Gość: adik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:32 Ma ktos jakies informacje w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:33 Tak, było 4 zamaskowanych bandytów, z bronią maszynową. Zabili kasjerkę i podjebali 650 tys ełro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reee Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:37 Drugą kasjerkę zdążyli jeszcze zgwałcić - co za czasy !! Ja wiem ze kaski było koło miliona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:39 Wiesz, ci gliniarze notowali wszystko w pośpiechu, przecież ich też ostrzelali, teraz chyba trwa obława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Napad na Bank Śląski IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 30.05.05, 23:39 zgwlacili wszystkich pracownikow i klientow banku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:41 Nawet prezydent Wrona przyjechał żeby go też zgwałcili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reee Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:43 Było tak nudno, ze policjanci...tez para sami sie zapinali !! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 07:03 Cwicznia mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Napad na Bank Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 07:12 W poniedziałek 30 maja br. od godziny 18.15 śląscy policjanci we współpracy z ING Bankiem Śląskim prowadzą ćwiczenia dowódczo-sztabowe, z zakresu zarządzania działaniami służb w sytuacji zagrożenia aktem terroru kryminalnego. Scenariusz ćwiczeń przewidywał pozorowany napad na siedzibę oddziału Banku w Częstochowie. Ćwiczenia zorganizowane zostały w ścisłej współpracy z ING Bankiem Śląskim i miały na celu sprawdzenie sił policyjnych, służb Banku oraz innych podmiotów pod względem możliwości nawiązania współpracy i prowadzenia wspólnych działań w razie zaistnienia zamachu terrorystycznego. Dla Banku była to okazja do sprawdzenia procedur, dotyczących bezpieczeństwa klientów oraz personelu sytuacjach kryzysowych. Ćwiczenia zorganizowano po godzinach pracy instytucji, po to, aby do minimum ograniczyć związane z tym niedogodności dla osób postronnych, które nie brały udziału w działaniach. W newralgicznych miejscach zostali wcześniej rozmieszczeni policyjni i bankowi rozjemcy, których zadaniem było czuwanie nad bezkolizyjnym przebiegiem ćwiczeń, obserwacja reakcji osób biorących udział w działaniach i w razie potrzeby natychmiastowa ingerencja, z prawem do przerwania ćwiczeń. Przebieg ćwiczeń został szczegółowo udokumentowany, by po analizie dokonanej przez zespół ekspertów, mógł być materiałem pomocnym w poprawie sprawności działania Policji i służb ochrony ING Banku Śląskiego, w przypadkach wystąpienia podobnych zagrożeń w rzeczywistości. Wszystkich z Państwa, którym ćwiczenia zakłóciły w jakikolwiek sposób rytm dnia, serdecznie przepraszamy, licząc na wyrozumiałość. Celem tych ćwiczeń było bowiem zapewnienie jak najwyższego poziomu bezpieczeństwa mieszkańcom naszego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś