Dodaj do ulubionych

Nabór do LO

IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:54
Czy ktoś wie jak jest w Sienkiewiczu , Słowackim , Traugucie , Biegańskim?
Chodzi o to jaka atmosfera panuje , jacy są nauczyciele?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Nabór do LO IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:39
      też jestem ciekawa
    • Gość: Aśka Re: Nabór do LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:56
      Ja skladam do biegańskiego, więc musi być spoko atmosferka :) nauczyciele w
      średnim wieku, ok. 500 osób w szkole sie uczy, brak kocenia, ćpania itp. troche
      poziom wymagający, ale spoko. a na liczysz punktów ogółem ? bo ja tak ok. 130 i
      wystarczy zeby sie dostać. pozdrawiam :)))
    • Gość: Alfons Re: Nabór do LO IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:01
      Ja licze na ok 140 pkt.
      • Gość: uczen biegana Re: Nabór do LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 04:13
        Jezeli chcecie isc do biegana to nastawcie sie na naprawde wysokie wymagania.
        Szkola walczy o prestiz, jest nowa wiec nauki jest naprawde bardzo duzo. Chodza
        sluchy, ze poziom jest zblizony do Norwida i wcale bym sie nie zdziwil sadzac z
        rozmow, z uczniami. A szkolke polecam bo nauczyciele sa niektorzy naprawde
        kapitalni, szczegolnie jedna babka od historii :P A kadra jest młoda, duzo
        mlodsza niz w innych szkolach. Na dobra sprawe w szkole jest jeden zgred :p i
        to babka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka