Gość: Corka IP: *.prenet.pl 18.06.05, 22:24 Znacie jakies fajne gry i zabawy weselno-poprawinowe? Bo gonitwa rodzin to juz standard na weselach Moze cos nowego? jeden ma w zanadrzu taki jakiego jeszcze nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba zgaga Re: Wesele, wesele i poprawiny IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:43 no, nie , weselne gry to zabójstwo, nie róbcie chały, kurna, dajcie spokój, bez wiochy!!!!! baba zgaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorguś Re: Wesele, wesele i poprawiny IP: 212.160.108.* 19.06.05, 11:42 To na weselu byś chciał tylko się objadać i skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Wesele, wesele i poprawiny IP: *.prenet.pl 19.06.05, 11:49 Hejjjjj Babp Zgago a wiesz ze potem sie najlepiej wspomina te wlasnie konkursy i zabawy? a ja mam jeszcze wiersz Oswiadczyny Pana mlodego, jak czytalam je u swojej chrzesnicy to cale towarzystwo hahalo przez pare dobrych miniut A przy okazji sie kiszki troche poregulowaly. Wesele ma byc pamietane przez lata. Takie przynajmniej sa jak ja jestem !!! slonecznie pozdrawiam Gotuje obiadek www.storex.strefa.pl POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorguś Re: Wesele, wesele i poprawiny IP: 212.160.108.* 19.06.05, 12:01 Corka! w stu procentach Cie popieram.Gotuj obiadek,a ja za chwilę będę jadł obiadek. Odpowiedz Link Zgłoś