Dodaj do ulubionych

Koniec procesu lidera Ich Troje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:28
A to dobrze zachlannej babie hehe.Mogla dostac 5 tysiecy ,a nie dostanie nic
hahaha:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rudy 102 Częstochowskie sądy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:17
      Czy idąc na koncert, muszę spodziewać się, że w każdej chwili artysta zeskoczy
      mi na wprost grzbiet? W normalnym kraju -500000, w usa -5000000$...
      • Gość: Stuk_Puk Re: Częstochowskie sądy... IP: *.pu.kielce.pl 09.06.05, 09:51
        To siedź na dupie w domu i nigdzie nie wychodź. Wtedy nic ci się nie stanie.
        • Gość: Gość Re: Częstochowskie sądy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:58
          Najwięcej i najczęściej(statystycznie) dochodzi do wypadków w... domu!!! Lepiej
          leżeć w łużku i nic nie robić, nawet nie jeść bo udławic się można, a tak to
          najwyżej z głodu umrzemy... ;-)
          • Gość: M_ Re: Częstochowskie sądy... IP: *.net24.pl 09.06.05, 20:55
            Ty to piwinienes uczyc sie gramatyki
      • Gość: Gość Re: Częstochowskie sądy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:59
        fakt.
    • Gość: ckmsk Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:46
      dobrze że nie odniosłaś takich obrażeń jak Ułamek w tym sezonie bo już kilka
      razy by był twój pogrzeb za każdy uraz osobno. Powinniscie sami zapłacic kare
      za naciąganie nienawidze naciągaczy
      • Gość: czytelnik Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.b.jawnet.pl 08.06.05, 22:31
        Już sie w ameryke zaczynaja bawić z tymi procesami. Co to kogo obchodzi ?
        Ludzie sie o większe pieniadze procesuja a nie publikują tego w internecie.
    • Gość: kasia b Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.localdomain / 83.16.102.* 08.06.05, 22:38
      bardzo dobrze glupiej monisi i jej rodzicom ze nie dostali tyle ile chcieli ale
      i tak uwazam ze michal wisniewski zaplacil za duzo gdyz monisia sama powinna
      zaplacic za swojego adwokata. monisia i jej rodzice wyczuli ze wisniewski ma
      kase wiec chcieli go naciagnac. szkoda tylko ze to nie ich sad obciazyl
      kosztami postepowania. nie wierze ze monika skutki urau ktorego rzekomo doznala
      na koncercie odczuwa do dzis. ale naszczescie nie udalo im sie wyciagnac kasy
      od wisniewskiego. maja za swoje
    • Gość: elanek można komuś skoczyć na głowę, zwłaszcza takiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:25
      wiochmenowi... taki kraj, sędziowie procesu sa fanami Wiśniewskiego, taki mały
      polski Jackson
      • Gość: Do elanka Re: można komuś skoczyć na głowę, zwłaszcza takie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:45
        ni przypiął, ni przyłatał...WIŚNIEWSKI jest jednak większy od Jacksona. Mogła
        siedzieć w domu z mamusią........... Pamiętam jak jakiś czas temu moja
        siostrzennica uległa wupadkowi na koncercie w Hali Polonia. Do dzisiaj ma
        blizny po tym zdarzeniu. Nikomu do głowy nie przyszło,żeby upominać się o
        odszkodowanie.CHCIELIŚMY TYLKO, ŻEBY WSZYSTKO DOBRZE SIĘ SKOŃCZYŁO.
        WSTYD!!!!!!!!!!
    • Gość: Bobi Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:33
      biedna dziewczyna do dzisiaj ma zawroty glowy kiedy mysli o wyludzonej kasie
      • Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 08:57
        Najlepiej, twoim zdaniem, lizac dupe wielkim. I jak ci skocza na grzbiet to
        poklepac przyjaznie po plecach i powiedziec ze w sumie nic sie nie stalo.
    • Gość: Wanndopslööll HAŃBA IP: *.umcs.lublin.pl 09.06.05, 08:47
      Dlaczego wiekszosc z was uwaza, ze dziewczyna chciala wyludzic pieniadze???
      Skacze jej palant na grzbiet, robi krzywde. Wydaje mi sie, ze nalezy sie jej
      zadoscuczynienie, i to, moim zdaniem, wysokie. Trzeba uczyc debili, zeby nie
      skakali ze sceny. A swoja droga, mam nadzieje, ze Wisniewski zgodnie z
      obietnicami skonczy kariere i wyjedzie z Polski.
      • Gość: niefanka Re: HAŃBA IP: *.onlink.net 09.06.05, 15:40
        a dlaczego mialby konczyc kariere i wyjezdzac z Polski? Inni ludzie maja inne
        zdanie nie bierzesz tego pod uwage? Ja lubie ogladac czerwonowloego Michasia i
        co mi zrobisz? Pamietaj, ze gusty nie podlegaja dyskusji. :)
        • Gość: Wanndopslööll Re: HAŃBA IP: *.umcs.lublin.pl 10.06.05, 21:29
          Gość portalu: niefanka napisał(a):

> a dlaczego mialby konczyc kariere i wyjezdzac z Polski? Inni ludzie maja inne
          > zdanie nie bierzesz tego pod uwage? Ja lubie ogladac czerwonowloego Michasia
          i > co mi zrobisz? Pamietaj, ze gusty nie podlegaja dyskusji. :)

Ciesze sie, ze Michas trafia dokladnie w Twoj gust. Mi jednak chodzilo o jego
          wlasne deklaracje. Jako jego z pewnoscia zagorzala fanka (mimo mylacego nicka)
          powinnas te deklaracje dobrze znac...

• Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 08:55
      Oczywiscie ze nie chcial zrobic nikomu krzywdy ale biorac pod uwage ze jest
      doroslym i myslacym czlowiekiem (?), powinien brac pod uwage skutki swoich
      czynow. Skaczac komus na glowe chyba jest prawdopodobienstwo poturbowania go a
      ze wstrzasem mozgu nie ma zartow. Panie Wisniewski nie ma sie co jezyc ale
      przeprosic i na drugi raz uwazac. Jak mowil najslynniejszy komik wloski Toto -
      "Signori si nasce e non si diventa" co w wolnym tlumaczeniu oznacza ze panem
      nikt sie nie staje - trzeba sie nim urodzic!!!!
      • Gość: okrim Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.chello.pl 09.06.05, 09:27
        Masz sluszność tylko gdzie odpowiedzialność rodziców puszczających dzieci bez
        opieki na taki koncert - czemu o tym nie wspominarz?
        Wyobraź sobie sytuację gdy np. kłócisz się ze swoim mężem i głośno wyrażasz
        swoją opinię o jego zachowaniu czy myślisz o sąsiadach słuchających waszych wywodów?
        Chyba nie – tak jest i z artystami są jakby w transie niesieni przez doping
        publiczności
        I trudno jest żądać od nich w tym momencie racjonalnego myślenia.
        Pozdrawiam
        okrim
        • Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 11:17
          Ty chyba nie sledzilas (es) tej sprawy. Ta dziewczyna byla tam z matka.
    • Gość: okrim Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.chello.pl 09.06.05, 09:13
      Aż ciśnie się na usta pytanie gdzie była mamuśka tej młodocianej wówczas
      dziewczynki. To chyba za jej błogosławieństwem dziecko udało się na koncert,
      czemu więc nie ukarano mamuśki za brak opieki nad nieletnią córką. Wyrażając
      zgodę na obecność nieletniej córki na koncercie to właśnie matka przyjmuje na
      siebie odpowiedzialność za następstwa jej tam obecności. ( to rodzic ponosi
      odpowiedzialność za nieletniego i skutki jego zachowania )
      Chęć wyłudzenia prze nie pieniędzy jest tak widoczna że tylko ślepy sąd mógł
      wydać taki wyrok ( zdjąć Temidzie opaskę z oczu ślepa nie widzi co czyni )
      Sam miałem kilka razy wstrząs mózgu i jakoś nie odczuwam skutków tego zdarzenia
      do dziś.
      Tylko pogratulować mamuśce kombinatorstwa i odpowiedniego przygotowywania do
      dalszego życia swojej pociechy.
      • Gość: starszawa Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:30
        Gość portalu: okrim napisał(a):
        > Aż ciśnie się na usta pytanie gdzie była mamuśka tej młodocianej wówczas
        > dziewczynki. To chyba za jej błogosławieństwem dziecko udało się na koncert,
        > czemu więc nie ukarano mamuśki za brak opieki nad nieletnią córką. Wyrażając
        > zgodę na obecność nieletniej córki na koncercie to właśnie matka przyjmuje na
        > siebie odpowiedzialność za następstwa jej tam obecności. ( to rodzic ponosi
        > odpowiedzialność za nieletniego i skutki jego zachowania )

Coś ci się debilu pomyliło. Wiśniewski, o ile wiem, jest jak najbardziej letni
        i chyba jest facetem. O jakiej nieletniej dziewczynce mówisz? skoro ten
        pier.dolnięty cham skacze komuś ze sceny na plecy to powinien ponieść
        konsekwencje swojej bezmyślności.
        A swoją drogą to skutki wstrząsu mózgu odczuwasz chyba jednak silnie
    • camel_3d znowu lakomstwo... 09.06.05, 09:18
      "W wyniku tego wypadku doznała wstrząsu mózgu, jego skutki - jak mówi - odczuwa
      do dziś."

tak..pewnie boli ja kazdego dnia glowa i nie moze sie skoncentrowac...

"Początkowo przedstawiciele piosenkarza oraz mama Moniki rozmawiali o ugodowym
      zakończeniu sprawy. Gdy żądania pokrzywdzonej wzrosły z 5 do 50 tys. zł -
      pertraktacje przerwano."

pewnie, chcieli sie od reki wzbogacic to nie dostana NIC...
      ciekawe czemu nikt nie zada pokrycia kosztow leczenia..tylko od razu kasy w
      gotowce...
    • 4litery Re: Koniec procesu lidera Ich Troje 09.06.05, 09:42
      Teraz ma 18 lat, więc w 2001 miała 14-15.

Po ch** pchała się pod samą scenę?
      Michała chciała dotknąć?
      • iwonnkaa Re: Koniec procesu lidera Ich Troje 09.06.05, 09:52
        Boże...........ludzie co Wy wygadujecie............
        Taki SKOK Nigdy nie powinien mieć miejsca.................
        NIGDY...............
        Mógł kogoś zabić , przy niefortunnym upadku........................
        A to ile ta dziewczyna miała lat to nie ma znaczenia , dorosłego też by poturbował..
        Powinien dostać przykładną karę ..................
        Niech nie głupieje..................
        Ruda
    • Gość: Kazik Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:55
      Nie przepadam za osobą Michała , choć bardzo lubię to i w jaki sposób śpiewa ,
      ale żądania tej dziewczyny i jej rodziców są - delikatnie ujmując -chore .
      Pewnie nie tylko żadania , osoby zapewne tez nie mają wuiele rozumu .
      • Gość: Kuba] Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:57
        Nawet jeśli ta dziewczyna nie doznała takich obrażeń o jakich mówi to
        Wiśniewski powinien dać te 50,000. Jakby rzeczywiście na przykład nastąpił zgon
        to jaką cene by zapłacił..............Otóż życie ludzkie jest bezczenne.
    • f20 Re: Koniec procesu lidera Ich Troje 09.06.05, 09:57
      No gdyby ten Wiśniewski posiadał jakieś możliwości wokalne to ja bym mu
      prywatnie takie wygłupy podarował. Kiedy się jednak widzi człowieka który tak
      wygląda jak Pan Michał, tak śpiewa jak Pan Michał i w dodatku "skacze ludziom
      na grzbiety" to taki pseudo artysta nadaje się co najwyżej do cyrku.
      Oby plewy zostały odrzucone a na polskiej scenie pozostali tylko prawdziwi
      artyści czyli tacy co głos mają.
      • Gość: Dago Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:28
        Zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Lido Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:46
          Do cyrku i zabezpieczyć kratą
    • Gość: Bolek Re: Koniec lidera Ich Troje IP: *.sympatico.ca 09.06.05, 10:05
      wlasnie-czy ktos z was przewidywal koniec lidera "ich troje"?
      a dlaczego pan leader sie nie zastanowil,ze moze zrobic komus krzywde,choc
      rownie dobrze-mogl zrobic sobie samemu i co wtedy?
      wychodzi na to,ze jednak ten skok byl zamierzony,bo liderowi mala wpadla w oko!
      a to znaczy,ze to byla - napasc seksualna!
      mowicie: co ta malolata tam robila? a kto ja wpuscil,jesli nie powinno tam byc
      maloletnich?
      pewnie,ze pan lider sie osmieszyl z taka suma-choc rowniez dobrze organizatorzy
      tej imprezy tez byli odpowiedzialni!
      i co wy nato? keine granze?
    • Gość: michal Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:35
      www.wirtualnezakupy.pl/index.php?pid=1165
    • Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 11:42
      Ja sie naprawde nie zaperzam zeby dyskutowac na temat Wisniewskiego ale nie
      moge wytrzymac czytajac niektore wypowiedzi. Sprobuje jeszcze raz lopata do
      glowy albo wolac na puszczy (tak jak Kisiel). Argumenty typu: po co puszczac
      malolatow na koncertow jest idiotyczny.
      A kto chodzi na takie koncerty? Studenci wyzszych uczelni albo emeryci? Czyim
      idolem jest Wisniewski?
      Ja czytalam, ze dziweczyna byla tam z matka ale to nie ma najmniejszego
      znaczenia bo jezeli ja-rodzic puszczam dziecko na koncert a opiera mi sie w
      szpitalu ze wstzasem mozgu bo piosenkarz skoczyl mu na glowe, to ja rodzic-
      waszym zdaniem co robie? Ide do Wisniewskiego i mowie mu zeby sie nie
      przejmowal, ze nic sie nie stalo, ze on taki spontaniczny i ze byl w transie?
      Chybascie poszaleli. Ja robie dokladnie to, co zrobili jej rodzice. Ide do
      adwokata i daje w dupe Wisniewskiemu bo zadne pieniadze nie wynagrodza rodzicom
      strachu jaki przezyli gdy dziewczyna lezala nieprzytomna w szpitalu. No i
      obowiazkiem rodzicow jest bronic wlasnych dzieci, nie? A gdyby sie to wam
      przydarzylo? Co zrobiliby wasi rodzice. Podlizaliby sie Wisniewskimu?
      A tak na marginesie. Jestem mama cudownego 7 latka.
      • Gość: z daleka Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:31
        Nie wiem o co ten spór - wyrok warunkowo umarzający postępowanie to wyrok
        skazujący (obalający domnienmanie niewinności).Ale to wyrok karny. I nic nie
        stoi na przeszkodzie w wytoczeniu postępowania cywilnego i żądania w tym trybie
        odszkodowania. Mając wyrok karny potwierdzający winę będzie to nawet ułatwione,
        gdyż proces w zasadzie ograniczony będzie do zbadania wysokości ewentualnej
        wyrządzonej szkody - a czy będzie to 500 zł czy 50000 , to już odrębna kwestia.
      • Gość: aga m Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.05, 15:57
        Wstrzas mozgu,ktory odczuwa do dzis-dobre. Ciekawe co na to lekarze.
        Postepowanie ugodowe od 5 tys, przerwane gdy domagala sie 50. Nie stoje po
        zadnej stronie,ale golym okiem widac,ze niezbyt madra monisia (czy jak miala na
        imie) albo co jeszcze bardziej prawdopodobne jej rodzice chca WYLUDZIC
        pieniadze,a ze sytuacja sie nadazyla to probowali. Tylko "zadza pieniadza
        przewaznie" obraca sie przeciwko tej osobie. I bardzo dobrze,ze tak sie ta
        sprawa zakonczyla. Piszesz,ze jak zadne pienia nie wynagrodza to po co targowali
        sie?Dla zemnsty (ktora nota bene tez nie ejst dobrym rozwiazaniem).Nie-dla
        pieniedzy. Wisniewski jest winny,co orzekl sad i tyle. A Monis niech wraca do
        zdrowia, czego jej zycze i mysle,ze wyrok ten bedzie dobra nauczka dla
        wszystkich pazernych osob,ktore tylko zeruja aby okrasc kogos kto jest bogaty. Pzdr
    • polska444 Skakać w tłum ze sceny i nie zrobić nikomu krzywdy 09.06.05, 13:33
      To graniczy z cudem. Jesteśmy dorośli i ponosimy konsekwencje swoich czynów,
      nawet jeśli człowiek ma zbyt ograniczoną wyobraźnię, żeby te konsekwencje
      zobaczyć przed a nie po fakcie.
    • Gość: Dostojewski ZAMKNAC KRETYNA. NIE BEDZIE SPIEWAL. IP: *.crowley.pl 09.06.05, 14:42
      Szkoda ze mimo takiego chamstwa Sad nie zaskarzyl wyzszego wyroku. Reakcja
      oskarzonego po tym co zrobil mowi sama za siebie jaki to kretyn.
    • Gość: meteo złoty deszcz IP: *.pronet.lublin.pl 09.06.05, 14:42
      Skocz i na mnie panie Michale
      Spadnij na mnie jak meteor co przygniótł w Zachęcie Papieża
      Niech spadnie z nieba złoty deszcz
      • leandrao Re: złoty deszcz 09.06.05, 14:51
        Mnie zainteresowało coś zgoła innego - fakt miał miejsce w 2001 roku, a wyrok w
        tej bzdurnej i drobnej sprawie zapadł 4 lata później. Tylko
        pogratulować "ekspresowego" tempa załatwienia tej sprawy przez częstochowski
        sąd. Strach pomyśleć ile mogłaby trwać znacznie poważniejsza sprawa. Dlatego
        uważam, że za wszelką cenę należy sądów unikać. Mediacje, pertraktacje,
        postepowania ukłądowe - jak zwał tak zwał. Wszystko lepsze niż sprawa w sądzie,
        w Polsce wyjątkowo opieszałym.
        A gdyby ktoś niesłusznie mnie o coś oskarżył? Cóż z tego, że oddam sprawę do
        sądu, skoro ten rozpatrzy ją za 3 lata na przykład.
        Powinni to jakoś podzielić, bo widzę, że funkcjonowanie polskiego wymiaru
        sprawiedliwości urąga standardom światowym.
        Dzisiaj np. był dobry artykuł na 1 stronie ogólnopolskiej GW o problemach
        polskiego biznesmena w Niemczech. Jego kłopoty zostały rozwiązane niemal
        błyskawicznie.
        • Gość: Gość Re: złoty deszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:00
          W naszym kraju prawa należy unikać nie tylko sądów ale równiez firm
          ubezpieczeniowych, urzędów itp.
        • Gość: Kiciaczek Re: złoty deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:10
          A do głowy Ci nie przyszło, że to same strony opóźniały proces ? A to
          Wiśniewski się nie stawiał, a to Justynka Majkowska miała ważniejsze zajęcia, a
          to pokrzywdzona wnosiła o coraz to nowe opinie biegłych na temat stanu jej
          zdrowia. Ale oczywiście wina jest zawsze sądu.
      • Gość: ellen Re: złoty deszcz IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:59
        "Jak można puszczać dziecko na koncert, gdzie byli wtedy rodzice."
        Jak żukiem wjechał pijany kierowca w grupę młodzieży na poboczu, to forumowicze też pytali gdzie są rodzice.
        Może to co powiem jest jakąś nowością, ale koncerty są zwykle skierowane do młodzieży. No i przypomnijcie sobie, czy któreś z was było pod opieką rodziców 24h na dobę. Ojciec i matka w pracy a szanownych forumowiczów szlag trafiał od 8ej do 19ej, a teraz zacnych i prawożądnych obywateli udają.
        Ręce opadają

zresztą sami sobie zobaczcie trochę prawdy o życiu, bo w bajce jakiejś jesteście
        skocz.pl/kliknij
    • Gość: wiesiek Mogła od razu o próbe gwałtu go pozwać .... IP: *.mofnet.gov.pl 09.06.05, 15:08
      Mogła od razu o próbe gwałtu go pozwać w dodatku na nieletniej wtedy negocjacje
      ropoczęłyby się od 50 tys ;P Jak to mówią pazernych nie sieją - sami się rodzą
      a na głupotę rady ni lekarstwa nie ma.
      • screwball Łódź przeprasza za "Ich Troje" 09.06.05, 16:19
        :))))
    • Gość: jest WINY? Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 17:16
      czy już naprawdę w GW nie ma żadnego korektora????
    • Gość: misery tylko 5000 PLN ?? IP: *.home.local / 217.153.99.* 09.06.05, 19:26
      w cywilizowanym kraju z samego ubezpieczenia wyciągnęłaby od niego więcej (a
      jesli nie miałby ubezpieczenia, w co wątpię, oprócz wysokosci ubezpieczenia
      dostałaby pewnie drugie tyle z kary sądowej). natomiast żyjemy w kraju-raju i
      nie dostanie nic, a pan Wiśniewski robi jeszcze jarmark z sądu i autografy
      rozdaje, nie ineteresujac się ani poszkodowaną, ani wyrokiem sądu.. wyrokiem mu
      przychylnym.. po coś chodziła na koncert tego szczerego i oddanego człowieka ??
      • Gość: Kiciaczek Re: tylko 5000 PLN ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:18
        Świadomość prawna polskiego społeczeństwa doprawdy powala z nóg. To był PROCES
        KARNY, w którym z zasady nie rozstrzyga się o żądaniach odszkodowawczych, które
        są domeną PROCESU CYWILNEGO. Jeśli pokrzywdzona wniesie przeciwko Wiśniewskiemu
        sprawę z powództwa cywilnego, to ma ułatwioną znacznie sytuację, bo sąd w
        wyroku warunkowo umarzającym przesądził o tym, że przestępstwo miało miejsce.
        Ktoś już zresztą o tym pisał. "Kara sądowa" ? A co to zacz ?
        • Gość: misery Re: tylko 5000 PLN ?? IP: *.home.local / 217.153.99.* 13.06.05, 08:02
          właśnie to miałem na myśli mówiąc "kraj-raj" w opozycji do kraju
          cywilizowanego.. papuga przegada każdego, swoją dolę weźmie, a Ty "obywatelu"
          sam sobie policz swoje straty.. ależ miała pecha ta pokrzywdzona, a pan
          Wiśniewski na pewno nie miał ubezpieczenia nnw (lub innego ubezpieczenia
          imprezy publicznej na przykład). człowieku przestań mydlić oczy pierdołami typu
          definicja, zauważ sprawy istotne. co to jest kara sądowa? na całym świecie jest
          to kara wymierzona przez sąd winnemu. chcesz zamydlać obraz społeczeństwu
          wprowadzając nowe definicje? wsuwki dolne męskie czy zwis górny ozdobny ?
          kapcie będą zawsze kapciami, a krawat krawatem!
        • Gość: :) Re: tylko 5000 PLN ?? IP: *.eranet.pl 13.06.05, 08:17
          kiciaczku? od razu przypomniał mi się "adwokat diabła".. nie wiem czemu.. a
          jaka jest definicja wstrząśnienia mózgu w prawie karnym i cywilnym? jeśli
          definicje są różne, to zmień lepiej prawo.. kiedyś ludziom wystarczało "nie
          kradnij, nie zabijaj".. ale realtywizm i oportunizm moralny
          wprowadzili "prawnicy".
    • Gość: marek Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:48
      Dorosły człowiek powinien mieć odrobinę wyobrażni o konsekwencjach tego co robi.
      A to że jest osobą znaną, i że miało to miejsce podczas koncertu, nie jest
      okolicznością łagodzącą.
      Bardzo się dziwię sądowi.
      Ciekawe jaki byłby wyrok gdyby to jakiś "Kowalski" poturbował tę nastolatkę.
      I co to jest niska szkodliwość czynu, skoro dziewczyna odczuwa do dziś skutki
      zdarzenia (to chyba współczesna -nawet polska -medycyna może ustalić).
    • Gość: Zet Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:36
      Michał odpocznij.hey
    • Gość: magda ten czerwony to kawał chamiska , IP: *.promax.media.pl 09.06.05, 21:59
      jak ukazuje sie w tv to wyłaczam to pudło , dośc mam czerwonych , a to
      szczególnie przygłupqawe stworzenie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka