Dodaj do ulubionych

Długie oczekiwanie na neostradę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:57
a za następne dwa miesiące zapewne gazeta napisze, że przysłali mu rachunek za
usługę, której w rzeczywstości nie było:):) ach życie;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ya z termosem po neostarde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:54
      dla tych którzy chcą wykupić neostrade w telepunkcie proponuje zabranie kanapek
      i termosa z gorącą kawą!Powód jest prozaiczny, kiedy odpwedzilam telepunkt w
      Auchanie w Poczesnej okazało się, że pierwszeństwo mają klienci chcący kupić lub
      tylko dowiedzieć się czegoś na temat telefonow Idea...i tak pani która mnie
      obsługiwała zebrała odemnie dane, pojawilo się małżeństwo do Idei: "proszę
      poczekać najpierw ci państwo"...po 10 minutach:"proszę jeszcze podać"...o
      kolejni państwo: "proszę poczekać"...po 15 minutach:"może przyjdą państwo po
      zakupach, nie idą państwo na zakupy?...to proszę poczekać"...po 15
      minutach...zaraz wydrukujemy umowe...po 5 minutach:"bardzo mi przykro, ale mają
      państwo zły abonament...musi być przynajmnie standardowy, nie możemy podpisać z
      państwem umowy".
      Dwa tygodnie później po zmianie abonamentu:...początek jak wyżej...."o klienci
      do Idei, proszę chiwlke zaczekać"...po kolejnych 15 minutach..."proszę oto
      umowa, życzę miłego serfowania:)))"
      ...acha...życzę wszystkim miłej współpracy z TP!!!!!!!!!!!!!...ja jestem
      szczęsliwa, że moglam mnieć z nimi doczynienia, zwłaszcza kiedy przysyłają mi
      korekte do faktury a potem korekte do korekty, i korekte do korekty korekty
      faktury... na oddział bo u nas wcześnie zamyjkaja pokoje i zabierają klamki....
    • Gość: gość Re: Długie oczekiwanie na neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:29
      Panie rzeczniku Kocham Pana :)))) więcej w tym urzędzie takich ludzi
      kąpetętnych jak pan a Częstochowa Będzie lepsza Miejski Rzecznik Praw
      Konsumenta na Prezydenta!!!!! a co!!!!!
    • Gość: yes Re: Długie oczekiwanie na neostradę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:50
      moge sie zalozyc ze ak bedzie
      • neotp Re: Długie oczekiwanie na neostradę 08.11.05, 20:12
        zawsze można skontaktować się z Przedstawicielem Tp przyjedzie do domu z
        modemem i umową mam namiar więc jak ktoś jeszcze chce umiknąć kolejek to nie ma
        problemu piszcie a ja dam numer albo wy dajcie numer a ja go proprosze o
        kontakt z wami
        • devileq Re: Długie oczekiwanie na neostradę 08.11.05, 21:14
          Co Ty? Płacą Ci za agitację? Daj spokój. TP jest przeklęta instytucją i gdybym
          miała ongiś inne wyjście, to bym z nią umowy nie podpisywała...
          • neotp Re: Długie oczekiwanie na neostradę 09.11.05, 14:19
            rany ale jesteś uprzedzony, bez urazy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka