Gość: Alfons IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:54 Czy ktoś wie jak jest w Sienkiewiczu , Słowackim , Traugucie , Biegańskim? Chodzi o to jaka atmosfera panuje , jacy są nauczyciele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Nabór do LO IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:39 też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Nabór do LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:56 Ja skladam do biegańskiego, więc musi być spoko atmosferka :) nauczyciele w średnim wieku, ok. 500 osób w szkole sie uczy, brak kocenia, ćpania itp. troche poziom wymagający, ale spoko. a na liczysz punktów ogółem ? bo ja tak ok. 130 i wystarczy zeby sie dostać. pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: Nabór do LO IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:01 Ja licze na ok 140 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen biegana Re: Nabór do LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 04:13 Jezeli chcecie isc do biegana to nastawcie sie na naprawde wysokie wymagania. Szkola walczy o prestiz, jest nowa wiec nauki jest naprawde bardzo duzo. Chodza sluchy, ze poziom jest zblizony do Norwida i wcale bym sie nie zdziwil sadzac z rozmow, z uczniami. A szkolke polecam bo nauczyciele sa niektorzy naprawde kapitalni, szczegolnie jedna babka od historii :P A kadra jest młoda, duzo mlodsza niz w innych szkolach. Na dobra sprawe w szkole jest jeden zgred :p i to babka. Odpowiedz Link Zgłoś