Chodzisz to jeszcze z toom Maryjkoom od Matlorzoow? - Niy, jusz niy chodzam. - Noo to mosz szczynscie, boch sie wczora takich rzeczy ooniyj dowiedziou, cobys´ ani niy uwierzyu. A po jakimu to jusz s´nioom niy chodzisz? - Boch sie s´nioom ozyniyu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:37 Jednymu goornikowi urodziyu sie w czi miesioonce po wyselu bajtel. Kolegi mu na dole doskwiyrali, ze to niy od niego, ze cojs´ tu niy gro. Goornik wypioou se jednego na odwaga i dalyj do swojyj baby. Pszichodzi i pado jyj, ze z tym dzieckym cojs´ mu niy pasuje. A baba jak gymba niy otwarua: - Co niy pasuje ci? Moze rachowac´ niy poradzisz! Pacz: Czi miesioonce jo je twoja baba. Czi miesionce tys´ je mooj chop. A czi miesioonce my soom zoonaci. Wiela to je razym cuzamyn do kupy? Je dziewiync´ miesiyncy czy niy? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:39 Antek, czy ty wiysz jako je rooznica miyndzy psym a kobiytoom? - ? - Noo widzisz, baba to na swojego szczeko a do cudzego sie pszymilo a pies na opak! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 18.06.05, 23:40 - Panie Gajda, czy wasza kobiyta je dooma? - Niy, pszed czyma godzinami poszua na piyn´c´ minut do soomsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 20.06.05, 08:08 Trwa seans filmowy - Słuchaj Kazik - szepcze do ucha męża żona - ten facet, który siedzi obok mnie głaszcze mnie po udzie... - Nie przejmuj się kochanie - doradza mąż - jak zapalą światło to na pewno da ci spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 14:30 no to jak dziś mówimy o pożądaniu : Dowcip dnia: W czasie nocy poślubnej mąż pyta swoją nowo poślubioną żone: - Czy nie chciała byś być męźczyzną? - A ty Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dowcipy, anegdoty "jak z reklamy" 22.06.05, 14:47 "Kontrola sanepidu w szkolnej stołówce... Kontroler: - Co to jest to zielone i pomarańczowe? Pani ze stołówki: - Zielony jest alegorią - trudne słowo - szyneczki z Constaru, a pomarańczowy jest metaforą - jeszcze trudniejsze słowo - barszczyku ukraińskiego..." Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "jak z reklamy" 22.06.05, 14:52 mam kolegę , który na każdą sytuację potrafi wymyśleć dowcip, mógłby w kabarecie występować ... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:20 Jedna baba spowiado sie, ze rozwalyua na gowie od swojego chopa gornek ze gliny. Ksioons jej na to: - A zalujecie to aby? - Toc´! Pszeca za niego 100 zuotych dauach! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:23 - Od dzisiej dzielymy sie robotoom - pado zoona do goornika. Dziecko jest nasze i rous ty go bydziesz kolybac´ a rous jo. W nocy zoona budzi mynza. - Joozef! Mauy ryczy! - To se pokolybej twoja pouowa a moja niych ryczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:23 - Francek, ponoc´ zes´ sie ozyniyu? - Anoo, prowda. - Noo to musisz byc´ szczyns´liwy? - Aoo, musza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:24 - Wiysz ozeniyuech sie - pado Gustlik do Toomka. - A fajno mosz baba? - Blank podobna do Matki Boskjyj. - Co? - Noo dyc´, bo jak mie z nioom widzoom to wouajoom: "Matko Boska!". Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:25 Antek Robioou na nocka, na pochylni z dwooma koomplami. Kedys´ powiedzieli mu, ze jego staro zdradzo go i poradziyli mu, zeby w pouowie szychty poszou obejzec´ do doom. Antek richtich w pouowie szychty poleciou do doom. Paczy pszez dziurka uod klucza i widzi, ze z jego baboom siedzi sztajger. Prydko poleciou nazot i pado do koompli: Wy pieroon´ske pieroony! Wys´cie chcieli, zeby oon mie widziou i zapisou mi bumelka. Co!? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:26 Pyto rous ksioons na nauce pszeds´lubnyj: - Powiydz mi Joouzel, poczamu to chop musi baba zywic´ a niy na opak? - Noo mys´la, ze to wedle tego, iz baba rous w raju chopa zywiua i my za to jeszcze do dzisiej pokutujymy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 22.06.05, 18:28 Rous Francik posuou swoja staro na wczasy. Tela razy suyszou, ze je to roownouprawniynie, mys´lou se: "Niych rous i moja zazyje tych wczasoow". Noo i dobrze. Gustla se pojechaua, teras nazot jusz pszijyzdzo. Francik z buketym na banchowie na nia czeko i jak ino z pociagu wylazua, to oon tak joom spytou: - Dziubeczku a byuas´ ty mi aby wierno? - Noo toc´ Franciku - pado Gustla - tak jak i ty mie! - Kooniec Gustla! - pado Francik - jusz ty mi na zodne wczasy wiyncyj niy pojedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 07:59 Ktoś wczoraj troszczył sie bardzo o cnotę Pań , to coś dla Niego : Dowcip dnia: Hrabia ma jechać na wojnę. - Janie, masz tu klucz do pasa cnoty hrabiny. Pilnuj klucza i hrabiny! - Dobrze hrabio. Hrabia pojechał. Po dziesięciu minutach dogania go Jan: - Hrabio, nie pasuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 09:46 Jaka jest roznica miedzy koniem a koniakiem? Taka sama jak miedzy rumem a rumakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 09:54 A jaka jest różnica między czarownicą a czarodziejką ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 10:54 myha1 napisała: > A jaka jest różnica między czarownicą a czarodziejką ? ??? no to jak ...dowiemy sie ?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) IP: *.um.gliwice.pl 23.06.05, 11:26 jakieś 3o lat różnicy przecież......... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 11:30 Gość portalu: x napisał(a): > jakieś 3o lat różnicy przecież......... ;)))))))))))))))) dobre ;))) Aaaa wiecie dlaczego Ala ma kota? ..bo sierotka Marysia ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 11:41 oba dobre. : ))) ale , ale... teraz dobrze o U.M. , bo się nam przyglądać zaczęli... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 11:58 aqua napisał: > UM jest OK! a nawet bardziej ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 12:05 Co to jest .... Jak idzie to spiewa a jak stoi to smieci ? . . . . - Pielgrzymka.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Felek Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 13:17 jedzie gorol autym. driny jego baba i pies oroz zaba na drodze hamuje !!!uostro!!! gorol cyntymetr od zaby stanoul. wyulazi z auta by ulobejzec czy wszystko ok uloroz zaba do niego godo - tys mie niy przejechoul, fajnie z twoi strony. za to ci dwa zyczynia speulnia. mosz jakes? - ja. pado gorol i pokazuje na psa i godo - on juz je stary ale bych jeszcze roz chcioul sniym tyn konkurs piynknosci wygrac. zaba nato - pokosz ino tego kundla widzi go i pado - ty also sam sie juz niydo nic zrobic sorry. mosz jakes inne zyczynie? gorol uloczami przekrynco i w koncu pado - moja baba kedys wygraula konkurs piyknosci u nos na wsi, niy szulo by tam co zrobic? - pokosz - pado zaba!!! na to zaba - moga jeszcze ros tego psa ulobejzec ???. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 14:17 dziezes to szkopiowou laband? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 14:31 Tylko dla odważnych mężczyzn. Przychodzi mężczyzna po całonocnej pijatyce i hm......hm do domu,widząc żonę w drzwiach z miotłą,pyta ją:"Kooochaanie,chcesz zaaamiatać czy odfrunąć?" Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 14:38 Jaka jest roznica pomiedzy wrzesniem a slipami? . . . ...Zadna. I tu koniec lata i tam koniec lata. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 14:43 braid napisał: > > Jaka jest roznica pomiedzy wrzesniem a slipami? > . > . > . > > ...Zadna. I tu koniec lata i tam koniec lata. Nie wszyscy/tkie mają "koniec" do latania. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 14:51 Dlaczego w morzu jest woda? . . . ..... Zeby statki nie kurzyly przy hamowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rodak do braid IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 14:57 przynajmniej tutaj pokazales klase! 4+ (PLIN) a wiesz, dlaczego marynarzy w marynarce wojennej nie uczy sie plywac? bo wtedy dluzej bronia okretu! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 15:19 braid napisał: > Dlaczego w morzu jest woda? > . > . > . > ..... Zeby statki nie kurzyly przy hamowaniu. Nie wiedziałem,jednak bardzo logiczne,z pewnością chodzi o ochronę środowiska. Też dlatego ludzi ułomnych zatrudniono do sadzenia młodych drzew,mówiąc im - zielonym do góry -,jednak nie przewidziano,że niektórzy są daltonistami. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 15:26 rico-chorzow napisał: > > Nie wiedziałem,jednak bardzo logiczne,z pewnością chodzi o ochronę środowiska. > Mysle ze bardziej w trosce o plazowiczow ...zwlaszcza astmatykow Czym sie rozni golab od zwlaszcza ? . . ... Golab siada na parapecie, a zwlaszcza na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rodak Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 15:29 przejaz tramwajem przez Kattowitz w 1922. synek do matki: patrz mutti, "tam leci ptok" "zyczliwy" gorol: synku nie mowi sie ptok, mowi sie ptak!!!! za chwile synek: patrz mutti, sraka leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 14:21 braid napisał: > > ??? > no to jak ...dowiemy sie ?? ;)))) sorki , ale nie miałam czasu... a różnica? wieku oczywiście ! , ale to już ktoś za mną wyjaśnił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 17:36 jest 100! Czym sie różni Teść od Teściowej ? Teść przychodzi z wizytą , a Teściowa z wizytacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldi Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 17:49 "przychodzi jedna Oma do spowiedzi i na koniec godo: >farozycku, ale jo mom jeszcze jedyn grzych, jo sie rodzila we Sosnowcu<, a ksiodz na to: >to ni ma grzych, to je ganba<" Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:00 Wiysz - pado kolega do kolegi - kobiyta to je jak tyn aniou strusz. Po s´lubie to tyn aniou frr, frr do nieba a kole ciebie to ino tyn strusz uostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:01 To jest tako staro opowiys´c´, ale prawdziwo. Jedyn goornik spotkou rous kamrata i pado mu: - Ty Paulek, suyszoues´ to jake to niyszczyns´cie naszego sztajgra spotkauo? - Niy. A co mu sie stauo? - A dyc´ borok z mojoom staroom uciyk! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:04 Od Francka baba wyjechaua do siostry na byzuch, do Niymiec. Stamtoond posuaua do chopa paczka. Jak Francek paczka odbiero, to tyn urzyndnik na poczcie pyto sie go: - Co je w ty paczce? - Ano futer dlo kroolikoow! - Futer? Niy widzi pan, ze to je kawa? I to majoom krooliki jejs´c´? - Padocie, ze niy bydoom jejs´c´? Noo to nic niy dostanoom - padou Francek. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:04 - Dziubku, psziszyuas´ mi to jusz tyn knefel do szaketu? - Niy, Hanysku. Niy mooguach tego knefla znolys´c´, tozech wziyna i zaszyuach dziurka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:06 Jedyn chop psziszou wkurzoony ze roboty do doom i na gwout chciou swoji babie wtorbic´. A, ze niy chciou ji bes powodu bic´, to wymys´lou bele jake dziwne rzeczy co je miaua robic´. - Zas´piywej cojs´! Baba s´piywo. - Seblecz sie do naga! Baba sie seblykua. - Umyj mi nogi! Baba myje nogi. - Wuaz´ pod stoou! Baba wuazi. Jusz borok soom niy wiy co jeszcze wymyslec´. - A tera szczekej! Baba szczeko. - Aaaa! Na swojego szczekosz!? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:07 Spotkou rous kolega drugego i pyto go: Co tam u ciebie suychac´? - Anoo starzeja sie i chca sie ozynic´, coby mi kto miou aby oczy zawrzyc´. - Noo wiysz - pado kolega - jo ci powiym prowda. Miouech dwie baby, ale uoone mi dziypiero oczy otwaruy! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:08 Jednym sie w dooma nawalyua elektryka. Chop proobuje to soom naprawic´. Stoji na drabinie i godo do baby: Chyc´ yno tyn droot do rynki i czimej! Za chwila pyto: Czujesz co? - Niy! - No to musi byc´ tyn drugi! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:09 Chop kuko fuzbal w telewizorze , a zoona stoji na drabinie i maluje sufit . - Jakbych s´leciaua - pado oona do chopa - to jak bydzie pszerwa zadzwon´ po karytka ... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:10 Francek usnoou pszi oglondaniu meczu. Wele poounocy budzi go baba: - Stowej jusz je dwanoscie! - Kerzy tela naszczylali??? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:11 Baba od Francika wywoluje duchy: - Duchu !... Je zes´ ty mojim chopym? - Ja, to je jo! - A je zes´ szczyn´sliwszy niz´li za zycio? - Toc´! - A kaj zes´ je? - W piekle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:12 - Moja staro to je rychtyk jak aniou! - pado Zeflik. - Tako dobro? - dopytujoom sie kamraci. - Coukiym sie niy moga u ni doszukac´ ciaua! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:13 - Karliczku roztomiuy, wstoon´ drapko, bo pod uozkym piszczy mysz ! - wouo baba w nocy . - Noo to co? pado obudzoony i blank zuy chop - moom stanoonc´ i joom naoliwic´. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldi Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 19:12 Spotyko Antek , Francka w knajpie, ale Francek cos jest bardzo smutny: -Co sie staulo? Czymus jest taki markotny? - pyto Antek. -A widzisz? Tesciowo mi ukradli i zondajom ulokupu!!!- odpowiado Francek. -Sknt jo im wejzna milion nowych zlotych?!!!- godo przerazony Francik -Jo bych sie na twoim miejscu cieszol !! Z braku tesciowej?! -ulodpowiado zdziwiny Antek. -Jo tysz, ale uloni mi powiedzieli ize jak nie zapulaca to mi jom sklonujom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:14 Blank puz´no "na wieczoor" psziuazi chop do doom, seblyko sie i lygo do uoszka kole swojyj baby . - Niy zaczynej dzisiej! - godo baba. - Boli mie gowa. Na to chop snerwowany. - Do pieroona kandego, zgodauys´cie sie, abo co?! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:15 Francek piyknie sie bawioou na silwestra. Ale od niego baba durch mu ino godaua: - Spiywej, Francek, spiywej! - Czamu moom durch spiywac´, mie sie jusz niy chce? - pado Francek. - A, bo jak spiywosz, to niy suepiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:19 Rous moonz psziszou ze roboty do doom, otwiyro lodoowka a tam jedyn chop siedzi. - Co wyscie soom za jedyn? - pyto sie go. - Kowalski, kuanioom sie. - A co sam robicie? - Jym wuszt. We robocie kolegi wyklarowali tymu biydnymu rogaczowi, ze to boou napewno kochanek od od niego zony. Poleciou zaro do doom, otwiyro lodoowka i widzi juzajs´ jakis´ inkszy chop je tam dryny, i sie go pyto: - A co wys´cie soom za jedyn? - Wis´niewski, do uslug. - Panie Wis´niewski, bardzo wos prosza, niych pan powiy Kowalskymu, ze jak go trefia to mu nogi z dupy powyrywoom! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:21 Jedna soomsiadka godo do drugyj: Jaki smiyszny je tyn swiat. Downiyj sie mode frelki czerwiyniyuy, jak sie wstydziyuy, a teroski sie wstydzoom, jak sie czerwiynioom. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:22 Od Bryz´liny hop miou rous wypadek w robocie ale jakos´ go poskuodali i jak psziszou ze szpitola, to zaroski posuali go do sanatorium. Rous spotyko joom soomsiadka i pado: Bryz´lino a kaj to sie wosz chop podziou. A uoona pado i na to: Co rzoondzicie? kaj je mooj chop? A na KU..jechou!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 19:23 Trefiyluy sie czi soomsiadki i rosprowiajoom kero to miaua najwiynkszy bool. Jedna godo: Jak byuach u dyntysty, a uoon mi zymba wyrywou. To mie to pieroon´sko bolauo.Ta drugo godo: jak zech roddziyua to mie dziypiyro bolauo. A ta czecio godo: Baby to je wszystko nic, jak zech jechaua na kole a dzyndzel mi do kety wlos toch ze boolu dzwoonek ugryzuach. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dowcipy, anegdoty ...(2) 23.06.05, 19:46 Ja,s tymi babami to tak jes,rano - wstowej byku -,bez połednie - rzri świnio -,a na wiecor - poć gołombku -. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty ...ech ojcowie:))) 23.06.05, 19:52 Ojciec strofuje syna : - Wziąłbyś się za jakąś robotę a nie tylko bąki zbijać! Ja w twoim wieku po całych nocach rozładowywałem wagony... Z kuchni matka dorzuca : - Taaa... dopóki cię nie złapali... Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty ...na jutro!!!:)))) 23.06.05, 20:56 Koniec roku szkolnego. Mama wchodzi do pokoju córeczki i widzi leżący na biurku list, czyta! - Kochana mamusiu! Już koniec szkoły dla mnie na zawsze, odchodze! Poznałam wspaniałego chłopaka, kocham go! Doszliśmy do wniosku, że już czas się usamodzielnić! On ma na imię Diego, ma wspaniałe tatuaże na całym ciele a do tego z 300 kolczyków (wszędzie)! Mówi, że zawróciłam mu w głowie! O, najważniejsze - będziesz babcią! Ale się nie przejmuj stwierdziłam, że jestem już gotowa na ten krok mimo, że mam dopiero 14 lat. Razem z Diego wyjeżdżamy na wieś! Mamy już gdzie mieszkać i również Diego załatwił nam prace na plantacji marihuany! Damy sobie radę! Ps. Mamo to wszystko kłamstwo, jestem u Kasi i oglądamy telewizję! Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo leżące na półce wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty ...ech ojcowie :))) 23.06.05, 21:20 Syn pisze list do matki: "Droga Mamo! Urodził mi się syn. Żona wzięła niańkę - Murzynkę, więc synek zrobił się czarny''. Matka odpisuje: "Drogi Synu! Gdy Ty się urodziłeś wychowałeś się na krowim mleku, ale rogi ci wyrosły dopiero teraz''. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety:)))" 23.06.05, 21:32 Spiyrajoom sie dwie ogrodniczki. I jedna godo: u mnie w zegroodce to urosuy taaaaketumaty i tak pszed gymboom pokazuje jake wielke. a ta drugo pado, to je psinco umie urosuy take ogoorki ze jo foortki nie umiauach zawzyc´ A jedna tako gucho pszeuazi kouo nich i godo: Baby a kaj oon miyszko??????? Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 23.06.05, 21:39 Kowalski wraca pjany do domu. Żona śpi wszędzie jest ciemno. Facet obija sie o ściany. Wreszcie krzyczy - Halina!!!Zacznij narzekać bo nie mogę trafić do łóżka.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldi Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.05, 22:08 - jakie miano po naszymu, noszom "stringi" ? - nici, we rzici - - czym sie rozniom stringi, od pioly ? - niczym - ( to sie wrzino i to sie wrzino ) - czym sie rozniom stringi, lod richticznych majtek ? - downiyj, zeby loboczyc golo d-u-p-a, cza bolo lodchylic majtki ! - teroski, keby loboczyc stringi, cza roschylic dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 11:17 - Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadła siekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać. Nagle objawił mu się Bóg i zapytał: - Dlaczego płaczesz? Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody. Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą. - To Twoja siekiera? - zapytał - Nie - odpowiedział drwal. Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę pytając drwala czy to jego. - Ta również nie jest moja - odparł drwal. Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę. - A może ta? - Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal. Bóg był zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i w nagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domu szczęśliwy. Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną. Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzeki i zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg i zapytał: - Dlaczego płaczesz? Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody. Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się wraz z Jennifer Lopez. - To Twoja żona? - zapytał - Tak - odparł drwal Bóg się na poważnie zdenerwował: - Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja żona! Drwal odparł: - Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym 'nie' Jennifer Lopez, wróciłbyś i wyszedł z Cameron Diaz, i jeśli znowu powiedziałbym 'nie', poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną, której powiedziałbym 'tak', a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy. Ale Panie, jestem tylko biednym drwalem, nie dałbym rady dbać o trzy żony, dlatego właśnie powiedziałem 'tak' za pierwszym razem". Jaki z tego morał? Ano morał z tego taki, że jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i zaszczytnym celu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:31 Gościowi zmarła teściowa której nie darzył sympatia. W dniu pogrzebu zjechała się rodzina zaglądają do kostnicy a tam zięć przy zwłokach teściowej na kolanach, zadumany, ręce splecione, głowa wtulona w pierś teściowej. Wszyscy w szoku: - Wybaczyłeś teściowej po jej śmierci czy wcześniej już się pogodziliście? - pytają. Na co gość odpowiada: - Jak się dowiedziałem ze umarła to dwa dni piłem z radości, ale dzisiaj rano wstaje, kac gigant, głowa boli a ona taka zimniutka.... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:36 - rozmowa kolegi z kolegą: - Jak twoja dziewczyna w łóżku, dobra jest? - nieeewiem, jedni mówią, że dobra, inni, że słaba ... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:38 - Trzecia w nocy! Zona czeka na męża, który nie wrócił jeszcze z imprezy... Wpada parę minut po 3 nad ranem kompletnie pijaniuteńki.. Żona wrzeszczy -" O której to się wraca do domu!!! a mąż na to: -" Jakie wraca, jakie wraca? Po gitarę przyszedłem! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:54 Hanys--Ciebie sie te wice trzimajom ,że chyba na rzodny imprezie niy je nudno,co? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:51 jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i zaszczytnym celu no nie powiem,a jak kobieta kłamie?to w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:53 sloneczko1 napisała: > jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i zaszczytnym celu > no nie powiem,a jak kobieta kłamie?to w jakim celu? w strategicznym , słoneczko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety :)) 26.06.05, 17:55 Dowcip dnia: Koło Gospodyń Wiejskich zorganizowało wycieczkę do Warszawy. Po powrocie kobiety poszły do spowiedzi. Każda po kolei opowiada o wycieczce i każda mówi, że zdradziła męża. W pewnym momencie ksiądz się zdenerwował, walnął ręką w konfesjonał i zawołał: - Cholera, jak jest dobra wycieczka to księdza nie zabiorą! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech kobiety :)) 26.06.05, 18:01 Pszileciala jedna soomsiadka do drugi i pado: - Kowoliczko, Kowoliczko! Wiycie, co jo dostaua? - Co? Powiydzcie pryndko, mozno i jo zaros poleca! - Himoroidy!!! - Kajs´cie je dostali? - W dupie!!! - To wy´cie tako? Jak jo co dostana, tysz woom tak powiym! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 17:59 no chyba ,że w tym celu-czytałam,że wśród szerpów jest taki zwyczaj--kobieta ma za mężow braci męża--przynajmniej tam jest męski harem Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 18:04 Spotyko sie Gerda ze Trudoom: -Truda, Ty se kup nowe gardiny bo jo wszystko widza co Ty ze swojim starym wyrobiosz... -A Ty se kup nowe bryle, bo jo niy ze swojim wyrobjom ino ze Twojim! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 18:07 Kowoliczko! Kowoliczko! Wasz chop leci z blumami! - O pieroona, zajs´ bydzie chciou dupy. - A co, nie mocie blumwazy? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech mężczyżni:))) 26.06.05, 18:04 sloneczko1 napisała: > no chyba ,że w tym celu-czytałam,że wśród szerpów jest taki zwyczaj--kobieta ma > za mężow braci męża--przynajmniej tam jest męski harem i wszystko zostaje w rodzinie...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dowcipy, anegdoty "...ech studenci ;))) 27.06.05, 20:52 Profesor zdegustowany brakiem wiedzy ,wpisał studentowi do indeksu :"osioł"! A student ,patrząc na wpis : -Panie profesorze ,podpis już pan profesor złozył ,a gdzie ocena? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech tyn Ecik;))) 27.06.05, 22:27 Ecik i jego tes´ciowo. Tesciowo godo : Ecik, ale zes´ je, kozdy inny chop dbo o swoja tes´ciowo a ty nic nigdy niy chcesz dla mie zrobic´. - A cobys´cie chcieli tesciowo co bych miou dlo wos zrobic´, co ? - Wiysz ecik, jo jusz je staro i chorowito, jo moom ino tylko jedno marzynie - Godejcie tesciowo jake ? - Jo bych chciaua miec´ kwaterka na smyntorzu w jakims´ gryfnym miejscu, na pszikuad na powonzkach we Warszawie - Dobra to woom moga zauatwic´. Za pora dni jak ecik wroociyu ze delegacji pado do tes´ciowy - Noo mamus´ka zauatwiyurzech woom ta kwatera na smyntorzu!!! - Ja Ecik?? To prowda je?? Tys´ je jednak kochany karlus, dziynkuja ci - Ino tes´ciowo je jedyn mauy problym - Jaki Eciczku??? - Noo musicie sie uwinoonc´ z tym gibciej bo ta kwatera je wolno ino do nastympnego pioontku. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech tes´ciowo ;))) 27.06.05, 22:30 Jedyn chop pszijechou jedyn dziyn´ wczes´niyj ze delegacyji we Berlinie. Wuazi do doom, do szlafcimra, a tam wystowajoom spod deki cztyry gyry. Snerwowou sie fest, chyciyu ruby belek i roombou wiela wlejzie. Kej sie jusz zmachou, poszou do kuchni sie szluknonc´, a tam wito go od niego baba i godo: - Chopeczku. pszijechoues´ jusz, to piyknie! Moom do ciebie niyspodzianka - twoje ojce pszijechali na byzuch. Legli sie u nos we uozku. Iddz´ich psziwitej! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech ta s´wiykra ;))) 27.06.05, 22:33 Roz bes drooga we Labyndach uciekaua jedna staro baba, a za nioom leciou jedyn chop i roombie jom deskoom po grzbiecie. Inkszy chop go sztopnou i godo snerwowany: Co wy to robicie tyj staryj kobiycie!? - To niy je kobiyta, to je moja s´wiykra. - To kantym joom chopie lyj, kantym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dowcipy, anegdoty "...ech ta s´wiykra ;))) 27.06.05, 22:34 Psziuazi Karlus do gyszeftu ze truciznoom i godo: - Pani dejcie mi poou kilo trucizny na szczury. - Ja, sam mocie ino musicie uwazac´. Nojlepiyj wysujcie to na ziymia ino blank poleku i ostroznie. - Ja, ale swiykra, ta pieroona niy chce zryc´ ze ziymi. Odpowiedz Link Zgłoś