Gość: xx IP: *.icis.pcz.pl 09.07.05, 21:50 Dobra wiadomosc z piatkowej GW: Ministerstwo Infrastruktury zaprasza inwstorow do wstepnego konkursu na budowe autostrady A1 od Strykowa do Pyrzowic. To ten odcinek ktory przejdzie przez Czestochowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Autostrada Strykow-Pyrzowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:01 a Ty jak zawsze wytropisz coś optymistycznego :) a mnie ciekawi jak tam połączenie kolejowe Zawiercie - Pyrzowice - Tarnowskie G. Kiedyś jeździły tamtędy pociągi osobowe. Byłoby to dobre połączenie Pyrzowic z Częstochową i resztą Polski. Iszansa na wysadzenie z siodła cholernego, zarozumiałego LOT-u i PPL-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Autostrada Strykow-Pyrzowice IP: *.icis.pcz.pl 09.07.05, 22:08 Nie mam pojecia - ja liczylbym tutaj bardziej na autostrade. Bo jednak do Zawiercia nie jest tak wcale blisko, a autostrada bedziemy mieli bliziutko do Pyrzowic. A co autostrady - ostatnio sporo jezdzilismy i widzialem jaka to wazna rzecz dla rozwoju regionow przez ktore przebiega cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Autostrada Strykow-Pyrzowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:12 Autostradą bliziutko, ale i drogutko :) A ze swoim samochodem też coś trzeba zrobić, a parkingi na lotniskach drogie... Alternatywą jest bezpośredni autobus Odpowiedz Link Zgłoś