IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:47
Potrzebuje pilnie pomocy jakiegoś dobrego urologa . Jesli znacie jakiegoś
napiszcie bardzo prosze o pomoc .
Obserwuj wątek
    • Gość: menes Re: UROLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:06
      najlepszy w CZ-WIE jest dr. BRYC przyjmuje na ul.Nałkowskiej lecz niestety
      obrósł już w piórka i nie szanuje pacjętów ale fachowcem jest dobrym,polecam
      • Gość: julia Re: UROLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:16
        Bardzo Ci dziękuje za odpowiedz :)
        Pozdrawiam
      • Gość: ff idź sie chłopie utop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:43
        leczyłem sie u niego - z 11 mmm kamien urósł do 35
    • Gość: f-m-n Re: UROLOG IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 13.06.05, 20:11
      a ja polecam dr Dąbrowskiego, jego gabinet miesci się na 3-maja (koło Jasnej
      Góry)
    • Gość: ania Re: UROLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:43
      a ja z mojego doświadczenia (jestem nerkowcem z kamieniami) polecam dr Kwapisza
      super urolog i lekarz, bardzo dobry człowiek, przystepny, miły, odpowiedzialny
      i troszczy się o pacjenta, zadzwoń do niego naprawdę jest bardzo miły i nie
      zostawi cię z problemem nerkowym tel: 231042 powodzenia
      • Gość: menes do ANII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:07
        Kwapisz był taki super gdy Byłaś u niego prywatnie (jak większość z
        częstochowskich lekarzy) ja gdy byłem u niego w przychodni to żle odczytał usg
        i w dodatku był dla mnie niegrzeczny (jak większość lekarzy)
        Wracając do Bryca postępuje identycznie ale super czyta usg i trafnie dobiera
        leki tak było w moim przypadku oraz mojej żony ,nie wiem jak u innych.
        pozdrawiam
    • Gość: ff Rudzki na Kilińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:45
      moge to powiedziec bo znam wszystkich tzw. dobrych w Czestochowie. jest
      jedynym, który dostrzega wszystko na USG i jedynym który potrafi postawic dobra
      i prosta diagnoze. reszta to...
      • Gość: luk Re: Rudzki na Kilińskiego- nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:37
        Zdziera ogromną kasę z pacjenta, i tylko to sie dla niego liczy, robi wokół
        siebie dużo reklamy i przypisuje sobie cudze zasługi, byłem raz z wizytą i
        więcej nie pójdę o jeden raz za dużo, chodze do dr Łodzińskiego bardzo miły
        człowiek, rzeczowy poprostu fachowiec i nie "okrada" pacjenta. A co do
        Rudzkiego to musi się jeszcze duzo kultury nauczyć, bo to juz nie te czasy
        gdzie lekarz dużo bierze i na koniec jeszcze opiepszy. Wolę lekarzy
        kompetentnych i fachowych z duzą kulturą osobistą.Płacę i wymagam::-)))))
        • Gość: julia dziękuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:05
          Bardzo bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi to naprawde bardzo pomocne i pozwala
          uniknąć rozczarowań . U mnie problemy prawie z wszytskim zaczeły sie po
          sterydach które dostałam w szpitalu . Lecze sie juz prywatnie u lekarzy wielu
          specjalizacji :( i wierzcie mi juz nie mam siły no i .... kasy
          troszke mnie przeraża że będe musiła iść prywatnie do kolejnego lekarza dobrze
          ze chociaż dzięki Wam wiem gdzie .Myslałam ze może ktoryś wkoncu przyjmuje w
          przychodni,państwowo moze poszukam wśrod tych nazwizk ktore mi napisaliście
          Pozdrwawiam serdecznie
        • Gość: Do luka Re: Rudzki na Kilińskiego- polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:12
          To chyba Ty masz problemy. Kolejka w jakiej się czeka na wizytę świadczy o
          czymś. Polecam dr Rudzkiego,a Ty byłeś u niego rzeczywiście o jeden raz za dużo.
          • Gość: karolina Re: Rudzki na Kilińskiego- polecam IP: 217.97.150.* 14.06.05, 15:49
            tylko nie Rudzki bardzo niepolecam:D
            • Gość: julia UROLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:13
              Byłam dziś w poradni urologicznej na Zawodziu i na PCK i dowiedziłam sie że do
              lekarza można zapisać sie dopiero na wrzesień :) Ręce opadaja ,czy naprade w
              tym kraju trzeba leczyć sie tylko prywatnie KOSZMAR ! Nie ma innego wyjścia
              znowu wyjde z chudszym portfelem .Szkoda mi tylko pieniędzy które potrącaja mi
              z pensji na ubezpieczenie zdrowotne .Bezsensu skoro leczyć można sie tylko
              prywatnie .
          • Gość: Iwona Re: Rudzki na Kilińskiego- polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:39
            Nie polecam dr Rudzkiego, koszmar ignorant, i totalny brak szacunku dla
            pacjenta a w dodatku zdziera kasę jako urolog jest kiepski i to bardzo.
        • Gość: xxx Re: Rudzki na Kilińskiego- nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:18
          rzeczywiscie Rudzki to pazerny konowal, dodatkowy mankament wymysla diagnoze na
          wlasny uzytek. Mialem problemy z prostata jego zdaniem, bylem przerazony po
          diagnozie u dwoch innych lekarzy okazalo sie, ze to BZDURA. Co ciekawe gdy sie
          dowiedzieli u kogo sie leczylem pojawil sie na ich twarzach usmiech.
          NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka