Gość: julia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:47 Potrzebuje pilnie pomocy jakiegoś dobrego urologa . Jesli znacie jakiegoś napiszcie bardzo prosze o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menes Re: UROLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:06 najlepszy w CZ-WIE jest dr. BRYC przyjmuje na ul.Nałkowskiej lecz niestety obrósł już w piórka i nie szanuje pacjętów ale fachowcem jest dobrym,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: UROLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:16 Bardzo Ci dziękuje za odpowiedz :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff idź sie chłopie utop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:43 leczyłem sie u niego - z 11 mmm kamien urósł do 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-m-n Re: UROLOG IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 13.06.05, 20:11 a ja polecam dr Dąbrowskiego, jego gabinet miesci się na 3-maja (koło Jasnej Góry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: UROLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:43 a ja z mojego doświadczenia (jestem nerkowcem z kamieniami) polecam dr Kwapisza super urolog i lekarz, bardzo dobry człowiek, przystepny, miły, odpowiedzialny i troszczy się o pacjenta, zadzwoń do niego naprawdę jest bardzo miły i nie zostawi cię z problemem nerkowym tel: 231042 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menes do ANII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:07 Kwapisz był taki super gdy Byłaś u niego prywatnie (jak większość z częstochowskich lekarzy) ja gdy byłem u niego w przychodni to żle odczytał usg i w dodatku był dla mnie niegrzeczny (jak większość lekarzy) Wracając do Bryca postępuje identycznie ale super czyta usg i trafnie dobiera leki tak było w moim przypadku oraz mojej żony ,nie wiem jak u innych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Rudzki na Kilińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:45 moge to powiedziec bo znam wszystkich tzw. dobrych w Czestochowie. jest jedynym, który dostrzega wszystko na USG i jedynym który potrafi postawic dobra i prosta diagnoze. reszta to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Rudzki na Kilińskiego- nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:37 Zdziera ogromną kasę z pacjenta, i tylko to sie dla niego liczy, robi wokół siebie dużo reklamy i przypisuje sobie cudze zasługi, byłem raz z wizytą i więcej nie pójdę o jeden raz za dużo, chodze do dr Łodzińskiego bardzo miły człowiek, rzeczowy poprostu fachowiec i nie "okrada" pacjenta. A co do Rudzkiego to musi się jeszcze duzo kultury nauczyć, bo to juz nie te czasy gdzie lekarz dużo bierze i na koniec jeszcze opiepszy. Wolę lekarzy kompetentnych i fachowych z duzą kulturą osobistą.Płacę i wymagam::-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia dziękuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:05 Bardzo bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi to naprawde bardzo pomocne i pozwala uniknąć rozczarowań . U mnie problemy prawie z wszytskim zaczeły sie po sterydach które dostałam w szpitalu . Lecze sie juz prywatnie u lekarzy wielu specjalizacji :( i wierzcie mi juz nie mam siły no i .... kasy troszke mnie przeraża że będe musiła iść prywatnie do kolejnego lekarza dobrze ze chociaż dzięki Wam wiem gdzie .Myslałam ze może ktoryś wkoncu przyjmuje w przychodni,państwowo moze poszukam wśrod tych nazwizk ktore mi napisaliście Pozdrwawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do luka Re: Rudzki na Kilińskiego- polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:12 To chyba Ty masz problemy. Kolejka w jakiej się czeka na wizytę świadczy o czymś. Polecam dr Rudzkiego,a Ty byłeś u niego rzeczywiście o jeden raz za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Rudzki na Kilińskiego- polecam IP: 217.97.150.* 14.06.05, 15:49 tylko nie Rudzki bardzo niepolecam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia UROLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:13 Byłam dziś w poradni urologicznej na Zawodziu i na PCK i dowiedziłam sie że do lekarza można zapisać sie dopiero na wrzesień :) Ręce opadaja ,czy naprade w tym kraju trzeba leczyć sie tylko prywatnie KOSZMAR ! Nie ma innego wyjścia znowu wyjde z chudszym portfelem .Szkoda mi tylko pieniędzy które potrącaja mi z pensji na ubezpieczenie zdrowotne .Bezsensu skoro leczyć można sie tylko prywatnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Rudzki na Kilińskiego- polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:39 Nie polecam dr Rudzkiego, koszmar ignorant, i totalny brak szacunku dla pacjenta a w dodatku zdziera kasę jako urolog jest kiepski i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rudzki na Kilińskiego- nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:18 rzeczywiscie Rudzki to pazerny konowal, dodatkowy mankament wymysla diagnoze na wlasny uzytek. Mialem problemy z prostata jego zdaniem, bylem przerazony po diagnozie u dwoch innych lekarzy okazalo sie, ze to BZDURA. Co ciekawe gdy sie dowiedzieli u kogo sie leczylem pojawil sie na ich twarzach usmiech. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś