Gość: Kam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:28 A to dobrze zachlannej babie hehe.Mogla dostac 5 tysiecy ,a nie dostanie nic hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rudy 102 Częstochowskie sądy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:17 Czy idąc na koncert, muszę spodziewać się, że w każdej chwili artysta zeskoczy mi na wprost grzbiet? W normalnym kraju -500000, w usa -5000000$... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stuk_Puk Re: Częstochowskie sądy... IP: *.pu.kielce.pl 09.06.05, 09:51 To siedź na dupie w domu i nigdzie nie wychodź. Wtedy nic ci się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Częstochowskie sądy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:58 Najwięcej i najczęściej(statystycznie) dochodzi do wypadków w... domu!!! Lepiej leżeć w łużku i nic nie robić, nawet nie jeść bo udławic się można, a tak to najwyżej z głodu umrzemy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_ Re: Częstochowskie sądy... IP: *.net24.pl 09.06.05, 20:55 Ty to piwinienes uczyc sie gramatyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Częstochowskie sądy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:59 fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckmsk Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:46 dobrze że nie odniosłaś takich obrażeń jak Ułamek w tym sezonie bo już kilka razy by był twój pogrzeb za każdy uraz osobno. Powinniscie sami zapłacic kare za naciąganie nienawidze naciągaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.b.jawnet.pl 08.06.05, 22:31 Już sie w ameryke zaczynaja bawić z tymi procesami. Co to kogo obchodzi ? Ludzie sie o większe pieniadze procesuja a nie publikują tego w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia b Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.localdomain / 83.16.102.* 08.06.05, 22:38 bardzo dobrze glupiej monisi i jej rodzicom ze nie dostali tyle ile chcieli ale i tak uwazam ze michal wisniewski zaplacil za duzo gdyz monisia sama powinna zaplacic za swojego adwokata. monisia i jej rodzice wyczuli ze wisniewski ma kase wiec chcieli go naciagnac. szkoda tylko ze to nie ich sad obciazyl kosztami postepowania. nie wierze ze monika skutki urau ktorego rzekomo doznala na koncercie odczuwa do dzis. ale naszczescie nie udalo im sie wyciagnac kasy od wisniewskiego. maja za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elanek można komuś skoczyć na głowę, zwłaszcza takiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:25 wiochmenowi... taki kraj, sędziowie procesu sa fanami Wiśniewskiego, taki mały polski Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do elanka Re: można komuś skoczyć na głowę, zwłaszcza takie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:45 ni przypiął, ni przyłatał...WIŚNIEWSKI jest jednak większy od Jacksona. Mogła siedzieć w domu z mamusią........... Pamiętam jak jakiś czas temu moja siostrzennica uległa wupadkowi na koncercie w Hali Polonia. Do dzisiaj ma blizny po tym zdarzeniu. Nikomu do głowy nie przyszło,żeby upominać się o odszkodowanie.CHCIELIŚMY TYLKO, ŻEBY WSZYSTKO DOBRZE SIĘ SKOŃCZYŁO. WSTYD!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:33 biedna dziewczyna do dzisiaj ma zawroty glowy kiedy mysli o wyludzonej kasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 08:57 Najlepiej, twoim zdaniem, lizac dupe wielkim. I jak ci skocza na grzbiet to poklepac przyjaznie po plecach i powiedziec ze w sumie nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanndopslööll HAŃBA IP: *.umcs.lublin.pl 09.06.05, 08:47 Dlaczego wiekszosc z was uwaza, ze dziewczyna chciala wyludzic pieniadze??? Skacze jej palant na grzbiet, robi krzywde. Wydaje mi sie, ze nalezy sie jej zadoscuczynienie, i to, moim zdaniem, wysokie. Trzeba uczyc debili, zeby nie skakali ze sceny. A swoja droga, mam nadzieje, ze Wisniewski zgodnie z obietnicami skonczy kariere i wyjedzie z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefanka Re: HAŃBA IP: *.onlink.net 09.06.05, 15:40 a dlaczego mialby konczyc kariere i wyjezdzac z Polski? Inni ludzie maja inne zdanie nie bierzesz tego pod uwage? Ja lubie ogladac czerwonowloego Michasia i co mi zrobisz? Pamietaj, ze gusty nie podlegaja dyskusji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanndopslööll Re: HAŃBA IP: *.umcs.lublin.pl 10.06.05, 21:29 Gość portalu: niefanka napisał(a): > a dlaczego mialby konczyc kariere i wyjezdzac z Polski? Inni ludzie maja inne > zdanie nie bierzesz tego pod uwage? Ja lubie ogladac czerwonowloego Michasia i > co mi zrobisz? Pamietaj, ze gusty nie podlegaja dyskusji. :) Ciesze sie, ze Michas trafia dokladnie w Twoj gust. Mi jednak chodzilo o jego wlasne deklaracje. Jako jego z pewnoscia zagorzala fanka (mimo mylacego nicka) powinnas te deklaracje dobrze znac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 08:55 Oczywiscie ze nie chcial zrobic nikomu krzywdy ale biorac pod uwage ze jest doroslym i myslacym czlowiekiem (?), powinien brac pod uwage skutki swoich czynow. Skaczac komus na glowe chyba jest prawdopodobienstwo poturbowania go a ze wstrzasem mozgu nie ma zartow. Panie Wisniewski nie ma sie co jezyc ale przeprosic i na drugi raz uwazac. Jak mowil najslynniejszy komik wloski Toto - "Signori si nasce e non si diventa" co w wolnym tlumaczeniu oznacza ze panem nikt sie nie staje - trzeba sie nim urodzic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrim Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.chello.pl 09.06.05, 09:27 Masz sluszność tylko gdzie odpowiedzialność rodziców puszczających dzieci bez opieki na taki koncert - czemu o tym nie wspominarz? Wyobraź sobie sytuację gdy np. kłócisz się ze swoim mężem i głośno wyrażasz swoją opinię o jego zachowaniu czy myślisz o sąsiadach słuchających waszych wywodów? Chyba nie – tak jest i z artystami są jakby w transie niesieni przez doping publiczności I trudno jest żądać od nich w tym momencie racjonalnego myślenia. Pozdrawiam okrim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 11:17 Ty chyba nie sledzilas (es) tej sprawy. Ta dziewczyna byla tam z matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrim Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.chello.pl 09.06.05, 09:13 Aż ciśnie się na usta pytanie gdzie była mamuśka tej młodocianej wówczas dziewczynki. To chyba za jej błogosławieństwem dziecko udało się na koncert, czemu więc nie ukarano mamuśki za brak opieki nad nieletnią córką. Wyrażając zgodę na obecność nieletniej córki na koncercie to właśnie matka przyjmuje na siebie odpowiedzialność za następstwa jej tam obecności. ( to rodzic ponosi odpowiedzialność za nieletniego i skutki jego zachowania ) Chęć wyłudzenia prze nie pieniędzy jest tak widoczna że tylko ślepy sąd mógł wydać taki wyrok ( zdjąć Temidzie opaskę z oczu ślepa nie widzi co czyni ) Sam miałem kilka razy wstrząs mózgu i jakoś nie odczuwam skutków tego zdarzenia do dziś. Tylko pogratulować mamuśce kombinatorstwa i odpowiedniego przygotowywania do dalszego życia swojej pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszawa Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:30 Gość portalu: okrim napisał(a): > Aż ciśnie się na usta pytanie gdzie była mamuśka tej młodocianej wówczas > dziewczynki. To chyba za jej błogosławieństwem dziecko udało się na koncert, > czemu więc nie ukarano mamuśki za brak opieki nad nieletnią córką. Wyrażając > zgodę na obecność nieletniej córki na koncercie to właśnie matka przyjmuje na > siebie odpowiedzialność za następstwa jej tam obecności. ( to rodzic ponosi > odpowiedzialność za nieletniego i skutki jego zachowania ) Coś ci się debilu pomyliło. Wiśniewski, o ile wiem, jest jak najbardziej letni i chyba jest facetem. O jakiej nieletniej dziewczynce mówisz? skoro ten pier.dolnięty cham skacze komuś ze sceny na plecy to powinien ponieść konsekwencje swojej bezmyślności. A swoją drogą to skutki wstrząsu mózgu odczuwasz chyba jednak silnie Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d znowu lakomstwo... 09.06.05, 09:18 "W wyniku tego wypadku doznała wstrząsu mózgu, jego skutki - jak mówi - odczuwa do dziś." tak..pewnie boli ja kazdego dnia glowa i nie moze sie skoncentrowac... "Początkowo przedstawiciele piosenkarza oraz mama Moniki rozmawiali o ugodowym zakończeniu sprawy. Gdy żądania pokrzywdzonej wzrosły z 5 do 50 tys. zł - pertraktacje przerwano." pewnie, chcieli sie od reki wzbogacic to nie dostana NIC... ciekawe czemu nikt nie zada pokrycia kosztow leczenia..tylko od razu kasy w gotowce... Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Koniec procesu lidera Ich Troje 09.06.05, 09:42 Teraz ma 18 lat, więc w 2001 miała 14-15. Po ch** pchała się pod samą scenę? Michała chciała dotknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Koniec procesu lidera Ich Troje 09.06.05, 09:52 Boże...........ludzie co Wy wygadujecie............ Taki SKOK Nigdy nie powinien mieć miejsca................. NIGDY............... Mógł kogoś zabić , przy niefortunnym upadku........................ A to ile ta dziewczyna miała lat to nie ma znaczenia , dorosłego też by poturbował.. Powinien dostać przykładną karę .................. Niech nie głupieje.................. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:55 Nie przepadam za osobą Michała , choć bardzo lubię to i w jaki sposób śpiewa , ale żądania tej dziewczyny i jej rodziców są - delikatnie ujmując -chore . Pewnie nie tylko żadania , osoby zapewne tez nie mają wuiele rozumu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba] Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:57 Nawet jeśli ta dziewczyna nie doznała takich obrażeń o jakich mówi to Wiśniewski powinien dać te 50,000. Jakby rzeczywiście na przykład nastąpił zgon to jaką cene by zapłacił..............Otóż życie ludzkie jest bezczenne. Odpowiedz Link Zgłoś
f20 Re: Koniec procesu lidera Ich Troje 09.06.05, 09:57 No gdyby ten Wiśniewski posiadał jakieś możliwości wokalne to ja bym mu prywatnie takie wygłupy podarował. Kiedy się jednak widzi człowieka który tak wygląda jak Pan Michał, tak śpiewa jak Pan Michał i w dodatku "skacze ludziom na grzbiety" to taki pseudo artysta nadaje się co najwyżej do cyrku. Oby plewy zostały odrzucone a na polskiej scenie pozostali tylko prawdziwi artyści czyli tacy co głos mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dago Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:28 Zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lido Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:46 Do cyrku i zabezpieczyć kratą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Koniec lidera Ich Troje IP: *.sympatico.ca 09.06.05, 10:05 wlasnie-czy ktos z was przewidywal koniec lidera "ich troje"? a dlaczego pan leader sie nie zastanowil,ze moze zrobic komus krzywde,choc rownie dobrze-mogl zrobic sobie samemu i co wtedy? wychodzi na to,ze jednak ten skok byl zamierzony,bo liderowi mala wpadla w oko! a to znaczy,ze to byla - napasc seksualna! mowicie: co ta malolata tam robila? a kto ja wpuscil,jesli nie powinno tam byc maloletnich? pewnie,ze pan lider sie osmieszyl z taka suma-choc rowniez dobrze organizatorzy tej imprezy tez byli odpowiedzialni! i co wy nato? keine granze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:35 www.wirtualnezakupy.pl/index.php?pid=1165 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.mclink.it 09.06.05, 11:42 Ja sie naprawde nie zaperzam zeby dyskutowac na temat Wisniewskiego ale nie moge wytrzymac czytajac niektore wypowiedzi. Sprobuje jeszcze raz lopata do glowy albo wolac na puszczy (tak jak Kisiel). Argumenty typu: po co puszczac malolatow na koncertow jest idiotyczny. A kto chodzi na takie koncerty? Studenci wyzszych uczelni albo emeryci? Czyim idolem jest Wisniewski? Ja czytalam, ze dziweczyna byla tam z matka ale to nie ma najmniejszego znaczenia bo jezeli ja-rodzic puszczam dziecko na koncert a opiera mi sie w szpitalu ze wstzasem mozgu bo piosenkarz skoczyl mu na glowe, to ja rodzic- waszym zdaniem co robie? Ide do Wisniewskiego i mowie mu zeby sie nie przejmowal, ze nic sie nie stalo, ze on taki spontaniczny i ze byl w transie? Chybascie poszaleli. Ja robie dokladnie to, co zrobili jej rodzice. Ide do adwokata i daje w dupe Wisniewskiemu bo zadne pieniadze nie wynagrodza rodzicom strachu jaki przezyli gdy dziewczyna lezala nieprzytomna w szpitalu. No i obowiazkiem rodzicow jest bronic wlasnych dzieci, nie? A gdyby sie to wam przydarzylo? Co zrobiliby wasi rodzice. Podlizaliby sie Wisniewskimu? A tak na marginesie. Jestem mama cudownego 7 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:31 Nie wiem o co ten spór - wyrok warunkowo umarzający postępowanie to wyrok skazujący (obalający domnienmanie niewinności).Ale to wyrok karny. I nic nie stoi na przeszkodzie w wytoczeniu postępowania cywilnego i żądania w tym trybie odszkodowania. Mając wyrok karny potwierdzający winę będzie to nawet ułatwione, gdyż proces w zasadzie ograniczony będzie do zbadania wysokości ewentualnej wyrządzonej szkody - a czy będzie to 500 zł czy 50000 , to już odrębna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga m Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.05, 15:57 Wstrzas mozgu,ktory odczuwa do dzis-dobre. Ciekawe co na to lekarze. Postepowanie ugodowe od 5 tys, przerwane gdy domagala sie 50. Nie stoje po zadnej stronie,ale golym okiem widac,ze niezbyt madra monisia (czy jak miala na imie) albo co jeszcze bardziej prawdopodobne jej rodzice chca WYLUDZIC pieniadze,a ze sytuacja sie nadazyla to probowali. Tylko "zadza pieniadza przewaznie" obraca sie przeciwko tej osobie. I bardzo dobrze,ze tak sie ta sprawa zakonczyla. Piszesz,ze jak zadne pienia nie wynagrodza to po co targowali sie?Dla zemnsty (ktora nota bene tez nie ejst dobrym rozwiazaniem).Nie-dla pieniedzy. Wisniewski jest winny,co orzekl sad i tyle. A Monis niech wraca do zdrowia, czego jej zycze i mysle,ze wyrok ten bedzie dobra nauczka dla wszystkich pazernych osob,ktore tylko zeruja aby okrasc kogos kto jest bogaty. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Skakać w tłum ze sceny i nie zrobić nikomu krzywdy 09.06.05, 13:33 To graniczy z cudem. Jesteśmy dorośli i ponosimy konsekwencje swoich czynów, nawet jeśli człowiek ma zbyt ograniczoną wyobraźnię, żeby te konsekwencje zobaczyć przed a nie po fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski ZAMKNAC KRETYNA. NIE BEDZIE SPIEWAL. IP: *.crowley.pl 09.06.05, 14:42 Szkoda ze mimo takiego chamstwa Sad nie zaskarzyl wyzszego wyroku. Reakcja oskarzonego po tym co zrobil mowi sama za siebie jaki to kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo złoty deszcz IP: *.pronet.lublin.pl 09.06.05, 14:42 Skocz i na mnie panie Michale Spadnij na mnie jak meteor co przygniótł w Zachęcie Papieża Niech spadnie z nieba złoty deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: złoty deszcz 09.06.05, 14:51 Mnie zainteresowało coś zgoła innego - fakt miał miejsce w 2001 roku, a wyrok w tej bzdurnej i drobnej sprawie zapadł 4 lata później. Tylko pogratulować "ekspresowego" tempa załatwienia tej sprawy przez częstochowski sąd. Strach pomyśleć ile mogłaby trwać znacznie poważniejsza sprawa. Dlatego uważam, że za wszelką cenę należy sądów unikać. Mediacje, pertraktacje, postepowania ukłądowe - jak zwał tak zwał. Wszystko lepsze niż sprawa w sądzie, w Polsce wyjątkowo opieszałym. A gdyby ktoś niesłusznie mnie o coś oskarżył? Cóż z tego, że oddam sprawę do sądu, skoro ten rozpatrzy ją za 3 lata na przykład. Powinni to jakoś podzielić, bo widzę, że funkcjonowanie polskiego wymiaru sprawiedliwości urąga standardom światowym. Dzisiaj np. był dobry artykuł na 1 stronie ogólnopolskiej GW o problemach polskiego biznesmena w Niemczech. Jego kłopoty zostały rozwiązane niemal błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: złoty deszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:00 W naszym kraju prawa należy unikać nie tylko sądów ale równiez firm ubezpieczeniowych, urzędów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciaczek Re: złoty deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:10 A do głowy Ci nie przyszło, że to same strony opóźniały proces ? A to Wiśniewski się nie stawiał, a to Justynka Majkowska miała ważniejsze zajęcia, a to pokrzywdzona wnosiła o coraz to nowe opinie biegłych na temat stanu jej zdrowia. Ale oczywiście wina jest zawsze sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellen Re: złoty deszcz IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:59 "Jak można puszczać dziecko na koncert, gdzie byli wtedy rodzice." Jak żukiem wjechał pijany kierowca w grupę młodzieży na poboczu, to forumowicze też pytali gdzie są rodzice. Może to co powiem jest jakąś nowością, ale koncerty są zwykle skierowane do młodzieży. No i przypomnijcie sobie, czy któreś z was było pod opieką rodziców 24h na dobę. Ojciec i matka w pracy a szanownych forumowiczów szlag trafiał od 8ej do 19ej, a teraz zacnych i prawożądnych obywateli udają. Ręce opadają zresztą sami sobie zobaczcie trochę prawdy o życiu, bo w bajce jakiejś jesteście skocz.pl/kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Mogła od razu o próbe gwałtu go pozwać .... IP: *.mofnet.gov.pl 09.06.05, 15:08 Mogła od razu o próbe gwałtu go pozwać w dodatku na nieletniej wtedy negocjacje ropoczęłyby się od 50 tys ;P Jak to mówią pazernych nie sieją - sami się rodzą a na głupotę rady ni lekarstwa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest WINY? Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 17:16 czy już naprawdę w GW nie ma żadnego korektora???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misery tylko 5000 PLN ?? IP: *.home.local / 217.153.99.* 09.06.05, 19:26 w cywilizowanym kraju z samego ubezpieczenia wyciągnęłaby od niego więcej (a jesli nie miałby ubezpieczenia, w co wątpię, oprócz wysokosci ubezpieczenia dostałaby pewnie drugie tyle z kary sądowej). natomiast żyjemy w kraju-raju i nie dostanie nic, a pan Wiśniewski robi jeszcze jarmark z sądu i autografy rozdaje, nie ineteresujac się ani poszkodowaną, ani wyrokiem sądu.. wyrokiem mu przychylnym.. po coś chodziła na koncert tego szczerego i oddanego człowieka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciaczek Re: tylko 5000 PLN ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:18 Świadomość prawna polskiego społeczeństwa doprawdy powala z nóg. To był PROCES KARNY, w którym z zasady nie rozstrzyga się o żądaniach odszkodowawczych, które są domeną PROCESU CYWILNEGO. Jeśli pokrzywdzona wniesie przeciwko Wiśniewskiemu sprawę z powództwa cywilnego, to ma ułatwioną znacznie sytuację, bo sąd w wyroku warunkowo umarzającym przesądził o tym, że przestępstwo miało miejsce. Ktoś już zresztą o tym pisał. "Kara sądowa" ? A co to zacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misery Re: tylko 5000 PLN ?? IP: *.home.local / 217.153.99.* 13.06.05, 08:02 właśnie to miałem na myśli mówiąc "kraj-raj" w opozycji do kraju cywilizowanego.. papuga przegada każdego, swoją dolę weźmie, a Ty "obywatelu" sam sobie policz swoje straty.. ależ miała pecha ta pokrzywdzona, a pan Wiśniewski na pewno nie miał ubezpieczenia nnw (lub innego ubezpieczenia imprezy publicznej na przykład). człowieku przestań mydlić oczy pierdołami typu definicja, zauważ sprawy istotne. co to jest kara sądowa? na całym świecie jest to kara wymierzona przez sąd winnemu. chcesz zamydlać obraz społeczeństwu wprowadzając nowe definicje? wsuwki dolne męskie czy zwis górny ozdobny ? kapcie będą zawsze kapciami, a krawat krawatem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: tylko 5000 PLN ?? IP: *.eranet.pl 13.06.05, 08:17 kiciaczku? od razu przypomniał mi się "adwokat diabła".. nie wiem czemu.. a jaka jest definicja wstrząśnienia mózgu w prawie karnym i cywilnym? jeśli definicje są różne, to zmień lepiej prawo.. kiedyś ludziom wystarczało "nie kradnij, nie zabijaj".. ale realtywizm i oportunizm moralny wprowadzili "prawnicy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:48 Dorosły człowiek powinien mieć odrobinę wyobrażni o konsekwencjach tego co robi. A to że jest osobą znaną, i że miało to miejsce podczas koncertu, nie jest okolicznością łagodzącą. Bardzo się dziwię sądowi. Ciekawe jaki byłby wyrok gdyby to jakiś "Kowalski" poturbował tę nastolatkę. I co to jest niska szkodliwość czynu, skoro dziewczyna odczuwa do dziś skutki zdarzenia (to chyba współczesna -nawet polska -medycyna może ustalić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Koniec procesu lidera Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:36 Michał odpocznij.hey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda ten czerwony to kawał chamiska , IP: *.promax.media.pl 09.06.05, 21:59 jak ukazuje sie w tv to wyłaczam to pudło , dośc mam czerwonych , a to szczególnie przygłupqawe stworzenie ... Odpowiedz Link Zgłoś