Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:20 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczęki Re: i jak w Reservd????????? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.06.05, 19:36 Jak dla mnie, to nie ten styl. Osobiście raczej negatywnie odbieram prawie wszystko co tam się znajduje. Jedyne co mi się tam spodobało to polówki o koszule. Nie chce mi się tego komentować, przepraszam, ale nie mam słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: i jak w Reservd????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:22 mnie sie podoba wydałem troche kaski i 15 % rabatu na karte nokia dodatkowo co 3 ciuch meski za 10 % wartosci. ubralem sie na cale wakacje. dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: i jak w Reservd????????? 03.06.05, 21:37 Poza tym obsługa się bardzo stara, przynajmniej na razie. Poczułam się tylko troszkę gorzej obsługiwana niż w USA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: i jak w Reservd????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:11 jakie są tam ceny? przyzwoite czy raczej bardzo wygórowane ??!! napiszcie mi adres to się tam wybiore po jakieś ciuszki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: i jak w Reservd????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:55 miejsce po Adlerze,obok CCC Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: i jak w Reservd????????? 05.06.05, 13:39 Jak dla mnie to trochę drogo, ale na pewno będą niebawem wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś